NolurAyyy tutunma belirtisi mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NolurAyyy tutunma belirtisi mi acaba
Amin inşallah canım çok sağolasın
Çok teşekkür ederim inşallah
Ben bu hafta test yapmicam. Haftaya düşünürüm. Test icin erken benim. Valla boyle tuttuysa cok gülerim insallah ya ignesiz bebis sahibi olmak guzelBenimde sol kasığımda oluyor o dediğin ağrı ay hadi bakalım ne olacak akıbetimiz ne zaman yapcan sen test çarşamba sabahı bir kere daha test yapıcam ben
Bugün 11. Günü bitirmiş oldum bende gecikmeninBen bu hafta test yapmicam. Haftaya düşünürüm. Test icin erken benim. Valla boyle tuttuysa cok gülerim insallah ya ignesiz bebis sahibi olmak guzel
İyiyim canım sağolasın evet geçen hafta pazartesi günü acil biz gelmiştik ikiz gebelik ya rahim ağzında açılma oldu hunileşme oldu acil serklaj yapıldı 3 gün hastanede kaldık Çarşamba günü çıktık riskli durumum hala devam ediyor bakalım hayırlısı inş sağlıkla vaktinde gelirler sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Masallah kalp atisina birsey kalmadiBugün 11. Günü bitirmiş oldum bende gecikmenin
Yani gebelik olsa 5 buçuk haftalık olmuş olurdu her haltın gelip benim başımı bulmasına şaşıramıyorum artıkMasallah kalp atisina birsey kalmadi
Merhaba sırf sizin için üye oldum. Bende çok aradım Acıbadem maslak hastanesinde bugün vardı ama benim elimde olduğu için istemedim çünkü ben buldum oraya bir gidip sorunVallaha şuan istanbuldayız ama etraf ildeki tüm eczanelere gidebiliriz
Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın 23. Haftada mısınİyiyim canım sağolasın evet geçen hafta pazartesi günü acil biz gelmiştik ikiz gebelik ya rahim ağzında açılma oldu hunileşme oldu acil serklaj yapıldı 3 gün hastanede kaldık Çarşamba günü çıktık riskli durumum hala devam ediyor bakalım hayırlısı inş sağlıkla vaktinde gelirler sen nasılsın nasıl gidiyor hamileli
Benim de böyle oldu. Kahverengi sümüksü bir şey gelmişti. Çok şükür tutunma kanamasıymış. İnşallah senin de öyledir kuzum, kalbimden seninde pozitif gibi geçtiKızlar resmen su gibi akıntım olmuş sanki altımı ıslatmışım gibi peçeteye de silerken kahverengi sümüksü bi şey geldi
Çok teşekkür ederim aminBenim de böyle oldu. Kahverengi sümüksü bir şey gelmişti. Çok şükür tutunma kanamasıymış. İnşallah senin de öyledir kuzum, kalbimden seninde pozitif gibi geçti
İyiydim canım ama dün yine kanama başladı bugün azaldı bakalım yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadırCanim nasilsin hersey yolunda mi bayadir yazmamissin merak ettim seni
Resmen benim yaşadığımı anlatmışsınızBen de transfer günü sıkışıklık hikayemi anlatayım sizlere
Transfere sabah 9.30da sıkışık gelin dendi. Aslında uyandıktan sonra tuvaletimi yapmayıp direkt gitmeyi düşünmüştüm ama tutamadım. Normalde de çok sık tuvaletim gelir. Neyse yolda su içerim diyip yanıma bir litre su aldım. İçe içe gittim. Yol toplamda 25dk filan sürüyor. O sürede herhangi bir sıkışıklığım yoktu. Hadi dedim az kaldı bi şişe su daha alıp içiyim. Kapıda beklerken içiyorum, az az sıkışmaya başladım. Heh oldu işte dedim saat 9.30 filan. Bekle bekle çağıran yok, sıkıştıkça sıkışıyorum. 10 oldu 10.30 oldu derken tutamamaya başladım. Neyse biraz yap dediler yaptım. Ama hepsini yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu şekilde saat 12.30a kadar bekledik ama bu sırada toplam 5 kez tuvaletimi yaptım. Transfer sıram geldiğinde doktor masaya yatmamı istedi ve sıkışıklıktan yatamadım resmen, sondayla boşaltırım dedi ama yok uzanamadım. Neyse gidip birazcık daha yaptım, hepsi gitmesin diye tutuyorum tabii kendimi en son sıra transfere geldi ve doktor sıkışıklığı çok iyi dedi hemşireye, hemşire de bu yapmış hali dedi transfer bitti.
