Hiç kötü düşünme her şey güzel olacak inşallah bizim bi arkadaşa daha yapıldı ama o aşırı iş yapmıştı düşün halı bile yıkadıŞimdilik iyiyim ama tabi erken doğum riskim hala devam ediyor bakalım hayırlısı inşallah
Canim benim de arkadasima 20. haftada rahim agzi acilinca serklaj yapti doktor. Sonrasinda hep yatti zaten zaruriyet haricinde hareket etmedi. 33. haftaya kadar saglikla dayandi. Doktor zaten 32’yi hedef koymustu, kritik esigi gecince 33’de geldi minikŞimdilik iyiyim ama tabi erken doğum riskim hala devam ediyor bakalım hayırlısı inşallah
Acaba yumurtam kiste falan mı dönüştü de gecikiyor oda aklıma geldi ne bileyim olsa 10 Gün gecikme teste nasıl çıkmaz diyede düşünüyorum bugün oldu 12. Gün gelen giden de yok yarın Sabah da teste çıkmazsa bi sıkıntı var benceBoyle bir sey varsa guzel olacak. Benimde 4 hafta oldu
Canim kontrole gitsen aslinda? Kist vs varsa en azindan ona gore hareket edersin. Yoksa da mutlu haber icin daha sabirla beklersinAcaba yumurtam kiste falan mı dönüştü de gecikiyor oda aklıma geldi ne bileyim olsa 10 Gün gecikme teste nasıl çıkmaz diyede düşünüyorum bugün oldu 12. Gün gelen giden de yok yarın Sabah da teste çıkmazsa bi sıkıntı var bence
Olabilir valla haftaya bir doktora gorunmede fayda var. Kiste donustuysede dostinex diye bir ilac var 1 ayda gidiyor. Ben kullandim. Hakkımızda hayırlısı olsunAcaba yumurtam kiste falan mı dönüştü de gecikiyor oda aklıma geldi ne bileyim olsa 10 Gün gecikme teste nasıl çıkmaz diyede düşünüyorum bugün oldu 12. Gün gelen giden de yok yarın Sabah da teste çıkmazsa bi sıkıntı var bence
Benim transferim de Ağustosta olacak 2 transfer edecekler bana daBenimde 8 toplandı 4ü 3. Güne gitti.ondan sonra dondurdular transfer olmadan önce çözdüler 5. Güne gidilmesini bekledik 3 tanesi 5. Güne gitti çok şükürikisini transfer ettiler 1 tanesini dondurdular
Aynen canım inşallah bakalımHiç kötü düşünme her şey güzel olacak inşallah bizim bi arkadaşa daha yapıldı ama o aşırı iş yapmıştı düşün halı bile yıkadıSonra hopp serklaj yapıldı şimdi iyi ama tabi dikkat ediyor kendine
Hayırlısıyla inşallah canımBenim transferim de Ağustosta olacak 2 transfer edecekler bana da
Yarın kan vereceğim ona göre de doktora gidicem kist olsa karın ağrısı yapar mı ?Canim kontrole gitsen aslinda? Kist vs varsa en azindan ona gore hareket edersin. Yoksa da mutlu haber icin daha sabirla beklersin
Yarın kan vereyim perşembe gününe ayarlayabilirsem giderim hemen yada cumartesi ye bakalımOlabilir valla haftaya bir doktora gorunmede fayda var. Kiste donustuysede dostinex diye bir ilac var 1 ayda gidiyor. Ben kullandim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Sende agri var mi? Kist agri yapiyor cogu zaman…Yarın kan vereceğim ona göre de doktora gidicem kist olsa karın ağrısı yapar mı ?
Ağrım yok o yüzden sordum bazen sol kasığımda bi Ağrı oluyor çok şiddetli olmayacak şekilde daha önce de klomen kullanırken kist olmuştu yumurtam ama adet olmuştum kafalar çorba artık bendeSende agri var mi? Kist agri yapiyor cogu zaman…
Bende de daha önce yumurtam kist olmuştu ağrı sızı vs olmadı adetimi de oldumAğrım yok o yüzden sordum bazen sol kasığımda bi Ağrı oluyor çok şiddetli olmayacak şekilde daha önce de klomen kullanırken kist olmuştu yumurtam ama adet olmuştum kafalar çorba artık bende
Super ver bakalim cok merak ediyorum.Yarın kan vereyim perşembe gününe ayarlayabilirsem giderim hemen yada cumartesi ye bakalım
Benim zıkkım adetim niye gelmiyor o zamanBende de daha önce yumurtam kist olmuştu ağrı sızı vs olmadı adetimi de oldum
Netliğe kavuşsun istiyorum artık ya 12 gün bıktım yani sabah ki testte azcık da olsa silik görsem tamam dicem yani sabah olsun biran önceSuper ver bakalim cok merak ediyorum.
Hangi renk?Kızlar bugün transferimin 3.günü az önce lavaboda peçeteye silince sümüksü bir akıntı geldi aynı şey başına gelen var mı, korkmam gereken bir şey mi?
Benim başıma gelmedi ama okuduğum kadarıyla buradaki arkadaşlardan yaşayanlar var. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum canım stres yapma kendineKızlar bugün transferimin 3.günü az önce lavaboda peçeteye silince sümüksü bir akıntı geldi aynı şey başına gelen var mı, korkmam gereken bir şey mi?
Normal. Eğer yeşil sarı gibi değişik bir renkte ve kokuyor ise enfeksiyondan şüphe ediliyor. Diğer akıntılar normal kabul edilir :)Kızlar bugün transferimin 3.günü az önce lavaboda peçeteye silince sümüksü bir akıntı geldi aynı şey başına gelen var mı, korkmam gereken bir şey mi?