Bende şuan transfere hazırlık surecindeyim dondurulmuş embriyo koyulacak ins. Adet olunca transfer süreciniz kaç gün sürdü acaba, adetin 2. Günü kontrole gittim ama doktor muayene etmedi yani rahim kalinligimi olcmeden direk günde 3tane estrofeme başlattı adetinde 16. Günü tekrar kontrole çağırdı kontrolden 5gun sonrada transfer olur dedi yani 21 günlük bı surecim var bana çok uzun geldi bu süreç ama böyle mi oluyor genelde bılginiz var mıBenim adetin 1. günü 9.5 mmdi. Hem kendi doktorumda memorialdeki hemşireler de adetle dökülüp inceleceği için sorun olmaz demişlerdi. Ama benim rahim daha kalın bence normale göre. Transfere 14 mm ile girdim.
Çok bilgim yok ilaçlı transfer konusunda. Ben naturel transfer oldum. Ama şöyle oldu ben de pcos var. Tam 25. gün yumurtladım 31. gün transfer oldum.Bende şuan transfere hazırlık surecindeyim dondurulmuş embriyo koyulacak ins. Adet olunca transfer süreciniz kaç gün sürdü acaba, adetin 2. Günü kontrole gittim ama doktor muayene etmedi yani rahim kalinligimi olcmeden direk günde 3tane estrofeme başlattı adetinde 16. Günü tekrar kontrole çağırdı kontrolden 5gun sonrada transfer olur dedi yani 21 günlük bı surecim var bana çok uzun geldi bu süreç ama böyle mi oluyor genelde bılginiz var mı
Tesekkurler cevabınız içinÇok bilgim yok ilaçlı transfer konusunda. Ben naturel transfer oldum. Ama şöyle oldu ben de pcos var. Tam 25. gün yumurtladım 31. gün transfer oldum.
Eğer çok yumurtanız toplandıysa, OHSS (yumurtaların aşırı tepki vermesi) gibi bir sendrom olasılığı var. Bu sendromu internetten araştırabilirsiniz. Hayati tehlikeye kadar giden bir çok endikasyon mevcut bu durumda. Ne yazıkki kullandığımız iğne ve ilaçlardan bu tarz durumlar kaynaklanabiliyor. Bu sebepten dolayı doktorunuz rahim kalınlığınızı ölçme gereği duymamıştır. Çünkü rahim dinlendirme yapmadan transfer yapamazlar.Bende şuan transfere hazırlık surecindeyim dondurulmuş embriyo koyulacak ins. Adet olunca transfer süreciniz kaç gün sürdü acaba, adetin 2. Günü kontrole gittim ama doktor muayene etmedi yani rahim kalinligimi olcmeden direk günde 3tane estrofeme başlattı adetinde 16. Günü tekrar kontrole çağırdı kontrolden 5gun sonrada transfer olur dedi yani 21 günlük bı surecim var bana çok uzun geldi bu süreç ama böyle mi oluyor genelde bılginiz var mı
Dogrudur benimde yumurta çokluğundan dolayı rahim dinlendirme demişti doktorum tabi bu süreçte bitanecik polibim çıktı o alındı 2ay oldu yani yumurta toplanali üzerine 2kezde adet oldum inşallah normale donmustur herşeyEğer çok yumurtanız toplandıysa, OHSS (yumurtaların aşırı tepki vermesi) gibi bir sendrom olasılığı var. Bu sendromu internetten araştırabilirsiniz. Hayati tehlikeye kadar giden bir çok endikasyon mevcut bu durumda. Ne yazıkki kullandığımız iğne ve ilaçlardan bu tarz durumlar kaynaklanabiliyor. Bu sebepten dolayı doktorunuz rahim kalınlığınızı ölçme gereği duymamıştır. Çünkü rahim dinlendirme yapmadan transfer yapamazlar.
Gittim hastanede fenalaştım. Covidmisim meğerse tedavi yarıda kaldıAyy bize de haber ver umarım güzel haberler alırsın
aaa geçmiş olsunGittim hastanede fenalaştım. Covidmisim meğerse tedavi yarıda kaldı
canım selam nasıl oldu sonucun ?Bende varım2 gün önce opu yapıldı. Embriyologtan haber bekliyorum
hayırlısı olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah.Selam kızlar bende beklemedeyim 4 gün oldu taze transfer olalı 3.gün iyi kalite tek. Gerisi allaha kaldı artık hayırlısıyla
var mı belirti falan ? embriyo hakkında bişey söylediler mi ?Selam kızlar bende beklemedeyim 4 gün oldu taze transfer olalı 3.gün iyi kalite tek. Gerisi allaha kaldı artık hayırlısıyla
Yok zaten opudan sonraki kasık batmalarım şişmeler göğüs acıları yeni geçti daha. Belirti için erken değil mi henüz birde embriyo için kontrolde mi oluyor beni 11inde çağırdılar kan içivar mı belirti falan ? embriyo hakkında bişey söylediler mi ?
yook yok hangi kalitede embriyo tranfer edildi transfer edilen embriyoyla ilgili biley demişlermiysi ?Yok zaten opudan sonraki kasık batmalarım şişmeler göğüs acıları yeni geçti daha. Belirti için erken değil mi henüz birde embriyo için kontrolde mi oluyor beni 11inde çağırdılar kan içi
Evet iyi kalite 3.gün tek embriyo.grade 1 mi ne dedi galiba öyle bir şey yanlış yazmışta olabilirimyook yok hangi kalitede embriyo tranfer edildi transfer edilen embriyoyla ilgili biley demişlermiysi ?
Benım de 4. Günüm sabırsız beklıyorumSelam kızlar bende beklemedeyim 4 gün oldu taze transfer olalı 3.gün iyi kalite tek. Gerisi allaha kaldı artık hayırlısıyla
Teşekkür ederimaaa geçmiş olsun
Ayy inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin. Ben çok rahatım batma kasık ağrıları vs hepsi geçti opudan kalan. Sizde var mı ağrı sızıBenım de 4. Günüm sabırsız beklıyorum
Yarın arayacaklar henüz haber yokcanım selam nasıl oldu sonucun ?
Dondurulmuş embriyo idi. İlacsız naturel transfer. Şuan kasık karın ağrım var kahverengi akıntım 2 gundur devam ediyor. Biraz tedirginim.Ayy inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin. Ben çok rahatım batma kasık ağrıları vs hepsi geçti opudan kalan. Sizde var mı ağrı sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?