BerbatAmannn bu duphaloc mudur nedir şurubu içen var mı aranızda kaç ml içiyorsunuz ne kötü tadı var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BerbatAmannn bu duphaloc mudur nedir şurubu içen var mı aranızda kaç ml içiyorsunuz ne kötü tadı var
Aaaa çizgi varSeninki çok belli benim test çok sonradan hafif gölge gibi çıktı yine galiba gözlerim yanıltıyor artık Eki Görüntüle 3023350
Bana günde 2 kere içebilirsin dedi ama bu iğrenç bir şey 15 ml zor içtim çıkaracaktım neredeyseBerbatben kafama göre içip üstüne su içiyorum bolca ölçek kabı var bir tane yeterli oluyor
2. veya 3. gün ilaçlara başlıyorsun transfere 5 gün kala başka ilaçlar ekleniyor. Ben adetin ilk gününden sayarsam 21.günü transfer oldumKızlar kimler dondurulmuş transfer olmuştu adetin kaçıncı gününden sonra transfer ediyorlar kaçıncı gün ilaçlar a başlıyorlar falan he![]()
Ben içiyorum canım tam ölçeğe yakın içiyorum ama suula çözüp içiyorumAmannn bu duphaloc mudur nedir şurubu içen var mı aranızda kaç ml içiyorsunuz ne kötü tadı var
İşe yarıyor mu öyle 2 gündür yatışlardayım ya başım dertteBen içiyorum canım tam ölçeğe yakın içiyorum ama suula çözüp içiyorum
Enaz 1 ay var daha opudan 10 gün sonra adet olursun dedi hemşire ordan da 20 gün geçmeyen günler başlayacak yani2. veya 3. gün ilaçlara başlıyorsun transfere 5 gün kala başka ilaçlar ekleniyor. Ben adetin ilk gününden sayarsam 21.günü transfer oldum
Güzel haberlerle gel inşallahBende kan verdim ama akşam yada gece çıkar dedilerçizgiyi bi sen gördün arkadaşlardan galiba kimse yazmadı yorum
Ben transfere 1 gün kala basladım içmeye ilk iki gün cok etkilemiyo hatta hemşireme sormuştum 2. Günden sonra etkilemeye başlar dedii . Suan iyiyim kabız değilimİşe yarıyor mu öyle 2 gündür yatışlardayım ya başım dertte![]()
Meyve suyu, su gibi içecekle karıştırabilirsin. Prospektüsünde öyle yazıyor. Doktorum uyumadan 1 ölçek al dedi sorunu çözmezse günde 2 defa alabilirsin 2 ölçek. Ama yeterli su içtiğinden eminsen işe yarar dedi. Yani 2.5 lt kadar su. Veee evet tadı iğrenç ötesi o kadar şekerİşe yarıyor mu öyle 2 gündür yatışlardayım ya başım dertte![]()
Ayy ben iki gün daha böyle kalırsam mahvolurumBen transfere 1 gün kala basladım içmeye ilk iki gün cok etkilemiyo hatta hemşireme sormuştum 2. Günden sonra etkilemeye başlar dedii . Suan iyiyim kabız değilim![]()
Su 2.5 3 arası normalde de içmeye çalışıyorum ben hiç yaşamadım kabızlık sorunu ama şuan sadece yatıyorum ya o etkiledi galiba dünden beri ayrı bş agrı var karnım gurul gurul 15 ml içtim He şimdi baktım 5 ml ölçekte duruyorMeyve suyu, su gibi içecekle karıştırabilirsin. Prospektüsünde öyle yazıyor. Doktorum uyumadan 1 ölçek al dedi sorunu çözmezse günde 2 defa alabilirsin 2 ölçek. Ama yeterli su içtiğinden eminsen işe yarar dedi. Yani 2.5 lt kadar su. Veee evet tadı iğrenç ötesi o kadar şeker![]()
1 su bardağına tamamlıyorum ama dibini yine içemiyorum erimiyo sonra az daha su ekliyorum öyle içiyorumAyy ben iki gün daha böyle kalırsam mahvolurum1 su bardağına falan mı açıyorsun şurubu
Anladım canım bu yüzden 3 ay koyduk 3.opuya ama şimdilik sadece bı amcadan bitkisel macun aldım onu kullancamMaysa2011 bunu sana yazdı maysacığım….
Bende suyla deneyeyim belki daha fazla içerim 10 ml içmişim1 su bardağına tamamlıyorum ama dibini yine içemiyorum erimiyo sonra az daha su ekliyorum öyle içiyorumzaten açmadan da içsen üstüne su içiyosun aynı şey bence
![]()
Şifa olsunAnladım canım bu yüzden 3 ay koyduk 3.opuya ama şimdilik sadece bı amcadan bitkisel macun aldım onu kullancam
Ben tama yakın içiyorum belki bir parmak eksik tamdanBende suyla deneyeyim belki daha fazla içerim 10 ml içmişimbir işe yaramaz ki o