- 28 Mart 2021
- 17
- 18
- 37
Sizin durumunuz nedirDondurulmuş embriyo idi. İlacsız naturel transfer. Şuan kasık karın ağrım var kahverengi akıntım 2 gundur devam ediyor. Biraz tedirginim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin durumunuz nedirDondurulmuş embriyo idi. İlacsız naturel transfer. Şuan kasık karın ağrım var kahverengi akıntım 2 gundur devam ediyor. Biraz tedirginim.
Yerleşme kanamasıdır belkideDondurulmuş embriyo idi. İlacsız naturel transfer. Şuan kasık karın ağrım var kahverengi akıntım 2 gundur devam ediyor. Biraz tedirginim.
Hayırlı günler bişeyi çok merak esiyorum yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum şimdi 2 .adeti bekliyorum ama 8 gün geçti kan testi verdim 2 gün önce negatif çıktı . Ama hala gelmedi adet olacakmışım gibi ara ara karnım kasıklarım belim ağrıyor ama hala olmadım testte negatif gecikmesi normal mi benim hiç adetim gecikmez ya gününde ya da 2 3 gün erken gelirdi anlamadım gitti2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Ay inşallahYerleşme kanamasıdır belkide
3 embriyo dondurulmuş. 1 tanesi kaliteli. Iki tanesi düşük kaliteli dediler. Önümüzdeki ay kaliteli olanın transferi yapılacak. Tutmazsa düşük kaliteli olanın ikisi aynı anda transfer edilecek.canım selam nasıl oldu sonucun ?
Yumurta toplamadan önce kullandığımız iğne ve ilaçlardan dolayı, adet dönemlerinde gecikmeler ve düzensizlikler olabiliyor diye okumuştum. Gebelik var mı bununla ilgili tecrübem yok ama ilaçlardan olabileceğini biliyorum.Hayırlı günler bişeyi çok merak esiyorum yumurta toplamadan 5 gün sonra adet oldum şimdi 2 .adeti bekliyorum ama 8 gün geçti kan testi verdim 2 gün önce negatif çıktı . Ama hala gelmedi adet olacakmışım gibi ara ara karnım kasıklarım belim ağrıyor ama hala olmadım testte negatif gecikmesi normal mi benim hiç adetim gecikmez ya gününde ya da 2 3 gün erken gelirdi anlamadım gitti
Çok düşük olsa dondurmaZlardı bence demek ki yine dondurulacak durumda ki dondurmşlar oh oh 3 tane bebişiniz var ne güzel umarım birş tutar da diğerlerini kardeş olarak bekletirsiniz3 embriyo dondurulmuş. 1 tanesi kaliteli. Iki tanesi düşük kaliteli dediler. Önümüzdeki ay kaliteli olanın transferi yapılacak. Tutmazsa düşük kaliteli olanın ikisi aynı anda transfer edilecek.
Yok arkadaşım. Allah izin verirde ol derse 1 tane istiyorum. Diğer tüm şanslarımı hepinize diliyorum inşallah sen ne durumdasın bu arada?Çok düşük olsa dondurmaZlardı bence demek ki yine dondurulacak durumda ki dondurmşlar oh oh 3 tane bebişiniz var ne güzel umarım birş tutar da diğerlerini kardeş olarak bekletirsiniz
Tskr ederim. Evet benim de rezerv düşük. Yaşım 34. Bugun toplama yapildi 4 tane varmis cok şükür. Bakalim inş gerisi de guzel olur. Ins seninki gibi hepsi tutar da biran once transfere gecebilirizherşeyden önce yumurta sayısına hiç takılma benim 2. tüp bebek olacak yaştan dolayı rezervim düşük bu seferkinde 4 yumurtam olgunlaştı 4 toplandı geçtiğimiz hafta 4 ü döllendi ve 4üde 5. güne ulaştı ve donduruldu bize lazım olan zaten 1 tane sağlıklı biraz rahat ol olumsuz düşünme 1 tanede olsa sağlıklı olsun allah kısmet ettikten sonra 1 taneylede oluyor
inş canım güzel haberler alırsın hepside 5. güne ulaşır , dondurulacakmı yoksa hemen transfermi bu ayTskr ederim. Evet benim de rezerv düşük. Yaşım 34. Bugun toplama yapildi 4 tane varmis cok şükür. Bakalim inş gerisi de guzel olur. Ins seninki gibi hepsi tutar da biran once transfere gecebiliriz
hayırlı olsun canım. ilaçlara kaçıncı gün başladın ben adeti bekliyorum dondurulmuş embriyom varKızlar merhaba
Bu ay transfer olucaklar arkadaşlar inşallah hep beraber dileğimize kavuşuruz . Bende başladım transfer işlemine bugün reglim 8. Günü her şey şuana kadar güzel gidiyor . Estrofem dekort ve coraspirin kullanıyorum . İnşallah yeni yıl yeni ay bize dileğimize kavuşturur
bence 1 yılı beklemeye gerek yok. şimdiden başla.bende senin gibi düşünmüştüm.1 yıl sonra başladım tedaviye . 6 ayda olmuyosa bi sıkıntı var demkki .zaman kaybetme derim benMerhabalar bende mart ayı gibi tüp bebeğe başmayı planlıyorum. Haftaya perşembe ikinci kez tüp bebek doktoruyla görüşmem var . Hiçbir sorunumuz yok. Yaşım 29. Eşim 31. 10 aydır deniyoruz. Bir yıl dolduktan sonra düşünüyorum, hsg dahil tüm herşeyi yaptırdım . Olmuyor işte
bence 1 yılı beklemeye gerek yok. şimdiden başla.bende senin gibi düşünmüştüm.1 yıl sonra başladım tedaviye . 6 ayda olmuyosa bi sıkıntı var demkki .zaman kaybetme derim ben
5. gün transferinde bile 10 gün sonra kan testi yapılıyor bence cok erken yapmışsınKızlar 3.gün taze transferimin bugün 7.günü idrar testim negatif sizce erken mi daha