Odaya yürüyerek geçtim ve yarım saat tutabildim bu kez kendimi. Sonrasında bi salıverdim mecbur çünkü baya zorlanmıştım. Hatta transferim tutmazsa bu sebepten olacağını düşünmüştüm.
Neyse ki çıktıktan sonra doktor transferin çok iyi geçtiğini söyledi çok şükür ve pozitif oldu. Ama ben altıma kaçırırım korkusuyla transferime bile odaklanamadım. Çok kötü bi andı benim için ama yine de güzel bir anı olarak kalacak. Çocuğum olunca yaşadığım her şeyi anlatıp ne zorluklar çektiğimi ve bu yüzden ne kadar değerli olduğunu söyleyeceğim
Size tavsiyem benim gibi bir buçuk litre su içmeyin, sanıyorum yarım litre yeterli olur çünkü ben 6 seferde en az bir litresini dışarıya atmışımdır
Kanama durumu gercekten can sikici. Insallah hersey yolundadır haber et mutlaka canim stres yapma etkilenmesin minikİyiydim canım ama dün yine kanama başladı bugün azaldı bakalım yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır
Ay 6+5te tek kese tek kalp atışı diye rahatlamıştım ama sen korkuttun gözümüöyle bir sürpriz yaparlar mı kiiiMerhaba benim de beta epey yüksek çıkmıştı ilk randevuda tek kese göründü tek bebek var dedi doktor. İkinci randevuda iki kese vardı yani tam olarak 8+5te iki kese de gözüktü. Kanamam olmadı sadece geçen hafta yani daha ikiz olduğunu bilmiyorken çok hafif bir kahverengi leke oldu. İkiz gebelik zor oluyor deniyor ama benim hiç sıkıntım olmadı şimdiye dek ne midem bulandı ne birşey. Sanırım bünye ile alakalı ve genetik ben kendim de ikizim annemin de ne midesi bulanmış ne aşermiş. Allah gönlüne göre versin eğer ikiz istiyorsan inşallah ikisi de seninledir.
Canım brn Ankara gümüş eczanesinde bulmuştum. Orda da yaşamıyorum ama tesadüf eğitim için gitmem gerekti ilacı almama vesile oldu. Taze transfer planlıyorsa Dr un tarlusal kullanımını istemiyorlar. Umarım bulursun sen de..Kızlar , ben tedaviye başladım cetrotide yazdı doktor resmen hiç bir yerde bulamıyorum önceden denseydi Almanyadan getirirdim nasıl yapacağım şaşırdım
Benim de transferin 9.günü olmuştu hatta öyle ki bacağımdan aşağı akmıştı acayip şaşırmıştım renksiz kokusuz. Fitilin geri gelmesi değildi kesinlikle bir daha da hiç olmadı. Güzel haberler al inşKızlar resmen su gibi akıntım olmuş sanki altımı ıslatmışım gibi peçeteye de silerken kahverengi sümüksü bi şey geldi
Şimdilik iyiyim ama tabi erken doğum riskim hala devam ediyor bakalım hayırlısı inşallahÇok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın 23. Haftada mısın
Bende iyi çok şükür sorun yaşamıyoruz
Benimde 8 toplandı 4ü 3. Güne gitti.ondan sonra dondurdular transfer olmadan önce çözdüler 5. Güne gidilmesini bekledik 3 tanesi 5. Güne gitti çok şükür ikisini transfer ettiler 1 tanesini dondurdularEvet sağlıklı gelişim gösteriyorlar dedi inşallah İlk tedavimiz ya biraz panik oluyoruz.düne kadar 8 çocuğumuz var diyorduk bugün 5 oldu
Boyle bir sey varsa guzel olacak. Benimde 4 hafta olduYani gebelik olsa 5 buçuk haftalık olmuş olurdu her haltın gelip benim başımı bulmasına şaşıramıyorum artık