- 13 Ekim 2021
- 380
- 391
- 53
- 33
Allah bir daha yaşatmasın o kötü günleri insallahKorkma.kuzum.insallaaahh hayırla.saglikla kavuştursun Allah'ım
Aminn darısı bekleyenlere bizlere.
Benimde ilk Asilamam kimyasal olmuştu x
Bazen 7. Hafta duyulmaya biliyor. O yüzden 8 haftalığa doğru çağırıyorlar.Devam hatta hep devam da edebilirmişim yada 12 haftaya kadar bakalımo değil kalp atışını bebiş iki aylıkken duymuş olucam saçma değilmi ya
Söksene içine bakalım canım
Söksene içine bakalım canım
Ben ilk adetimle başladımEmbriyo dondurulma işlemi gerçekleşip ilk adetiyle transfer hazırlıklarına başlayan oldu mu? Yoksa herkes 2.adetimi bekliyor
Kaç yumurta toplandı acaba?Ben ilk adetimle başladım
22yumurta sizinKaç yumurta toplandı acaba?
Benim de 21 ohh çok sevindim o zaman benim rahmimde dinlenmiş olabilir demi ilk adetle başlayabilirim inşallah ben de22yumurta sizin
Bana ilk adet ile başlamayı planladı ama biz tatile gideceğimiz için bir sonraki adette yapalım dedikEmbriyo dondurulma işlemi gerçekleşip ilk adetiyle transfer hazırlıklarına başlayan oldu mu? Yoksa herkes 2.adetimi bekliyor
Evet baktım biraz internetten öyleymişBazen 7. Hafta duyulmaya biliyor. O yüzden 8 haftalığa doğru çağırıyorlar.
Sen hergün narını ye de kalınlaşsın. Rahim kalınlığına bakıyorlar.Benim de 21 ohh çok sevindim o zaman benim rahmimde dinlenmiş olabilir demi ilk adetle başlayabilirim inşallah ben de
AminEvet baktım biraz internetten öyleymişhayırlısını versin rabbim
Ben muayenesiz adetin ilk 12 günü estrofem kullandım 13.gün gittim kan tahlili ve rahim kalınlığı ölçülüdü ikisi de uygundu başlandı transfere en hayırlı zamanda olsun inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum insan hemen sonuçlandırmak istiyor yeter ki olumlu olsun sonuçBenim de 21 ohh çok sevindim o zaman benim rahmimde dinlenmiş olabilir demi ilk adetle başlayabilirim inşallah ben de
Gözün aydın inşallah kalp atışları da gümbür gümbür olurBugün keseye gittik, böyle birşey beklememiştim açıkcası daha bir hissederim demiştim ama minik bir karaltı 7 mm zaten2 hafta sonraya verdiler kalp atışı için randevuyu, yine belirsizlik yani. Bu arada benim transferim 14 şubat, normalde 6. Hafta doldu bugün ama kese boyuna göre 5+2 çıktı, başta da değerim geç yükselmişti zaten yani tüpte de geç yerleşme varmış gerçekten.
Yakından çok hayalet gibi var ama çok dikkatli bakınca malesefValla iyiyce baktm canım sen gördün mü bişiler yakından fotoda ben seçemedim
Görebildiniz mi sizde hayalet dedikleri bu mu oluyor kiUmutlandırmak istemem ama sanki çizgi var gibi
Normal kaset test var bu tane ama yarın yapmayı düşünüyorum onu da dün çok üzüldümHer gün bir tık koyulaşıyor. Sabah ilk idrarınla bir daha yap var mı elinde fazla testin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?