2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Rüya merhaba sana bakmak için girdim siteye. Nasılsın bebiş durumların nasıl?
Çok teşekkür ederim iyiyim değişen bir durum yok maalesef 2. Denemeden sonra ara verdim şuanlık devam etmiyorum çok yoruldum artık ama önümüzdeki Nisan Mayıs gibi tekrardan düşüncelerim var

Yaşınız kaç benimde amh 0.01
Benim yaşım 32 yumurtalarım gelişmedi 2 taneydi 2 kere tedavide yumurtalarım gelişmedi ankaradayım. Iki ayrı doktor tedavimi iptal ettiler marttan beri takipteyim hiç opu olamadim şimdi doktor değiştirip başka bi merkeze geçmeyi düşünüyorum son şansımı da orada deneyeceğim eşim daha fazla isteniyor maddi manevi yiprandik diye

Bilkent şehir hastanesine gitsen hem cok iyi insanlar hem devlette daha uygun oluyor her sey doktorlar hemşireler hepsi efsaneler ve surekli bi çözüm arayışındalar tutmadi benim ama sorunum olmadığı halde ve neden diye cok arastirdi doktorum ozellikle zehra hoca bayılıyorum kendisine en son yurt dışında denenmis ve ulkemize gelmis bi tedavi denedi rahme tırnak atmak bebegin yerlerini hazırlıyor ve yerleştiriyor oda tutmadi ama ayni ay benke gelen kisin asilamasi tuttu bi o kizla konusuyodum ve zehra hocaya gidiyodu o kizda demem o ki kadin pes etmiyor ve eli hafif ustelik. Aklinda ne soru varsa sorabiliyirsun psikolojik olarakda butun bolumdeki herkez destek oluyor ve rahat hissediyorum kendi adima soleyim tavsiye ederim bende tutmadi ama tutan cok insan oldu gordugum duydugum benm nasibim yokmus inşallah gönlünüze gore olur

Inşallah size de nasip olur. Gitmeyi denemeyi isterdim fakat benim bir evlâdım var doğal yolla olmuştu hamdolsun o yüzden devlet hastanelerinde dene ne hakki benim için olmuyor diye biliyorum ayrıca rapor hakkımda olmuyor ne yazık ki yani şu an benim tek çarem özele gitmek. Insalalh hepimiz tez vakitte hayırlı haberi alırız. Tekrar deneyin bence içinize sindiyse tekrar denemenizde yarar var pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…