Tekrar neden istiyor ki kan tahliliniKızlar doktor aradı benı yarın tekrar kan tahlılı ıstıyor ya zaten 0.1 olan değer yukselır mı Allah askına bıdaha mı yıkım yasıcam ben
Bende 1 saat sonra falan içeyim tekrarBen tama yakın içiyorum belki bir parmak eksik tamdan
Alla alla neden diye sordun mu ?Kızlar doktor aradı benı yarın tekrar kan tahlılı ıstıyor ya zaten 0.1 olan değer yukselır mı Allah askına bıdaha mı yıkım yasıcam ben
Bende anlamadım kı 5 bıle degıl yanı mucıze mı olacak allahım ben nıye bu acıyı 2.kez yaşıyorumTekrar neden istiyor ki kan tahlilini
Sordum sen yaptır dıyor ondan sonra benı ara detaylı konuşalım dedıAlla alla neden diye sordun mu ?
Ben dondurulmuş oldum, adetin 1. 2. Veya 3. Günü başlayabiliyor. Gittiğin gibi ilaçlara başlıyor, sonraki kontrolde biraz daha ilaç ekledi bende. Adet başlangıcından sonra aşağı yukarı 16. Gün falan transfer edildiKızlar kimler dondurulmuş transfer olmuştu adetin kaçıncı gününden sonra transfer ediyorlar kaçıncı gün ilaçlar a başlıyorlar falan he
Evet benim de öyle olmuştuİnşallah canım :))) bugün itibariyle işe başladım artık. ama bende evde hep o moddaydım. Gerçi cumartesi pazar evdeyim yine alıştım ev ortamına iyice işe gelmek zor oldu sabah
Dün adetimin 2. günüydü muayeneye gittim estrofem e başladım ayın 16.sında tekrar muayenem varKızlar kimler dondurulmuş transfer olmuştu adetin kaçıncı gününden sonra transfer ediyorlar kaçıncı gün ilaçlar a başlıyorlar falan he
Bugün sabah yaptım kaset test atmıştım buraya bidaha yapmadım kan verdim canımM mucizemibeklerken111 naptın tekrar test yaptın mı?
Hadi bakalım inşallah tutmuşturBugün sabah yaptım kaset test atmıştım buraya bidaha yapmadım kan verdim canım
Ben artık var mı yok mu göremiyorum bakmaktan gözüm ağrıdı kuruma çizgisidir kesin bu görünen deAaaa çizgi var
Hadi bakalım inşallah tutmuştur
Çıkmadı galiba daha@CYdA sonucun çıktı mı
Tahmini 16. Gününden sonra transfer ediyor o zaman güzel güzel etsinler de bir an önce kavuşalımmBen dondurulmuş oldum, adetin 1. 2. Veya 3. Günü başlayabiliyor. Gittiğin gibi ilaçlara başlıyor, sonraki kontrolde biraz daha ilaç ekledi bende. Adet başlangıcından sonra aşağı yukarı 16. Gün falan transfer edildi
Önümüzdeki ay ben tek kalıcam ya herkes transfer ediliyor bu ay çoğu da hamileDün adetimin 2. günüydü muayeneye gittim estrofem e başladım ayın 16.sında tekrar muayenem var
Yaaa inşallah sıkıntı olmaz ya haber etKızlar hastaneye gidiyorum lekelenme arttı ve böyle sümük şeklinde oylamaya başladı yatış verecek galiba
İnşallah canımYaaa inşallah sıkıntı olmaz ya haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?