- 11 Nisan 2015
- 100
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunn.benim bir tüpüm alındı biri bağlandı,ama herhangi bir kanama leke olmamıstı. doktoruna bahsettinmi kanamandan.aynen benim de öyle olmuştu 5 gün önce sol tüpüm alındı şu an çok sevindim bu duruma.
ha bir de ameliyat sonrası kanamam devam ediyor bu normal mi bazen geçecek gibi oluyor bazen artıyor ama pede değil de tuvaletimi yaptığım sırada oluyor umarım normaldir endişeleniyorum
Evet bahsettim normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum biraz daha bekleyeyim o zamangeçmiş olsunn.benim bir tüpüm alındı biri bağlandı,ama herhangi bir kanama leke olmamıstı. doktoruna bahsettinmi kanamandan.
Olsun canim iş aşkı baska oluyoselamlar , ben dün raporluymuşum tarihe hiç bakmadan çalıştım :))) hahaha hem güldüm kendime hem kızdım
10 gune kadar igne kullandirir size büyür merak etmeyinMrb hanımlar bugün gonalf 6.günüm yumurtalarım 17 11 10 8 5 şeklinde gelişirmi diğerleri de aceba yine 3 yumurtam çıkıcak gibi duruma göre
Başlangıç tarihiyle 10 sonra gecmezse doktoruna tekrar söyleEvet bahsettim normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum biraz daha bekleyeyim o zaman
Merhaba iki tüpümde alındı ama ilk üç gün azalarak devam etme dışında kanamam olmadi doktorunuza ilettiniz mi?arkadaşlar çok endişeliyim
5 gün önce sol tüpüm alındı.kanama tam bitecek derken yeniden başlıyor(kahverengi ve vişne çürüğü şeklinde pede geçmiyor ama tuvalete gittiğimde oluyor) normal mi bu ne kadar sürecek
Haydaaa kıyamam yaselamlar , ben dün raporluymuşum tarihe hiç bakmadan çalıştım :))) hahaha hem güldüm kendime hem kızdım
Ben de 5 gün önce sol tüpü aldırdım benmde aldırdıgmdan beri kanamam var doktora sordum doktor östtojen hormonu düştüğü icin adet görüyosunuz dedi adetime 6 gün kala ameliyat olmuştm öne geldi adetnz önemli değil dedi ama bilmiyorumarkadaşlar çok endişeliyim
5 gün önce sol tüpüm alındı.kanama tam bitecek derken yeniden başlıyor(kahverengi ve vişne çürüğü şeklinde pede geçmiyor ama tuvalete gittiğimde oluyor) normal mi bu ne kadar sürecek
Ya meğerse yatış günü sayilmiyormus üzerine 10 gun rapor veriyorlarmis gitti 1gunumHaydaaa kıyamam ya
1hafta 10 gün içinde artmadan biterse sorun yoktur sanırım.sen kendini takıp et drun sorun yok diosa içinde kalan kanı atıyordur acil şifalar dilerimEvet bahsettim normal olduğunu söyledi ama bilemiyorum biraz daha bekleyeyim o zaman
Benim olmadi kuzu bak boyleydiBenmm Ameliyatm sonrası gmbek deliğinin altında morluk oldu olan var mı bugün baktm mosmor ya kanama da hala devam ediyor arada 5. Gün bugün
3 gün kullanıp sonra toplama olcak10 gune kadar igne kullandirir size büyür merak etmeyin
Benim baya mor ya bide agrım var hala cıldırcam agrı da hafif hafif normal mi?Benim olmadi kuzu bak boyleydi
Baksana benimki nasılBenim olmadi kuzu bak boyleydi
Benimkide boyle olmustu bu kadar fazla degil ama boyleydiBaksana benimki nasılEki Görüntüle 3007759
Doktor dedi mi bişey neden oluyomuş diye?Benimkide boyle olmustu bu kadar fazla degil ama boyleydi
Hic sormadim açıkçası neşter kesiyor kan falan akiyo gaz veriyolar gobegi sisirmek için diye düşündüm alet falan da girdiği için morarma olabilir dedim kendi kendime hic netten bakmadim da dikisler alindiktan sonra geçtiDoktor dedi mi bişey neden oluyomuş diye?