- 14 Şubat 2021
- 2.116
- 4.210
- 63
Aynen canım öyle yapcam ben deBir şey olmaz canım rahat ol arka koltukta yastık falan al uzanarak gidersin saatte bir mola verip yürüyüş yaparsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım öyle yapcam ben deBir şey olmaz canım rahat ol arka koltukta yastık falan al uzanarak gidersin saatte bir mola verip yürüyüş yaparsın
Doğum günün kutlu olsunİyiyim canım dün doğum günümdü de pek giremedimheyecanlıyım yarın için dün 10 da vurdum 3 tane gonapeti bakalım yarın sabah en büyük adımı gerçekleşiyor herşeye rağmen o kadar heyecanlı yım ki öğrendiğimde Instagram a koyacağım Şarkıya kadar düşünüyorum diye bilirim
![]()
Bende devam ediyorum bırakma dediler bir problem olmaz zannetmiyorum yaBana ilaçlar aynı şekilde devam dedi estrofermde mi dedim evet dedi yani randevu tarihim de bayağı geç ama bi zararı olmaz inş
Maşallah canım. Rabbim sağlıkla devam ettirsin…Karından bakıldı. İkisini de sordu ancak büyüklük olarak cihazda 4hafta5 günlük gözüktü son adet tarihine göre 5 hafta 2 günlük falan oluyor normalde. Ama bana 4. Gün embriyosu olarak 3 adet transfer edildi. Bir tane kese gördük çok net gözüküyor yeri de yukarı bir noktada güzel dedi doktor
Daha kan vermedim canım Hergün kaset test yaptım. Silik gözüküyor ama kalın değil… kan testinde belli olur herşey…Sonucun cıktımı
İyi ki doğdunDoğum günün kutlu olsunRabbim duanla müjdelesin seni….
Bugünde benim doğum günümbu ay bizim ayımız
güzel haberlerle dolu olsun
hakkını versin
![]()
Ben tok alıyorum midem biraz hassas… aç-tok farketmiyor.Kızlar bu estroferm aç tok fark ediyor mu nasıl alıyorsunuz siz ?
Canım Allah razı olsun deli divane gibi çareler arıyorum heryere yaziyorm herkesle görüşüyorum belki bu yüzden sürekli aklindayim canımsın ama umutlarım bitti artık bende procerctin women kullandım ama paket bitmemişti daha bilmiyorum ya 3.opu 3 ay sonraMaysa2011 ya hep seni etiketliyorum
ilk aklıma sen geliyorsun bacım
Okuryazar bacım bi ben kullanmamışım prowomen ı. Geç öğrendim![]()
İnşallah sen bu duyguyu yasarsınDaha kan vermedim canım Hergün kaset test yaptım. Silik gözüküyor ama kalın değil… kan testinde belli olur herşey…
Ben bazen aç aldım estrofemi aç aldığım zamanla tok aldığım arasında hiç farklı bir etki olmadıKızlar bu estroferm aç tok fark ediyor mu nasıl alıyorsunuz siz ?
Bende kan verdim ama akşam yada gece çıkar dedilerValla canım benim bugun erken gebelik testinde hiçç yok dünkini attım kafam kazan oldu kanda çıkacak artık ama çizgi var
İnşallah öyledir benim de ezanların yüzü suyu hürmetine çok dua ettim ediyorumKasette gözükmeyip kanda çıkan çok var…
6. Günden beri gözüküyor…. Dün yapmadım atladım bir günü.. bir saat sonra baktım kuruyunca diğer kuruyanlardan daha belirgin olmaya başlamış.Var burada çizgi benimki de böyleydi kaset test çünkü![]()
Teşekkür ederim canım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşımıza ne güzel haberlerle giriyoruz öyle yaaaDoğum günün kutlu olsunRabbim duanla müjdelesin seni….
Bugünde benim doğum günümbu ay bizim ayımız
güzel haberlerle dolu olsun
hakkını versin
![]()
Çok şükür Allah'ım kucağına almakta nasip olsun6. Günden beri gözüküyor…. Dün yapmadım atladım bir günü.. bir saat sonra baktım kuruyunca diğer kuruyanlardan daha belirgin olmaya başlamış.
ben de görüm baya karaltı var orada :)Bende kan verdim ama akşam yada gece çıkar dedilerçizgiyi bi sen gördün arkadaşlardan galiba kimse yazmadı yorum
Ben önceki transferlerimde de kaset test kullandım. Çift çizgileri gördüm.Maşallah pozitif ve kaset teste çıkmış. Hayırlı olsun... Darısı başıma ama ben korkuyorum nedense :S
Bazı kaset testler nedense koyulaşmıyor... DAha önce kullanmış mıydın? Bir de değer şuan 50-60 civarı değil midir? Normal sanki silik çıkması..