Şükür burcum nasıl rahatladm anlatamamOhhhh col şükür Allah'ıma kurban olurum yaa cok guzel haberler aldikoyyy kuzum benim keseye ne zaman gitceksin söylediler mi
Oyyyy çok şükür hadi guzel haberler geliyo tek tekAhahahahamileyimm
2 hafta sonrasina cagircak heralde artış guzel bence dedim ya 200 üstüne çıkar 2 sonra tekrar verirsen 500 olurŞükür burcum nasıl rahatladm anlatamam
Doktor arayacak hemşiresi aradı az önce testi tekrarlamanıza gerek yok dedi değer artış iyi dedi doktor arayacakmş bakalm bekliyorm sanıyorm keseye cagıracak
Çok teşekkür ederimmmOhhhhcok şükürbak stres yok artik her stres bebise zarar
75 çıktı kuzumYaaa kıyamam kac cıktı deger ??? Ben de ben de hamileyimeşime hala hamileyim diyebiliyorum
Çok sağ oll Burcu başından beri hep sordun Allah razı olsunOyyyy çok şükür hadi guzel haberler geliyo tek tekmassallah
Çok teşekkür ederimmmstres yok ama şişlik var bol bol
75 çıktı kuzumyaaa ne güzel bir cümle değil mi doğurana kadar demek nasip olur inşallah
Çok sağ oll Burcu başından beri hep sordun Allah razı olsunsağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Bu topik ugurlu diye boşuna demiyorm liste yapsam bir dünya hamiş olcaktı gruptacok sevindm kuzum saglıkla ilerlesn insallah
Sağlıkla kucağına al inşllah tebrik ederimVar 236.15 cıktı 9.gün sonucum minnakım tutunmuş cok şükür
Aminnnn insallah sorarim tabiki önemsiyoruz sizi hamile kaldik diye bos mu birakcaktik demiÇok teşekkür ederimmmstres yok ama şişlik var bol bol
75 çıktı kuzumyaaa ne güzel bir cümle değil mi doğurana kadar demek nasip olur inşallah
Çok sağ oll Burcu başından beri hep sordun Allah razı olsunsağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Şükür iyiyimKuzum sen naptın nasil gidiyo bebiş nasıl
İyim bende kontrol vardi bugun detayliya girdim şükür iyiyiz normal herşey haftaya cinsiyet belli olacak o zaman seninŞükür iyiyim
Bir sonraki hafta kontrolüm var her kontrolü heyecanla bekliyorumSen nasılsın??
Yaa güzel anneeeAminnnn insallah sorarim tabiki önemsiyoruz sizi hamile kaldik diye bos mu birakcaktik demiS_lidya artk sizlerde acarsiniz bi grup alisverisi konusursunuz falan darısı herkesin başına bizler basardik sıra tedaviye yeni baslayanlarda ve pozitif sonucunu bekleyenlerde
19 test günüm ama belki yarın sabah yapabilirim:))Bende de kanama yok henüz kasıklarımda ağrı da olmadı belim agrıdı ara ara bir de ufak ufak üşütme gibi batmam vardı ama batma iğneden bence ne zaman test günün? Dilersen erken gebelikte cıkar illa belirti arama bende de yoktu cogumzdq yoktu kişiden kişiye değişr insallah pozitifi görürsn bu topik ugurlu bak yazan hamile kaliyor
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alirimMerhabalar , yerlesme kanamasi herkeste olmayabilir ağrı vs de ilaclardan oluyor ztn oda bir belirti degil yani suan hic bir belirti goremezsiniz aramayiniki yn daha bekleyip kan verin bence stres yapmayin
Aaa calismiyor olsam daha fazla aktif olcam ama hep bakmaya calisiyorum naptiniz diyeAminnnn insallah sorarim tabiki önemsiyoruz sizi hamile kaldik diye bos mu birakcaktik demiS_lidya artk sizlerde acarsiniz bi grup alisverisi konusursunuz falan darısı herkesin başına bizler basardik sıra tedaviye yeni baslayanlarda ve pozitif sonucunu bekleyenlerde
Hamislerimiz artikca aşırı mutlu oluyorumÇok teşekkür ederimmmstres yok ama şişlik var bol bol
İnşallah guzel haberlerinizi bekliyoruz herkese umit oluyor bu haberlerÇok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alirim
Daha çok artsın inşallaaahHamislerimiz artikca aşırı mutlu oluyorum
Al benden de o kadar bir biz geriden gelenler kalp atışı kese görsek tüp bebek defterini kapatacaz hepimizAaa calismiyor olsam daha fazla aktif olcam ama hep bakmaya calisiyorum naptiniz diyehepimizi hamile gördüm ya gozum arkada kalmayacak artik sizinde kese kalp atışı gorelim duyalim su tup bebegi cikarticam hayatımdan valla artik o psikolojiden kurtulmak istiyorum komple
İgneler bitene kdr o psikoloj devam ediyor igneler bitcek ozamn komple cikcanAl benden de o kadar bir biz geriden gelenler kalp atışı kese görsek tüp bebek defterini kapatacaz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?