- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm tedavi gördüğüm hastane ameliyattan 2 ay sonra dedi 2 adet dönemi geçmesi gerekşyomş rahmin dinlenmesi icin benmde ameliyatm var öncesinde sonra transfer nasipse
Hayırlısı olsun bacım gec olsun güç olmasın vardir bundada bi hayır diyelm oyle moral bul ki toparlanman icin sana cok lazim olucakCanım iyiyz şükür düzeldik bişey yok valla test versek negatif cıkcaz gibi hissediyorumdoktorla konustm negatif cıkarsa 11subat aöeliyat cıkmazsa 25 subat ameliyat bakalm hayırlısı
Ayy haberim yoktu bundan benim insallah benimkini ertelemezBenm tedavi gördüğüm hastane ameliyattan 2 ay sonra dedi 2 adet dönemi geçmesi gerekşyomş rahmin dinlenmesi icin benmde ameliyatm var öncesinde sonra transfer nasipse
Bi kez gelsin bi daha gelmez insallahGeliiir geliiiir merak etme
Bu zamana kadar bıkmadan hep geldi bu son gelişi olsun
İki ay mı kesin banada aynısını derler zaman asla gecmiyor ya böyle durumlardaBenm tedavi gördüğüm hastane ameliyattan 2 ay sonra dedi 2 adet dönemi geçmesi gerekşyomş rahmin dinlenmesi icin benmde ameliyatm var öncesinde sonra transfer nasipse
İki ay mı kesin banada aynısını derler zaman asla gecmiyor ya böyle durumlardaBenm tedavi gördüğüm hastane ameliyattan 2 ay sonra dedi 2 adet dönemi geçmesi gerekşyomş rahmin dinlenmesi icin benmde ameliyatm var öncesinde sonra transfer nasipse
Valla ben ameliyat bile olamadm daha bir de 2 ay nasıl gecicek bilmiyorumİki ay mı kesin banada aynısını derler zaman asla gecmiyor ya böyle durumlarda
Tekrar selammm . Bugün tedavim başladı . Cumartresi gününe kadar gonalf 225 iğne kullanacağım ctesi kan tahlili verip sonuca göre ilaçlarımı değiştirebilirmiş.Ayyy hadi hayirlis olsun cok sevindim tedavi surecinizi paylasin olur mu hepimize tecrube oluyor guzel sonuclar alalim
Hadi hayirli olsun guzel sonuçlar alın bebis haberinizi de alalim. Her iğne bebbise yaklasmaya bir adım olsunTekrar selammm . Bugün tedavim başladı . Cumartresi gününe kadar gonalf 225 iğne kullanacağım ctesi kan tahlili verip sonuca göre ilaçlarımı değiştirebilirmiş.
Günde 1 iğne hiç acımadı hatta aşılamadaki iğnelerim daha çok acıyodu diyebilirim. Çok rahatladım sohbet ederken bile yapılabilecek bi iğne
İnşallah hepimiz bi an önce kavuşsun bebişlerineHadi hayirli olsun guzel sonuçlar alın bebis haberinizi de alalim. Her iğne bebbise yaklasmaya bir adım olsun
Bende hep insallah bi igne diyodum ama cumartesi cetrotide verebilir sanaSelammm bugün gonalf 225 verdi doktor ctesi günü tekrar kontrolum var . Şimdilik günde 1 iğne inşallah böyle tek iğneyle devam edip biter
Ay vermesin bişi daha şimdiden tahliller vitaminler iğneler 6 bine yakın gitti daha hastaneye 13 bin vericez .Bende hep insallah bi igne diyodum ama cumartesi cetrotide verebilir sana
Morarma olmuyor merak etme aciyi da hissetmemeye basliyorsun bebek heycaniyla hissetmiyorsun bile simdi senin tedavi nasil olucak bugun ilk gunun muAy vermesin bişi daha şimdiden tahliller vitaminler iğneler 6 bine yakın gitti daha hastaneye 13 bin vericez .
Moraracak diye korkuyodum ama acımadı morarmaz bence sende nasıldı
Acısada öldürmez evet ilk günüm haftaya yumurta toplama olur dedi drMorarma olmuyor merak etme aciyi da hissetmemeye basliyorsun bebek heycaniyla hissetmiyorsun bile simdi senin tedavi nasil olucak bugun ilk gunun mu
Hayirlisi olsun canimAcısada öldürmez evet ilk günüm haftaya yumurta toplama olur dedi dr
Ben yatıstayim hala , arafta bir dönemde olduğum içinde sesim çıkmıyor sizler napiyorsunuzzzKızlar ne durumdasınız napiyorsunuz