Hayır boşalttı içerideki sıvıyı1 ay oldu ameliyat olali embriyolar dondurduk doktor tutunmayi engeller mecbur olcaksin dedi bende aldirma taraftari degildim ama bana çok sıkıntı oluyodu dış gebelik yada kimyasal gebelik yapar dedi mecbur kaldik
Sen ilk ameliyatinda açtırdn mi
Ameliyat eden doktora ulaştom konustm cikolata kistlerni boşltınca yumurtalar catlamış ostrojen seviyesi düşer ameliyatta dedi erken regl olmuşumCevap yazdi mi peki doktorun içten dikişin olmaz zaten lazerle yakiyorlar diye biliyorum
Nasıl ya tüp nasıl ameliyat edilmişt de yine oldu?Ben bi kere ameliyat oldum ztn tekrar oluşmuş sanırım bu sefer tek tarafta embriyo tutmazsa olcam iyi bi Dr araştırıp böyle boşa çaba pişman oldum ztn transferden sonra inş.tutar da gerek kalmaz. sen memnun kaldınmı iyimiydi drun bide çok uzun zamanmı oldu senin ameliyatın
He o cözüm değil tekrarlar alınmalı tüpHayır boşalttı içerideki sıvıyı
İyi bari hemen tedavine baslayabilirsin demi yoksa bi ay dinlen mi dediAmeliyat eden doktora ulaştom konustm cikolata kistlerni boşltınca yumurtalar catlamış ostrojen seviyesi düşer ameliyatta dedi erken regl olmuşum6 günüm vardı daha erkene cekmş dün gece hastalanmışm megrsem bu yüzden adet bitiminin arkasına hemen ameliyat planlanıyomş ama benmki braz gec oldu 18inde olacaktım normalde
O sivi bosaltilamaz ki canim benim dış gebelik yapar o yuzden embriyolarin tutmamis ve tekrarlar sürekli alınmadığı sureceHayır boşalttı içerideki sıvıyı
2 ay da ben braz daha bekleyim diyorum embriyo var nasılsa şöyle daha haziran gibi olcak sanırm nasipseİyi bari hemen tedavine baslayabilirsin demi yoksa bi ay dinlen mi dedi
Hayirlisi olsun kuzum cok da bekleme bence2 ay da ben braz daha bekleyim diyorum embriyo var nasılsa şöyle daha haziran gibi olcak sanırm nasipse
Belkide beklemem bilmiyorm su ara ağrı sızı cok giremiyorm o işlere bir toparlanayım da ozaman belki 2 ay sonra olurum karnm hala bir garip ayaga kalkarken sanki icinde bişey var hareket ediyo gibiHayirlisi olsun kuzum cok da bekleme bence
Bizim kız napti ki @inan11ne durumdasin
P Phatoshi B Burcu2480 benimde hidro olan tupteki sıvıyı bosaltmis ameliyatima tup bebek uzmanlarida girmisti onlar söylemiş tüpün bosaltilsa bile alınması gerektiğini tekrarlayabilecegini ve tekrarlarsa tekrar ameliyat olmam gerektiğini yani doktoruma hastaniza iyilik yapayım derken kötülük yapmış olursunuz demişler. Suan daha iyi anlıyorum bu diyalogu. Bu arada kizlar ben işe başladım bugün geçen haftaki kadar aktif olamasamda girip okurum yazdıklarınızıHe o cözüm değil tekrarlar alınmalı tüp
Doktorum baktı da sonradan çıkış olmuş dedi sıvı birikimi yok dediTek bi tarafı sıvı dolu
Hayır iki tüp var ikizinden de geçiş olmuş dedi baktı bugünTek tüp mü var sizde?
Bursa bahçecideyim gidişatı etiketleyerek anlatırsan çok memnun olurum yaa
E ebirgoll merhaba tabiki yazarım etiketleyip :) şimdi eve geçiyorum muayene oldum yumurta sayım iyiymiş sıkıntı yok dedi başladım tedavime şükürBursa bahçecideyim gidişatı etiketleyerek anlatırsan çok memnun olurum yaa
rahimde bir şey yok kalınlığı vs hep iyiydi. Ama ben bir röportaj da dinlemiştim hep dondurulmuş yapmışlar sonra Esra testine gitmişler ve aslında kadının rahmi sadece taze transfere uygunmuş ve hamile kalmışRahimde bisey varmi senin bu istemesinin sebebi rahim duvari kalın olmamasi ve orda bakteriler yani öldürücü hücre olurmus o embriyo tutunmasina engel oluyormus bu kandada bakilabilir aslında
İnsallah öyledir canim seninkide hemen tutunuz sana taze yada dondurulmus hic farketmez yeterki tutsun nerde tedavi goruyorsunrahimde bir şey yok kalınlığı vs hep iyiydi. Ama ben bir röportaj da dinlemiştim hep dondurulmuş yapmışlar sonra Esra testine gitmişler ve aslında kadının rahmi sadece taze transfere uygunmuş ve hamile kalmış
Betülcum hayirli sonuclar alirsin insallah saglikli olsun yumurtalarin kac tane oldugu hic farketmez
Hala gaz olabilirBelkide beklemem bilmiyorm su ara ağrı sızı cok giremiyorm o işlere bir toparlanayım da ozaman belki 2 ay sonra olurum karnm hala bir garip ayaga kalkarken sanki icinde bişey var hareket ediyo gibi
Çıkış olduysa dumanli gözüküyor tüpün bende anlamadimDoktorum baktı da sonradan çıkış olmuş dedi sıvı birikimi yok dedi
Amin inşallahİnsallah öyledir canim seninkide hemen tutunuz sana taze yada dondurulmus hic farketmez yeterki tutsun nerde tedavi goruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?