Eveet çok az kaldı, çok heyecanlıyım ama aynı zamanda sonuçtan çok korkuyorumGünaydınAz kalmış.. Bende dün transfer oldum.. Bugün 1.günüm
Hayır yapmadım zaten özellikle eve test almamıştım. Pazar yaparım diyordum ama ilkinde 9.gün bembeyaz negatifi gördüm diye 9 da yapmak istemiyorumYapmadın dımı test sen al bak ben hergun yapıyorum
Ben Pendik medikal parktaym.. Aynen 32 yaş.. 3.transfer de çift Embryo olur dediler.. Ama ben hiç ikiz istemiyorum.. O yüzden mümkünse bu tutsunSenle aynı gıdıyoruz benımde gerıde 4 embriyom kaldı 12 taneden 2 tane daha gelmıstı ama maalesef kalıtesızmıs of beklemek çok zor umarım tutunur bana yavrum fazla kendımı kaptırmak ıstemıyorum çünkü gerçekten yoruluyor insan umarım sızınde tutunur bebısınız sıkı sıkı sız nerde tedavı oldunuz yastan kaynaklımı tek oldu sızınde
Çok iyi anlıyorum. Bu halinden memnundan bozma hiç.. Zaten böyle test yaparken kendini ikna etme seviyesi var.. O seviyeyi aşınca test iateğin gidiyor..Eveet çok az kaldı, çok heyecanlıyım ama aynı zamanda sonuçtan çok korkuyorum
Hayır yapmadım zaten özellikle eve test almamıştım. Pazar yaparım diyordum ama ilkinde 9.gün bembeyaz negatifi gördüm diye 9 da yapmak istemiyorumPazartesiye kalır o iş
Yaş 30 benımde ıstanbul med amerıkandayım bende eğer bu tutmazsa 2.de cıft koydurcam nasıbımızde varsa bunda bıle tek yumurta ıkızlerı oluyor bılıyorsun dımı hayat bu ınsallah bu defa sorunsuz kucağımıza alırızBen Pendik medikal parktaym.. Aynen 32 yaş.. 3.transfer de çift Embryo olur dediler.. Ama ben hiç ikiz istemiyorum.. O yüzden mümkünse bu tutsun
Çocuk istiyorum ama 2 tane aynı anda istemiyorum
Benimde dün çözdürürken 1 tane Embryo kaybetmişiz.. Doktor çözdürdüğümüzde sıvı alıp şişmesi lazımdı dedi. Ama takipteyiz sıvı alımı yaparsa onu da dondururuz tekrar dedi.. Biz gitti gözüyle bakıyoruz
Vala ıyı sabırlısın bende kendımı tutmam lazım heran hersey olabılır sızınde mı ıkıncı transferınız buEveet çok az kaldı, çok heyecanlıyım ama aynı zamanda sonuçtan çok korkuyorum
Hayır yapmadım zaten özellikle eve test almamıştım. Pazar yaparım diyordum ama ilkinde 9.gün bembeyaz negatifi gördüm diye 9 da yapmak istemiyorumPazartesiye kalır o iş
Aynen tek yumurta ikizlerine dönen çok oluyormuş.. Ama o kader kısmet biraz..Yaş 30 benımde ıstanbul med amerıkandayım bende eğer bu tutmazsa 2.de cıft koydurcam nasıbımızde varsa bunda bıle tek yumurta ıkızlerı oluyor bılıyorsun dımı hayat bu ınsallah bu defa sorunsuz kucağımıza alırız
Normalde çok sabırlı değilimdir yüzleşmekten korkuyorum diyelimVala ıyı sabırlısın bende kendımı tutmam lazım heran hersey olabılır sızınde mı ıkıncı transferınız bu
Aradan çıkar ıste hemen sendeAynen tek yumurta ikizlerine dönen çok oluyormuş.. Ama o kader kısmet biraz..
Bile bile 2 tane koydurmak çok ayrı
Çift embryo beraber beta salgılayıp tutunmayı arttırıyormuş..
