- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.060
- 133
- 29
Herşeyde tedirginlik vallahi geçmez bugünlerOluyor öyle şeyler rahat olun
Ayy bi de ikinci değerden sonra gebelik çizelgesi yapcaktım bak şimdi sende görünce heveslendim yineKızlar ben buraya yazmayı unuttum geldim eve dinleniyorumTeyzeleri şükür şimdilik herşey yolunda yerimizdeyiz büyümeye gelişmeye çalışıyoruz Sizlerde iyisiniz inşallah
Benim de yorulunca ağrıyor belim epey,dinlenince geçiyor normaldir herhalde of şu keseleri falan bi görsek rahatça hamileyim desek ne güzel olur kalp atışını duysak…Normal hamilelerin ilk çizgiyi gördükleri andan itibaren yaşadıkları mutluluk ve huzur tüp bebek annelerinde olamıyor maalesef hep bir endişeBen işe başladığımdan beri çok belim ağrıyor. Öyle ara ara değil sürekli bi ağrı. Masa başında oturmaktan mıdır nedir bilmiyorum ama ben de çok tedirgin oluyorum
İyi maşallah kese görmeye gitmiştiniz değil mi ? Büyüsün de sağlıkla gelsin yuvasınaKızlar ben buraya yazmayı unuttum geldim eve dinleniyorumTeyzeleri şükür şimdilik herşey yolunda yerimizdeyiz büyümeye gelişmeye çalışıyoruz Sizlerde iyisiniz inşallah
Maalesef öyle zorlu yollarla kavuşulduğu için tedirginlik çok oluyor gerçekten. İnşallah bu grup herkese uğurlu olur da hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBenim de yorulunca ağrıyor belim epey,dinlenince geçiyor normaldir herhalde of şu keseleri falan bi görsek rahatça hamileyim desek ne güzel olur kalp atışını duysak…Normal hamilelerin ilk çizgiyi gördükleri andan itibaren yaşadıkları mutluluk ve huzur tüp bebek annelerinde olamıyor maalesef hep bir endişe
Amin hepimizin yüzüne gülsün rabbimYaaa çok şükürDarısı bizlere inşallah
Nasıl ? Ben de hamile defteri siparişi verecektim bebek anı defteri ve hamilelik ama telaştan ertelenip kalıyorAyy bi de ikinci değerden sonra gebelik çizelgesi yapcaktım bak şimdi sende görünce heveslendim yineBi koşu yapıp geleyim
Amin canımAmin hepimizin yüzüne gülsün rabbimsenin ne zaman randevu?
24üne verdiler şimdide onun tatlı telaşı başladıMaşallah canımNe zaman kalp atışları
Profiline gir hesap detaylarına. Orda aşağılara doğru inince bebeğinizin doğacağı tarih diyo ordan tarihi seç kaydetNasıl ? Ben de hamile defteri siparişi verecektim bebek anı defteri ve hamilelik ama telaştan ertelenip kalıyor
Amin Allah razı olsun hepimizinki inşallahİyi maşallah kese görmeye gitmiştiniz değil mi ? Büyüsün de sağlıkla gelsin yuvasına
Yaa bende yapacam bi doktoruma gitsemAyy bi de ikinci değerden sonra gebelik çizelgesi yapcaktım bak şimdi sende görünce heveslendim yineBi koşu yapıp geleyim
Hayırlı haberlerini alıcaz inşallahAmin canım
Salı günü inşallah
Amannn çok geçe vermiş ya24üne verdiler şimdide onun tatlı telaşı başladıSen nasıl oldun ben iki gündür pek okumadım buraları? Neler oldu bitti uzak kaldım
Evet olabiliyor progestan her şey yapıyor çok uyuz bir şey kasıkta batma falan her şey yapıyorKızlar selam 1. Gunden bildiriyorum; sol ve sağ kasıkta böyle dalgalanan sancılar gibi bişiler oldu üşüttüm heralde diye düşündüm. Progestan ya da estefrem yan etkiler gibi de olabilir miii
O nasıl bi şey bize de öğretinYaa bende yapacam bi doktoruma gitsem
Çok teşekkür ederim canım çok sağol evet ilk deneme insallah devamı da gelir benim de bi kimyasal gebeliğim var o yüzden korkuyorum kötü bişey olcak diyehayırlı olsun canımmm, cok cok sevındımmm
ılk deneme mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?