Profiline gir oradan hesap detaylarına git sonra biraz aşagıda hamileyim falaz yazması lazım veya direk bebeğinizin doğum tarihi o tarih kısmını doldurmak gerekiyorO nasıl bi şey bize de öğretin
Yaa evet ama 1-2 hafta ile rahatlama olmaz bende heraldeEvet olabiliyor progestan her şey yapıyor çok uyuz bir şey kasıkta batma falan her şey yapıyorzaman su gibi geçsin 1-2 hafta bi rahatlayalım
Korkma.kuzum.insallaaahh hayırla.saglikla kavuştursun Allah'ımÇok teşekkür ederim canım çok sağol evet ilk deneme insallah devamı da gelir benim de bi kimyasal gebeliğim var o yüzden korkuyorum kötü bişey olcak diyeSizlerden de güzel haberler alalım insallah
Vallahi bitmiyor bu bekleyişlerYaa inşallah
Evet evet kesinlikle onlar sağlıklı olsunda zaman bir şekilde geçerVallahi bitmiyor bu bekleyişlerama olsun sonu mutlu olsun da seve seve bekleriz
Ayy 2 hafta da onu bekleme telaşı24üne verdiler şimdide onun tatlı telaşı başladıSen nasıl oldun ben iki gündür pek okumadım buraları? Neler oldu bitti uzak kaldım
Yakalandimmmmm geldim forummdaydim ya kızın biri öğrendiği gün örgü örmeye başlamış örneklerini atıyordu bana millet ne maharetli çıktı
Söksene içine bakalım canımDikkatli bakınca çok çok hayalet gölge var sonradan fark ettim daha erken galiba
Ben de dinleniyorum evde turşu kavanozu gibi yatıyorum ancaYakalandimmmmm geldim forummdaydim ya kızın biri öğrendiği gün örgü örmeye başlamış örneklerini atıyordu bana millet ne maharetli çıktıSen napiyorsun nasıl geçti randevun umarım herrsey yolunda ve güzeldir
Maşallah değerin güzel ilerlediAyy 2 hafta da onu bekleme telaşıKavuşana kadar aşama aşama hep beklemeler, sağlıkla gelsinler yeter ki Ben iyiyim canım ikinci kan değerim 474 oldu her şey yolundaymış Sadece bel ağrısı mahvediyo beni eve gelip sırt üstü yatınca baya rahatlıyorum
Allah'ın bugününe çok şükürBen de dinleniyorum evde turşu kavanozu gibi yatıyorum ancaÖrgü mörgü de hiç bilmem ki sağdan soldan teyzelerinden faydalanıcaz işte
Çok güzel, darısı bizlere inşallahKızlar ben buraya yazmayı unuttum geldim eve dinleniyorumTeyzeleri şükür şimdilik herşey yolunda yerimizdeyiz büyümeye gelişmeye çalışıyoruz Sizlerde iyisiniz inşallah
Yarım gevrek 3 zeytin kahvaltı. Bir küçük çubuk kraker ve elma öğle yemeğiAllah'ın bugününe çok şükürİştahsızlık kısmı halen devam mı peki ? Ben yemek yapmamaya adeta ant ictim sanırım canim zerre bişey yapmak istemiyor Umarım en kısa surede normal hayata donebiliriz
Benimde 1. Günüm herhangi bi hissim yokKızlar selam 1. Gunden bildiriyorum; sol ve sağ kasıkta böyle dalgalanan sancılar gibi bişiler oldu üşüttüm heralde diye düşündüm. Progestan ya da estefrem yan etkiler gibi de olabilir miii
Oksapar devam mı ??? Ciddi olamazsinYarım gevrek 3 zeytin kahvaltı. Bir küçük çubuk kraker ve elma öğle yemeğiakşam henüz bilmiyorum çünkü yataktan kalkamıyorum. Bu arada estrofemi kesti doktor
Ben direk transfer oldum ikinci adeti beklemedi doktorumEmbriyo dondurulma işlemi gerçekleşip ilk adetiyle transfer hazırlıklarına başlayan oldu mu? Yoksa herkes 2.adetimi bekliyor
Devam hatta hep devam da edebilirmişim yada 12 haftaya kadar bakalımOksapar devam mı ??? Ciddi olamazsintek umudum kontroldu inanamıyorum hayaller diğer kontrole kaldı.
Sağlıklı olsunlar da bugünler de geçecek.Taaa Opu işleminden beri yazisiyoruz surada bu an bile bana bir mucize gibi geliyor..Devam hatta hep devam da edebilirmişim yada 12 haftaya kadar bakalımo değil kalp atışını bebiş iki aylıkken duymuş olucam saçma değilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?