- 10 Şubat 2022
- 179
- 185
- 18
- 25
Ben kendimi anlamadim dünden beri bacak ağrım kalçadan itibaren var ama neyden kaynaklı bilmiyorum yatmaktan da olabilir, sırtım ağrıyor, kasıklarım bazen batıyor geçiyor, gaz çok, bi kadar şimdilik gülünce falan da yüksek sesle kasık bölgem ciddi ağrıyorBenımde 13 Mart bakalım bekleyebılcem mı varmı belırtın
Aynısı bende de war canım ınankı sol tarafıma doğru özellıkle gaz var sankı sızı war adet gıbı ınan ne oluyor ıcerde anlam veremedim sız kaçıncı gundesınızBen kendimi anlamadim dünden beri bacak ağrım kalçadan itibaren var ama neyden kaynaklı bilmiyorum yatmaktan da olabilir, sırtım ağrıyor, kasıklarım bazen batıyor geçiyor, gaz çok, bi kadar şimdilik gülünce falan da yüksek sesle kasık bölgem ciddi ağrıyor
Canım benimde 3. Gün 2. Kalite embriyo konuldu bugün 4. Günüm transferi saymazsak belirtilerin oldu mu hiç olduysa neler oldu kaçıncı gün olduŞerife DİKAYAK İZMİR işlemleri Tamvergen de yapiyor
Canım benimde 3. Gün 2. Kalite embriyo konuldu bugün 4. Günüm transferi saymazsak belirtilerin oldu mu hiç olduysa neler oldu kaçıncı gün olduŞerife DİKAYAK İZMİR işlemleri Tamvergen de yapiyor
Canım benimde 3. Gün 2. Kalite embriyo konuldu bugün 4. Günüm transferi saymazsak belirtilerin oldu mu hiç olduysa neler oldu kaçıncı gün olduİlk kan değerim 109 du 3. Gün embriyo onuncu gün 14. Gün 399.8 çıktı.Fakat artış herkeste farklı olabilir dedi doktor o bakımdan çok takılmamak lazım.Ben idrar testi bile yapamadim korkudan.
Benim bugün transfer dahil 5. GünAynısı bende de war canım ınankı sol tarafıma doğru özellıkle gaz var sankı sızı war adet gıbı ınan ne oluyor ıcerde anlam veremedim sız kaçıncı gundesınız
Benımde transferı saymazsak 4.günüm ıste 5.gün taze embriyosu bakalım neler olacakBenim bugün transfer dahil 5. Gün
Ne zaman yapacaksın test canım ben dayanamam yaBenımde transferı saymazsak 4.günüm ıste 5.gün taze embriyosu bakalım neler olacak
Sımdı bısey dıcem hergun bakıyorum desem elımde bol bol warNe zaman yapacaksın test canım ben dayanamam ya
7.günden önce çıkmıyor.. Bence bakma..Sımdı bısey dıcem hergun bakıyorum desem elımde bol bol warama psıkolojımı bozuyor
Evet olmustum dedıgınız gıbı çıkmıyor Buda benı olumsuz etkılıyor cıdden7.günden önce çıkmıyor.. Bence bakma..
Çatlatma iğnesi oldun mu?
Bende geçen transferde o hataya düştüm.. önce çatlatma iğnesi etkisine bakalım dedim sonra devamı geldi.. Biraz süreci yaşayalımEvet olmustum dedıgınız gıbı çıkmıyor Buda benı olumsuz etkılıyor cıdden
Ona baktım zaten dırek cızgı çıktıBende geçen transferde o hataya düştüm.. önce çatlatma iğnesi etkisine bakalım dedim sonra devamı geldi.. Biraz süreci yaşayalım
Bağımlı gibi anlattım
Yapmadın dımı test sen al bak ben hergun yapıyorum8. günden herkese günaydın
Günaydın8. günden herkese günaydın
Çatlatma iğnesi 10-12 gün sonra etkisi bitiyor..Ona baktım zaten dırek cızgı çıktıya benım anlamadığım tamam çatlama ıgnesı oluyoruz okey yumurta toplamadan sonra etkısı gıtmesı gerekmez mi yoksa ben mı saçma düşünüyorum ılk sefer olmadımı sızın
Öyle deme sonucunu bulana kadar durmak yol yola devamÇatlatma iğnesi 10-12 gün sonra etkisi bitiyor..
Benim ilk transfer negatif oldu
Hayırlısı buna da pek umudum yok ama sürece girdik bi kere… ya da üzülmemek için kendimi böyle şartladım…
Benim tek transfer.. Geriye 4 tane 5.gün Embryo kaldı…Öyle deme sonucunu bulana kadar durmak yol yola devamyok tamam dedıgınız gıbı 10.12 ama testlerde çıkan yok ıste oda saçma degılmı gerıde embriyonuz varmı pekı tek mı transfer cıft mı sızın
Daha 4.günün…Öyle deme sonucunu bulana kadar durmak yol yola devamyok tamam dedıgınız gıbı 10.12 ama testlerde çıkan yok ıste oda saçma degılmı gerıde embriyonuz varmı pekı tek mı transfer cıft mı sızın
Senle aynı gıdıyoruz benımde gerıde 4 embriyom kaldı 12 taneden 2 tane daha gelmıstı ama maalesef kalıtesızmıs of beklemek çok zor umarım tutunur bana yavrum fazla kendımı kaptırmak ıstemıyorum çünkü gerçekten yoruluyor insan umarım sızınde tutunur bebısınız sıkı sıkı sız nerde tedavı oldunuz yastan kaynaklımı tek oldu sızındeBenim tek transfer.. Geriye 4 tane 5.gün Embryo kaldı…
Embryo 5.gün embryosu ise 4 gün sonra tutunmaya başlıyor. 6.günden sonra beta salgılamaya başlıyor…
3.gün embryosu ise 6 gün sonra tutunma başlıyor 8.günden sonra beta salgılıyor..
O yüzden çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?