Çok teşekkür ederimGeçmiş olsunşimdi hatırladım siz mehmet bal’a mı gidiyordunuz ona mı ameliyat olacaktınız konuşmuştuk sanki bende 12.haftadan sonra kendisine geçiş yapacağım bakalım
Bende riskli dönemi atlatınca geçeceğim inşallah 12 hafta tüp bebek doktoruyla gidiliyor genelde.Çok teşekkür ederimevet dogru hatirladiniz ameliyatımı da Mehmet hoca yapti şükür
Hadi saglikla ilerlesin inşallah haftanizBende riskli dönemi atlatınca geçeceğim inşallah 12 hafta tüp bebek doktoruyla gidiliyor genelde.
Evet evet bugün 7.haftam bitti şükürHadi saglikla ilerlesin inşallah haftanizgebelik var değil mi şuan doğru anladim riskli dönem gecince dedginiz icin
Ohhh çok şükür hadi saglikla o gunu goreceksinizEvet evet bugün 7.haftam bitti şükürama tüp bebek olduğu için 12.haftaya kadar ilaca devam
İnşallahOhhh çok şükür hadi saglikla o gunu goreceksiniztup bebegi kimle yaptiniz
Medicalin labaratuvar da iyi diye duydum bir cok doktor kullanıyormuş bu cok iyi bişey bende su iyilesme donemini atlataym regl olayım Funda hanıma gidicem inşallahİnşallahnurettin ersöz inceye gidiyorum ben merkez olarakta medicalparkı kullandık
Evet oradaki doktor Funda hanım. Bizde çok memnun kaldık ilgi alaka ortamın steril olması vs. İzmirde en iyi merkez şu an orası zaten. Tavmergen falan biz hiç memnun kalmadık aşılamalarım oradaydı tabii göreceli kavramlar birazda.Medicalin labaratuvar da iyi diye duydum bir cok doktor kullanıyormuş bu cok iyi bişey bende su iyilesme donemini atlataym regl olayım Funda hanıma gidicem inşallah
Aynı şeyleri bende yaşadım amelıyattan sonra leke vs kalmadı şükür ben hidrosalpenks oldugunu bilmediğim için yıllarca o leke olayını yaşamıstm.yumurtalıga yapısıksa tüp bağlarlar .sizede geçmiş olsunArkadaşlar selam,ocak ayında opu oldu, hidrosalpenks var iki tüpte bu ay ben de ameliyat olucam.Burda bu ameliyatı olmuş arkadaşlar okudum onlara da geçmiş olsun.hidrosalpenks teşhisi olan arkadaşlar sizlerin kahverengi akıntınız oluyor muydu.Benim yumurtlama zamanı 6 7 gün süren kahverengi akımtıların var hidrosalp3nksten dedi doktor inşallah bağlanınca geçer.Endometriozıs hastasıyım muhtemelen yapışıklıklar da vardır ultrasonda yumurtalıklarımın yapışık olduğu görünüyor
Tavmergenle ilgili çoğu yorum seninki gibi o yüzden gitmeden eledim orayı nedense icime sinmediEvet oradaki doktor Funda hanım. Bizde çok memnun kaldık ilgi alaka ortamın steril olması vs. İzmirde en iyi merkez şu an orası zaten. Tavmergen falan biz hiç memnun kalmadık aşılamalarım oradaydı tabii göreceli kavramlar birazda.
Tavmergenle ilgili çoğu yorum seninki gibi o yüzden gitmeden eledim orayı nedense icime sinmediEvet oradaki doktor Funda hanım. Bizde çok memnun kaldık ilgi alaka ortamın steril olması vs. İzmirde en iyi merkez şu an orası zaten. Tavmergen falan biz hiç memnun kalmadık aşılamalarım oradaydı tabii göreceli kavramlar birazda.
