Hiç sorun olmaz. O tutunma yüzdelerinin peşine düşmemek lazım, zira önemsiz. Düşük kalite sayılıp çift çift tutan embriyolar öyle çok ki.Benim ebriyoların biri yüksek biri orta ya bu bebeğin gelişimi ile ilgili mi tutunmaylamı ilgili fayda sağlıyor orta yüksekliği onu anlamadım
Evet. Yarın da vurulcam öyle gidicem. Ama onun için randevu almadım ben yaaa unuttumm....Umut işte insanın inanası geliyor astrolojiye :) Yarın gidiyorsun yani hadi güzel haberlerini bekliyorum
Darısı bizim başımıza öyleyseaslında hiç bişey değil iyi kalitenin daha fazla tutunma şansı ıldugunu söyluyorlar gelişimle ilgili genetik teste gitmeden hic biri bişey diyemez ne yazık ki orta embriyonun gelişimidir icinizi ferah tutun bence orta olup hatta düşük kalite olup tutanları gordu bu gözler :))
kız 5. günde kana bile karışmamıştır o bırak idrara geçsin :) bence bekle icini ferah tut stres de cok etkiliyor bu süreçeSelamlar, 5. Gün embriyosu taze transfer oldum çarşamba günü. Bugun transferden sonra 5. Gün öğlene doğru dayanamadım bi idrar test yaptım hiç bişi çıkmadıerken biliyorum ama dayanamadım, yaparkende öyle heyecanlandımki kalbim küt küt attı. Benimke benzet günlerde transfer olabalr var mı
Çıkan bazı cengaver arkadaşlar olmus gaza geldim bende ne bilem, aslında yapmıcaktım da bi an kendi kendime manipüle oldum :) şu yumurta toplanırken sedasyondan bassalar 5 gün sonra uyandırdalar mis gibi :) direk sonuca gecsekkız 5. günde kana bile karışmamıştır o bırak idrara geçsin :) bence bekle icini ferah tut stres de cok etkiliyor bu süreçe
eger catlatma ignesi olmadıysan baya baya var gibi canımVar gibi ams yinede emin değilim doktorum test gününü bekle dedi
aaa mukemmeelto fikir aynen he direk 10 gün sonra hatta bir uyancan pozitif mi negatifmi ogrencen hem stres olmamış olursun hem de acaba mı olmmaz şak diye ogreniverirsinÇıkan bazı cengaver arkadaşlar olmus gaza geldim bende ne bilem, aslında yapmıcaktım da bi an kendi kendime manipüle oldum :) şu yumurta toplanırken sedasyondan bassalar 5 gün sonra uyandırdalar mis gibi :) direk sonuca gecsek
Yok canmm benim dondurulmuş yumurtaeger catlatma ignesi olmadıysan baya baya var gibi canım
Çatlatma iğnesi falan yoksa pozitif çıkar sonucun canım tebriklerKizlar erken gebelik testi yaptım bugünde
Sağol canm insalaaaÇatlatma iğnesi falan yoksa pozitif çıkar sonucun canım tebrikler
Canim vals benim doktoru tavsiye ederim cok çok iyiİzmir’de 6.tüp denemesine başlicam. Doktor önerisi olan varsa alırım. Artık maddiyatı da geçtim yeter ki olsun
İzmir torbalida canim duymussundur doktoru televuzyonlara da çıktıÖğrenebilir miyim
Canm benim doktorum cok cok iyi ben cok memnunum yani güzlel ilgileniyo yapacağın herseyi sana tek tek yaziyo iyi ve ilgili bir dok
İzmir torbalida canim duymussundur doktoru televuzyonlara da çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?