Ayyy hadi hayirlis olsun cok sevindimİnşallahhh bebişlerimize kavuşuruzPtesi başlıyo iğneler ilaçlar doktor şuan çayı bile yasakladı bakalım neler bekliyo bizi
Hayirli olsun kuzum cok heycanliİnşallahhh bebişlerimize kavuşuruzPtesi başlıyo iğneler ilaçlar doktor şuan çayı bile yasakladı bakalım neler bekliyo bizi
Walla paylaşmaktan çok darlayabilirim bileAyyy hadi hayirlis olsun cok sevindimtedavi surecinizi paylasin olur mu hepimize tecrube oluyor guzel sonuclar alalim
Aralık ayında aşılama yaptırdım iğneler yaptıktan sonra bebek yükleniyor diyodumHayirli olsun kuzum cok heycanliiğneleri vurdukca sanki annelik duygusu yukleniyor
Tabiki öyle zor surecler bunlar rabbim hayirlisini versinAralık ayında aşılama yaptırdım iğneler yaptıktan sonra bebek yükleniyor diyodumbebek düşüncesi olmazsa o iğnelere dayanmak zor olurdu sürekli kendimizi motive etmeliyiz yoksa çekilecek şey değil
Evet 88 ile 14 gün arası degisiyor bende 13 gun sonra toplama olduinan11 de 8 gün olmuştu sanırım acaba doktorunla bi görüşsen mi toplma islemi yapip dondurup oyle mi ameliyat olsan hem daha sağlıkli olur tupler yumurtaliga sıkıntı olmuyorsa eğer
İyim bende adet olmami bekliyorum 3 gun oldu gelmediSelamlar canlarimbugun daha iyiyim şükür artik yan yatabiliyorum siz napiyorsunuzzz nasılsınız
Şu beklemekler yoruyor bizi yemin ederimİyim bende adet olmami bekliyorum 3 gun oldu gelmedigelseydi de gitseydim
Aynen öyle beklemek yoruyo insani heralde ameliyat olduktan sonra gecikme olabiliyormusŞu beklemekler yoruyor bizi yemin ederimbende dün onu düşünüyordum şimdi amelittta bitti regli olmayi beklicem olmak istediğimiz zamanda gelmek bilmiyor uyuz şey
Kurcukladilar tabi oralarıAynen öyle beklemek yoruyo insani heralde ameliyat olduktan sonra gecikme olabiliyormus
Bugüne kadar çok güzeldi her şey enerjim vs. Ama bugün bi modum düşük.
Bence bugün yarın gelecek. Normal yani operasyon sonrasında bu gecikme. Sıkma canını kuzum benim. Bu kdar bekledin emek verdin hayırlısıyla her sey guzel olucakkİyim bende adet olmami bekliyorum 3 gun oldu gelmedigelseydi de gitseydim
Cok sabirsizlaniyorum bi an once gelsin de gidiyim diye bekliyorum aha geliyo diyrm bakiym gelmiyo lanetBugüne kadar çok güzeldi her şey enerjim vs. Ama bugün bi modum düşük.
3. gün tüm gün boyunca inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım. Ayağa kalkınca özellikle. Yatınca hafifliyordu.
Dün 4.gün biraz daha hafifledi
Ama bugün 5.günüm yani hiiiiç transfer falan olmamışım gibi zımba gibiyimne yorgunluk ne başka bir şeyim yok. Biraz garip geldi bu durum o yüzden bi tık modumu düşük.
Modun düşmesin transferden dolayi yorgun düşmüş olabilirsin asıl şimdi başlıyor seruven bi iki gun sonra belirtilerini gosterir
Bence bugün yarın gelecek. Normal yani operasyon sonrasında bu gecikme. Sıkma canını kuzum benim. Bu kdar bekledin emek verdin hayırlısıyla her sey guzel olucakk
İnsallah kuzum sende basla bi an oncede bizde yeni post acalmKurcukladilar tabi oralarıay inşallah gecikmez cabuk gelir de bende su yola başlarim sağlıkla
Yok canim unutmazsin gelip bakiyorum oraya ama kendimi suriyeli gibi hissediyorum
Geliiir geliiiir merak etmeCok sabirsizlaniyorum bi an once gelsin de gidiyim diye bekliyorum aha geliyo diyrm bakiym gelmiyo lanetbıktım iyice ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?