150 çek geri kalan 75 yenisinden kullan öbürü boşa gitmesinMrb gonal f 450 kullananlar var mı ben 225 doz kullandım 2 kutu ikisinde de 150 ml kadar kaldı bugün 5.gün ikisinden çekip kullansam mı yoksa yeni kutuya mı geçsem
Maşallah iyi canim 4 tane embriyon var yani suan geriden geleni saymazsakGunaydin kizlarr, bugun tekrar telefon geldi 3. Gun embryosu olarak durumlari iyiymis kuzularimin11 yumurtam toplanmisti, 7 tanesi olgun cikip 5 tanesi dollenmisti ilk gun, suan 5 tanesi hala yasiyomus kalitelerini sordum, 4 tanesi istedigimiz kalitede biri az geriden geliyor dedi. Iyimi sizcee? Niyeyse bugunki gelecek telefondan biraz korkmustum ama icim rahatladi
Anladm canm hayırlısı olsun 3 transferini ol hayirlisi ile insallah tutunur teste 550 euro istiyorlar diye biliyorum doğrumuAmin inşallahhepimize nasip etsin Rabbim. Ben izmir de tedavi görüyorum. 2 negatiften sonra embriyolarım bitti ama yine aynı yerde devam ettim. Bizi iyi biliyorlar sonuçta tekrar başka bir yerde sıfırdan başlamak istemedim.
Aminnn sağolasın canımAnladm canm hayırlısı olsun 3 transferini ol hayirlisi ile insallah tutunur teste 550 euro istiyorlar diye biliyorum doğrumu
Evett insaAllahh carsambaya kadarda dayanirlarMaşallah iyi canim 4 tane embriyon var yani suan geriden geleni saymazsak
Hayirli haberler alirsin sende insaAllahmerhaba hanımlar bende özkan beyle tedavideyim bahçecide bu ay sonu gibi transferim olacak benimde
Bide regl oldum ya üstüne hepsi karıştı birbirne o yüzden nedir ne değildir anlayamıyorum 4. Gün bugün gecsin artıkınHala gaz olabilirinanin 2 yada 3 gune gecicek butun agrilariniz
Regli olurken sanci cekiyor muydun omce belki onun ağrısidirBide regl oldum ya üstüne hepsi karıştı birbirne o yüzden nedir ne değildir anlayamıyorum 4. Gün bugün gecsin artıkın
yumurta toplamam oldu canım doktorum rahim dinlendirme önerdi bu ayda transferim olacakBide regl oldum ya üstüne hepsi karıştı birbirne o yüzden nedir ne değildir anlayamıyorum 4. Gün bugün gecsin artıkın
Teşekkür ederim
Amin inşallah Allah razı olsun sağlıkla olsun da çok heyecanlı ve meraktayim dün ilk iğnemi oldum kendimBetülcum hayirli sonuclar alirsin insallah saglikli olsun yumurtalarin kac tane oldugu hic farketmez
Herkesin farklı oluyormuş biz 3.700 ödedikTeşekkür ederimilaçlar ne kadar tuttu
Oho hem ne agrı oluyordu regl olurken kanama da cok fazla sürdü ya normalde bu aralar azalarak bitmesi gerekşyordu ama maşallahı varRegli olurken sanci cekiyor muydun omce belki onun ağrısidir
aynen benim de öyle olmuştu 5 gün önce sol tüpüm alındı şu an çok sevindim bu duruma.Aynı şeyleri bende yaşadım amelıyattan sonra leke vs kalmadı şükür ben hidrosalpenks oldugunu bilmediğim için yıllarca o leke olayını yaşamıstm.yumurtalıga yapısıksa tüp bağlarlar .sizede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?