Ben o tarz şeyleri hep yapıyorum yani nasıl yapmayız hem yogaBen her gece yorganı bacağımla iterek demeyelim tekmeleyerek atıyorum farkında olmadanİnsan unutup her şeyi yapıyor bence de ilgisi yok
10. günden önce yapmayı zaten düşünmüyorum korkuyorumBence de gününü bekle bak eğer bende varsa sorunsuz bir şekilde düşünsene 8-9-10.günlerde çıkacak değer nasıl düşük olacakmış oranını düşünürsek aşırı panik stres yaptırıcı bir durum o yüzden bekle
Belirti bile vermiyorlar bazen ben son ana kadar eşime dedim işte inşallah gazımıBen de 3. gün çok yoğun göğüs ağrısı böyle bildiğin sızlıyodu bir de çok fena bacak ağrısı. İkisi de bir gün sürdü geçti anlamadım
Senin test günün bugün değil mi bence sende pozitifsin ama kendini bu kadar aşağı çekme ya tadını çıkar kurtul kaygilardan ki senin idrar testin pozitiftiAynen demek ki öyle o fark da bana denk gelmiş iyi ki 10.gün yapmak gibi bi hatada bulunmamışımEski kadınlar kulübü gönderilerinde arattım ben de 11.gün değerleri diye neler var neler 100-130 falan sonra içim rahatladı olabiliyor demek yarın bakacağız artık
Şimdiye kadar tutmuştur bile o annesi birseycik olmazKızlar sabah yataktan yandaki sehpaya uzandım baya dalgınlığıma geldi. Sanki uzandığım tarafta bi hissiyat var gibiperşembe transfer yapıldı. Bir şey olur mu sizce çok korktum
E sen de gayet zayıfsın 51-52 ne ya süper kilolarınızBu arada ne zayıflar var ya 40-45 kgBen 51-52 idim bu süreçle beraber 55i geçtim balon gibi hissediyorum kiloyu geçtim şişliği Bir de beslenmeme dikkat ediyorum etmesem demek 60 olmuştum
Dün verdim canım ben 154 çıktı diğer 11.gün veren arkadaşlara göre epey düşük ama bakalım yarın tekrar vereceğim ,aşağı çekmiyorum da sadece tadını çıkaramıyorum yapım bu şekilde bi garantilemem lazım yarınki değere göre inşallah içimiz de rahat eder ben erken test vermeye karşıyımSenin test günün bugün değil mi bence sende pozitifsin ama kendini bu kadar aşağı çekme ya tadını çıkar kurtul kaygilardan ki senin idrar testin pozitifti
Ah kaçırmışım halen endişelenme hakkın yok küçük hanım Opu olacak olan,olmuş olan ve gün bekleyen kız kardeşlerimizin nazını cekiyoruz biz burda pozitifi aldığınızda göre sizi dua zincirine alabilirizDün verdim canım ben 154 çıktı diğer 11.gün veren arkadaşlara göre epey düşük ama bakalım yarın tekrar vereceğim ,aşağı çekmiyorum da sadece tadını çıkaramıyorum yapım bu şekilde bi garantilemem lazım yarınki değere göre inşallah içimiz de rahat eder ben erken test vermeye karşıyım
Yaaa bende sabah yataktan bir kalkışım var yorganı ayaklarımla tekmeliyorum resmenBen her gece yorganı bacağımla iterek demeyelim tekmeleyerek atıyorum farkında olmadanİnsan unutup her şeyi yapıyor bence de ilgisi yok
Bizim yorgan yün kızlar çok ağır benim bekarliktan kalma iki yorgandan tek yorgan çıkma gibi birşey.Cekerken o kadar ağır ki gece onu cekerken eşimi uyandiriyordum hadi yorgan çekelim falan diyeY
Yaaa bende sabah yataktan bir kalkışım var yorganı ayaklarımla tekmeliyorum resmen
Rabbim nasip edecekse tutunuyor bencede hep ilgisi yok
Ben yün yorganımı kaldırdımBizim yorgan yün kızlar çok ağır benim bekarliktan kalma iki yorgandan tek yorgan çıkma gibi birşey.Cekerken o kadar ağır ki gece onu cekerken eşimi uyandiriyordum hadi yorgan çekelim falan diyeEşler bu dönemde Allah'tan en büyük destekci
Ağır istiyorum ya gerçekten sorunlu muyum neyim ama ceyizimdeki yorganlar dururken anneme gittim yalvardım versene diyeBen yün yorganımı kaldırdımkız onlar çok ağır
Benim de 2 sefer yumurta toplama oldu birinde 9 birinde 13 toplandı en sona 3 tane embriyo kaldı transferi bekliyorumBen geçen sene nisanda başladım 20 yumurta toplandı hersey güzeldi 4. Gün 16-17 embriyo vardı 5. Güne sadece 2 tane kaldı diğerlerini bekletmişler ama olmamısolsun önemli değil ama benim için 2 de olsa yeter sonucta
Ben benimkini yatağa bile almıyorumBizim yorgan yün kızlar çok ağır benim bekarliktan kalma iki yorgandan tek yorgan çıkma gibi birşey.Cekerken o kadar ağır ki gece onu cekerken eşimi uyandiriyordum hadi yorgan çekelim falan diyeEşler bu dönemde Allah'tan en büyük destekci
Ben 2 aydur kullanıyorum almamışım. Benimde korkum buKızlar bu estrofem ve progestan kilo aldırır mı ? Hormon ilacı ya sonuçta . Kilo alan var mı hiç aranızda yoksa ben yemek yemeyi mi abarttım stresten
Ay yazık dicem de enişteye sen şimdi didisirsin kuşa bile sinir olduğuna gore adam senden uzak kalarak ruh sağlığını koruyorBen benimkini yatağa bile almıyorumzaten uyuyamıyorum birde horlama mı çekeyim.
Ondan galiba yüzüne renk geldi adamın iki gündürAy yazık dicem de enişteye sen şimdi didisirsin kuşa bile sinir olduğuna gore adam senden uzak kalarak ruh sağlığını koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?