Kaç yumurta toplandı peki sizden?Ben direk transfer oldum ikinci adeti beklemedi doktorum
Ne güzel yazmışsın,,,,,Soyleyrcek bir sey yok malesef.
Ama baska bir yer yoktur sanirim bu kadar ne hissettigini anlayabilecek insanin dolu oldugu bir yer.
Her deneme baska bir yolculuk.
2. Regl ile tekrar basladiginda onceki transfer(ler)i unutuyorsun.Yine bambaska bir umut kapliyor icini.
Kimimizin yolu cok uzun oluyor,kimimizin kisa.
Bazilari ise yolun sonunda istediklerine kavusamiyorlar bile.
Tez vakitte kavusanlardan olalim insallah
(Aksam duamizi da yaptim)
4 adet yumurta toplandı ıkısı oldu biri transfer edildi biride 6.gün tekrar donduruldu benım amh problemim varKaç yumurta toplandı peki sizden?
ilk günü atlattıkk, kalam günler de su gibi aksın pozitif görelimmBenimde 1. Günüm herhangi bi hissim yok
Anladım inşallah istediğin gibi olur4 adet yumurta toplandı ıkısı oldu biri transfer edildi biride 6.gün tekrar donduruldu benım amh problemim var
Neyse tek değilmişim bende sancı var adet sancısı gibiMaşallah değerin güzel ilerlediAllahım devamını getirsin inşallah
O ağrı hiç bitmiyor malesef. Birde üzerine vajinal kramplar var bende berbat
Hayırlısı olur inşallah herkesin gonlundekini hayırlı kılsın rabbimAnladım inşallah istediğin gibi olurben de biraz fazla yumurta gelişti ve doğal olarak fazla yumurta toplandı o da ister istemez beni rahmimi epey etkiledi doktorum embriyoları donduralım taze transfer yapmayalım dinlen dedi ilk ya da ikinci adetinde transfer hazırlıklarına başlarız dedi. Bugün Opu ve embriyo dondurulma sonrası ilk adetimi oldum yarın muayenem var hayırlısı tabi ama inşallah 2. Adetini de bekleyelim demez
İnşallah sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun kan yada idrarilk günü atlattıkk, kalam günler de su gibi aksın pozitif görelimm
Belki senin duyulur ya değerlerin bana göre yüksek başladı benim günüm 5 gün geriden görünüyor, hayır 1-2 gün geç tutunsa anlıycam 5 gün naaptı içerdeYaa maşallah hadi kalp atışında sıra
Amannn 14 şubatta transfer mi oldun sen
Bende seviniyordumbelki kalp atışıda duyarım diye biraz geç çağırdı benimde 19 du umutlarım çöp oldu
Aynen, tembel çıktı bizimkiler ben şuralarda bir dolanıyım düşüniyim yerleşiriz ne acelesi var demişYaa maşallaholsun bir kese var en azından boyutu önemli mi ki büyüyecek nasılsa O zaman bizim gibi geç tarih verilenler telaşlanmasın Benim de geç yükseldi öyledir muhtemelen benim de
Bana kan test tarihi 18i dedi doktorum 10 gün sonra yani, valla ne kadar dayanırsam erkenden baslayıp kendimi germek istemiyorum; sen ne zaman düşünüyosun?İnşallah sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun kan yada idrar
Ya inşallah diyecem amaBelki senin duyulur ya değerlerin bana göre yüksek başladı benim günüm 5 gün geriden görünüyor, hayır 1-2 gün geç tutunsa anlıycam 5 gün naaptı içerde
Hadi inş, iki hafta sonra çağırdı ama 10 gün sonra gitsem duyulur mu acabaHemen bebişle ilgili daha net bişey arıyosun dimiBelki zamanla haftasını yakalar ve geçer bile. Geçmese de sorun değil zaten Kalp atışında da tam bebek formunda değil ama kalpten sonra gideceğin ilk randevuda ultrasonda tam bir bebek görüyosun. Nasıl bu kadar zamanda böyle oldu diyosun. Gerçekten mucizevi bişey
Belki duyulur ama sesin güçlü olmasını bekliyorlar. Net bir duyma içinHadi inş, iki hafta sonra çağırdı ama 10 gün sonra gitsem duyulur mu acaba
Bir de sanırım belli bir haftadan önce zararlı mıydı öyle bişey demişti yıllar önce doktorum.Hadi inş, iki hafta sonra çağırdı ama 10 gün sonra gitsem duyulur mu acaba
Hımm onu biraz daha geçince yaparız o zaman benim hem son adet tarihime göre hem embriyo transferine göre farklı sitelerde 12 Kasım görünüyorProfiline gir oradan hesap detaylarına git sonra biraz aşagıda hamileyim falaz yazması lazım veya direk bebeğinizin doğum tarihi o tarih kısmını doldurmak gerekiyor
Ama ben henüz tarih bilemediğim için bekliyorum
Bana 20 mart dediler bana kalsa pazar veriirim ama eşim izin vermiyoBana kan test tarihi 18i dedi doktorum 10 gün sonra yani, valla ne kadar dayanırsam erkenden baslayıp kendimi germek istemiyorum; sen ne zaman düşünüyosun?
Aşama aşama rahatlarız belkiYaa evet ama 1-2 hafta ile rahatlama olmaz bende heraldeduygu nötrleyici bişiyi de ihtiyacımız var bence bak o zaman severek fitil olarak alırım
Aynen bende doktor muayenesini bekliyorumHımm onu biraz daha geçince yaparız o zaman benim hem son adet tarihime göre hem embriyo transferine göre farklı sitelerde 12 Kasım görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?