Bende oyleyım kendımı frenleyemıyorum ama tutmak zorunda olduğumu bılıyorum hakkınızda hayırlısı olsun ıns sız nerde tedavıdesınız tek mı cıft mı transfer olmustuNormalde çok sabırlı değilimdir yüzleşmekten korkuyorum diyelimEvet ikinci transferim, ilki aralık sonunda yapılmıştı ocakta negatifi aldım
İzmirdeyim ben, 3. gün iyi kalite dondurulmuş çift embriyo transfer edildiBende oyleyım kendımı frenleyemıyorum ama tutmak zorunda olduğumu bılıyorum hakkınızda hayırlısı olsun ıns sız nerde tedavıdesınız tek mı cıft mı transfer olmustu
Hadi hayırlısı olsun rabbim bir kerede kurtulmayı nasip etsin hepinizeBenim de embriyoların yarın 5.günü her şey yarın belli olacak heyecanlıyım
Aynen demek ki öyle o fark da bana denk gelmiş iyi ki 10.gün yapmak gibi bi hatada bulunmamışımİlk kan değerim 109 du 3. Gün embriyo onuncu gün 14. Gün 399.8 çıktı.Fakat artış herkeste farklı olabilir dedi doktor o bakımdan çok takılmamak lazım.Ben idrar testi bile yapamadim korkudan.
Baktığımızda son bir kaç gün kala adet olacağımı düşündüm.Adetten farklı olarak bir tek batma vardı bir de bacak ağrısı..Öğrenmenize 4/5 gün kala başlıyor..Bu süreçte aman nasılsa tutunmuştur deyip ne ev supurdum ne kendimi hirpaladim yuruyus yaptim.bir tek ufak ufak.Canım benimde 3. Gün 2. Kalite embriyo konuldu bugün 4. Günüm transferi saymazsak belirtilerin oldu mu hiç olduysa neler oldu kaçıncı gün
Ben dalıp dalıp en yukarılardan neler aldım sürekli oldu bir deKızlar sabah yataktan yandaki sehpaya uzandım baya dalgınlığıma geldi. Sanki uzandığım tarafta bi hissiyat var gibiperşembe transfer yapıldı. Bir şey olur mu sizce çok korktum
Al benden de o kadar. Bütün gün gardrobun önünde ne giysem de belli olmasa diye bakıyorumYa çıksa yine iyi benim karnım davul gibi ya ne giyeceğimi bilemiyorum bu progestan beni mahvetti kabız gibi ve hep şiş
Ben inanıyorum sende pozitifi göreceksinEveet çok az kaldı, çok heyecanlıyım ama aynı zamanda sonuçtan çok korkuyorum
Ben de 3. gün çok yoğun göğüs ağrısı böyle bildiğin sızlıyodu bir de çok fena bacak ağrısı. İkisi de bir gün sürdü geçti anlamadımBaktığımızda son bir kaç gün kala adet olacağımı düşündüm.Adetten farklı olarak bir tek batma vardı bir de bacak ağrısı..Öğrenmenize 4/5 gün kala başlıyor..Bu süreçte aman nasılsa tutunmuştur deyip ne ev supurdum ne kendimi hirpaladim yuruyus yaptim.bir tek ufak ufak.
Ben her gece yorganı bacağımla iterek demeyelim tekmeleyerek atıyorum farkında olmadanBen dalıp dalıp en yukarılardan neler aldım sürekli oldu bir desaçmasapan hareketlerim ama bir doktor dinlemiştim hiç alakası yok uzanmakla dedi halk efsanesi dedi biz yukarı uzanma perde takma vs diyoruz başları dönüp düşerler diye dedi Onunla bi şey olacağını sanmıyorum
Ayy ağzından bal damlıyorBen inanıyorum sende pozitifi göreceksininşallah herşey güzel olacak ama demoralize olmamak için gününü beklemek bencede en güzeli.
Bence de gününü bekle bak eğer bende varsa sorunsuz bir şekilde düşünsene 8-9-10.günlerde çıkacak değer nasıl düşük olacakmış oranını düşünürsek aşırı panik stres yaptırıcı bir durum o yüzden bekleBen de 3. gün çok yoğun göğüs ağrısı böyle bildiğin sızlıyodu bir de çok fena bacak ağrısı. İkisi de bir gün sürdü geçti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?