- 13 Ekim 2021
- 380
- 391
- 53
- 33
Canım benim de kasette 9.günde böyle çıkmıştı dün 10. Gündü gene böyle çıkmıştıYaptım da kocam kahvaltı için bekliyormuş onunla ilgilendim. Yaaa kalınlaşmamış ona takıldım hala silik…. Bugün9. Gün…
9. Gün canım. Birde pazar günü yaparım. Pazartesi de kan tahlilim var zaten. İnşallah değerim güzel çıkar.Silik çizgi varKaçıncı günündü bugün? İnşallaj bebiş yükleniyor
Aaa 3 ay sonra mı.. çok uzun tutmuşlar. Bunun yanında arı sütü de kullanmışlar. İnşallah yararını görürsün.Canım Allah razı olsun deli divane gibi çareler arıyorum heryere yaziyorm herkesle görüşüyorum belki bu yüzden sürekli aklindayim canımsın ama umutlarım bitti artık bende procerctin women kullandım ama paket bitmemişti daha bilmiyorum ya 3.opu 3 ay sonra
ben de görüm baya karaltı var orada :)
kuruma çizgisi mi acaba bu seferde bu aklımı karıştırdı baya sonra belirdi bu çünküben de görüm baya karaltı var orada :)kan verdim akşam çıkarmış
Seninde mi doğum günün bu aydı. Sana da mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorum o zamanİyi ki doğdunsenin de en güzel hediyen seninle gibi görünüyor ne tesadüf doğum günü aylarımızda bebeklerimize kavuşmuşuz
Ne kadar süre iyi olur canımAaa 3 ay sonra mı.. çok uzun tutmuşlar. Bunun yanında arı sütü de kullanmışlar. İnşallah yararını görürsün.
Yok bu testi daha önce kullandın mı? Youtube'da biri göstermişti. 3 aylık hamile testi silik çıkmıştı..Ben önceki transferlerimde de kaset test kullandım. Çift çizgileri gördüm.
Darısı senin başına canım.
6.günden beri silik gösterdi. Bekledim paylaşmadım emin olana kadar bekledim.
Sağol canım Allah razı olsun. Sana da rabbim en kusa zamanda nasip etsin. Beklemediğin bir anda müjdelensinİnşallah sen bu duyguyu yasarsın
Amin canım…. Allah razı olsunÇok şükür Allah'ım kucağına almakta nasip olsun
İki ay kullanmışlar opudan önce… öyle okudum.Ne kadar süre iyi olur canım
20 Şubat’ta doğum günümdü 21 Şubat transferSeninde mi doğum günün bu aydı. Sana da mutlu sağlıklı bebişli yıllar diliyorum o zaman
Ne zaman test yapacaksın peki…Yok bu testi daha önce kullandın mı? Youtube'da biri göstermişti. 3 aylık hamile testi silik çıkmıştı..
Amin inş sağlıkla ilerler.. Senin için en önemli mesele de sağlıkla ilerlemesi..
Bende daha pozitif görmediğim için pozitifi görmek
Biraz önce sol kasığımda kalp atımı gibi ağrı gelip gitti ama 15-20 sn. İnş belirtidir. Net belirti bunu yaşadım
Ne kadar çok kullansan o kadar iyi canım 2-3 ay önce başlasan daha iyi tabi vakit varsaİki ay kullanmışlar opudan önce… öyle okudum.
Ne kadar çok kullansan o kadar iyi canım 2-3 ay önce başlasan daha iyi tabi vakit varsa
İnşallah canım :))) bugün itibariyle işe başladım artık. ama bende evde hep o moddaydım. Gerçi cumartesi pazar evdeyim yine alıştım ev ortamına iyice işe gelmek zor oldu sabahBen de o batmaları hissederken hep uzanmıştım ayağımın altına küçük yastık koymuştumBide evin içinde dolaşmıştım doktorum sakın sürekli yatma demişti insallah güzel haberler verirsiniz
Daha da koyulasarak,katlanarak ilerlesin insallah6. Günden beri gözüküyor…. Dün yapmadım atladım bir günü.. bir saat sonra baktım kuruyunca diğer kuruyanlardan daha belirgin olmaya başlamış.
Pazar yapayım diyorum. Garanti olsun, kafamda var mı acaba yok mu olmasın. 9.gün net var yok günü sanki..Ne zaman test yapacaksın peki…
Ben eczaneden alıyordum bu testi. Bu sefer internetten aldım.
Aynısını daha öncekilerde kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?