Nice güzel senelerin olsun canımİyiyim canım dün doğum günümdü de pek giremedimheyecanlıyım yarın için dün 10 da vurdum 3 tane gonapeti bakalım yarın sabah en büyük adımı gerçekleşiyor herşeye rağmen o kadar heyecanlı yım ki öğrendiğimde Instagram a koyacağım Şarkıya kadar düşünüyorum diye bilirim
İnşallah transfer Nisan da olucak Ame yine de kabul ediyorum bu hediyeyihamile olarak koymucam eşimle beni koyup bir gülüşü var şarkısı varya orda şükürler olsun biz kavuştuk soranlara diye nakarat var ben kendimce ilan etmiş olucam kavuştuğumu ama tabiki kimse içimdeki sevinci bilmeyecek psikopatlık Tavan şuan bende neler düşünüyorum iştee
Var burada çizgi benimki de böyleydi kaset test çünküYaptım da kocam kahvaltı için bekliyormuş onunla ilgilendim. Yaaa kalınlaşmamış ona takıldım hala silik…. Bugün9. Gün…
Benim yarın olucak yarın derseler bana öyle bişey söylerim canım ama yüksek ihtimalle enfeksiyon için dir kalan yumurtalar döllenevek kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum enfeksiyon sebebidir yaniben de birşey sorucam opu dan sonra 2 hafta cinsel ilişki yasak dediler. sebebi enfeksiyon falan mı yoksa geriden gelen yumurtalar yanlışlıkla döllenmesin diye mi :))
Biz de aynı şeyi düşünmüştükben de birşey sorucam opu dan sonra 2 hafta cinsel ilişki yasak dediler. sebebi enfeksiyon falan mı yoksa geriden gelen yumurtalar yanlışlıkla döllenmesin diye mi :))
Bana özellikle aç karnına almamı ve sonrasında 1 saat bişey yiyip içmememi söylediler. Baştan beri böyle katı kurallı kullanıyorumKızlar bu estroferm aç tok fark ediyor mu nasıl alıyorsunuz siz ?
Tadını hiç sevmiyodum yaa 2 ay ben de kullandım@Maysa2011 ya hep seni etiketliyorumilk aklıma sen geliyorsun bacım
Okuryazar bacım bi ben kullanmamışım prowomen ı. Geç öğrendim
Hadi ya ben de özellikle tok almaya dikkat ediyordum da bugün aç içsem ne olur acaba diye düşündüm herhangi bi şey de yazmıyor neyse aşayım o zaman geç olmadan ben ilaçları çok özensiz kullandımBana özellikle aç karnına almamı ve sonrasında 1 saat bişey yiyip içmememi söylediler. Baştan beri böyle katı kurallı kullanıyorum
İnşallah düşündüğüm şeyleri yaşamakda nasip olur daha önceleri de çok düşündüm ama olmadı bakalım bu sefer ne olacak biz umutlu başladık amayaa gerçekten neler düşünmüşsün
Maşallah pozitif ve kaset teste çıkmış. Hayırlı olsun... Darısı başıma ama ben korkuyorum nedense :SYaptım da kocam kahvaltı için bekliyormuş onunla ilgilendim. Yaaa kalınlaşmamış ona takıldım hala silik…. Bugün9. Gün…
Berbat tadı ya ölüm gibi bir şey ama ölmüyorsunTadını hiç sevmiyodum yaa 2 ay ben de kullandım
Ben tok karna günde 5 adet alıyordum ama pozitif sonuçtan sonra estrofemi kesti Dr. Siz devam mı ediyorsunuz?Kızlar bu estroferm aç tok fark ediyor mu nasıl alıyorsunuz siz ?
Var gibi inşallah tutmuştur tutmuşYaptım da kocam kahvaltı için bekliyormuş onunla ilgilendim. Yaaa kalınlaşmamış ona takıldım hala silik…. Bugün9. Gün…
Bana ilaçlar aynı şekilde devam dedi estrofermde mi dedim evet dedi yani randevu tarihim de bayağı geç ama bi zararı olmaz inşBen tok karna günde 5 adet alıyordum ama pozitif sonuçtan sonra estrofemi kesti Dr. Siz devam mı ediyorsunuz?
Bir şey olmaz canım rahat ol arka koltukta yastık falan al uzanarak gidersin saatte bir mola verip yürüyüş yaparsınDoktorumun cesaretlendirmesi ile bugün 3 saatlik yola çıkıyoruz bakalım. Arada yürü gerisi önemli değil dedi. Sağsalim gidip gelsekvalla stres oldum
Silik çizgi varYaptım da kocam kahvaltı için bekliyormuş onunla ilgilendim. Yaaa kalınlaşmamış ona takıldım hala silik…. Bugün9. Gün…
Tok kullanıyorum hemşire öyle demişti mide bulantısı falan yapıomus aç karnına öyle dediydiKızlar bu estroferm aç tok fark ediyor mu nasıl alıyorsunuz siz ?
Belki sizin bünyenize göre devam etmeniz gerekiyordur doktor bilir tabi en doğrusunuBana ilaçlar aynı şekilde devam dedi estrofermde mi dedim evet dedi yani randevu tarihim de bayağı geç ama bi zararı olmaz inş
Bana ilaçlara aynen devam ediyoruz dedi, estrofemi de kullanıyorumBen tok karna günde 5 adet alıyordum ama pozitif sonuçtan sonra estrofemi kesti Dr. Siz devam mı ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?