Ya memnun olanıda çok ama biz hiç beğenmedik. Ki doktorumuz yine özel geliyordu oranın doktoruda değildi. Ona rağmen eşimin sperm sayısını sırf aşılama yapabilmek için fazla göstermişler elimize yanlışlıkla iki tahlil tutuşturduklarında anladıkTv
Tavmergenle ilgili çoğu yorum seninki gibi o yüzden gitmeden eledim orayı nedense icime sinmedi
Aaaaa inanmiyorum bu resmen oranin ticarethaneye döndüğü düşüncemin ispatıYa memnun olanıda çok ama biz hiç beğenmedik. Ki doktorumuz yine özel geliyordu oranın doktoruda değildi. Ona rağmen eşimin sperm sayısını sırf aşılama yapabilmek için fazla göstermişler elimize yanlışlıkla iki tahlil tutuşturduklarında anladık1m altına yapmıyordu doktorumuz eşimin 800 bin çıkmış tahlilde nasıl olduysa ikinci tahlil kağıdında da 1m yazıyordu
Ortam desen eski püskü bi odada yaptılar aşılamayı hijyenik gelmedi hiç bize yinede doktor orayla çalışıyor diye 2 kere denedik boşa. En sonunda hem doktoru hem merkezi değiştirdik ilk tüp bebekte oldu şükür hayırlısıylada ilerler inşallahAaaaa inanmiyorum bu resmen oranin ticarethaneye döndüğü düşüncemin ispatı
Yaa çok iyi geçmiş olsun.vallahi ameliyattan değil ama sonrasında kahverengi lekenme devam eder mi diye daha çok korkuyorum.Tutunamaz çünkü embriyo çamura tohum ekmek gibi bir şey demişti doktorum.Rutin hayatımı da etkiliyor inşallah kurtulurumAynı şeyleri bende yaşadım amelıyattan sonra leke vs kalmadı şükür ben hidrosalpenks oldugunu bilmediğim için yıllarca o leke olayını yaşamıstm.yumurtalıga yapısıksa tüp bağlarlar .sizede geçmiş olsun
bilmem mi cnm yıllarca ne çektim benim bağlandı kurtuldm tüp bebklede hamıleym suan darısı sana olsn inşalhh benmkısı daha cok yeni:)Yaa çok iyi geçmiş olsun.vallahi ameliyattan değil ama sonrasında kahverengi lekenme devam eder mi diye daha çok korkuyorum.Tutunamaz çünkü embriyo çamura tohum ekmek gibi bir şey demişti doktorum.Rutin hayatımı da etkiliyor inşallah kurtulurum
Çok tebrik ederimbilmem mi cnm yıllarca ne çektim benim bağlandı kurtuldm tüp bebklede hamıleym suan darısı sana olsn inşalhh benmkısı daha cok yeni:)
Evt o topikteydm:) benm lap ı 2020 eylülde oldum opuyla beraber.tüp bebek doktrm yaptı bağlandığı için agrı sızı olmadı 2-3gunde normal hayatıma bıle döndüm.ben daha öncede sağ tüpümden lap olmustum dıs gebelkten 2018 de o alındığı için biraz ağrılı bir süreçti 1hafta kadar ağrı cektım .ama 10gun içinde toparlamıstm.inşallh seninde güzel geçer amelıyatın.Çok tebrik ederimRabbim kucağına almayı nasip etsin Tüm hamişlerin geçen yıl Kasım aralık grubundan hatırladım sizi.Nasıldı laparoskopi süreciniz tüp bebek doktorunuz mu yaptı ameliyatı
Ameliyat öncesi moral oldu gebeliğinz tecrübeniz Allah razı olsun.bu ay adetten sonra ameliyat 2 ay sonra transfer bol beklemeli günler var önümdeEvt o topikteydm:) benm lap ı 2020 eylülde oldum opuyla beraber.tüp bebek doktrm yaptı bağlandığı için agrı sızı olmadı 2-3gunde normal hayatıma bıle döndüm.ben daha öncede sağ tüpümden lap olmustum dıs gebelkten 2018 de o alındığı için biraz ağrılı bir süreçti 1hafta kadar ağrı cektım .ama 10gun içinde toparlamıstm.inşallh seninde güzel geçer amelıyatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?