Kuzu naptın test aldın mı bidaha aklım sende bizi haberdar etEn azından suna seviniyorum pzt- salı gününe kadar kafamiz rahat orada olduklarini biliyoruzbiraz beynimi dinleniyorm bende nu sirada sonra dediğin gibi diğer heyecanlara geçeriz
Yok daha almadimKuzu naptın test aldın mı bidaha aklım sende bizi haberdar et
Görünüyor sankiKızlar çok silik bi hayalet çizgim çıktıgorebiliyormusunuz ay çok heyecanlıyım
Ya aşırı canım sıkkın , almis kaset test yaptım şimdi onda da bişey çıkmadı butun sürprizim içimde patladi gibi hissediyorumGeldi mi eşin yaptın mi supriziniS_lidya
Sıkma canini moralini düşürme kaset testler yanlis bide bi aylik gebelik de tam sonuç veriyo o testlerYa aşırı canım sıkkın , almis kaset test yaptım şimdi onda da bişey çıkmadı butun sürprizim içimde patladi gibi hissediyorum
Ya evet ona sinirlendim niye kaset test aliyorsun diye 17 tlye dandirik test almisSıkma canini moralini düşürme kaset testler yanlis bide bi aylik gebelik de tam sonuç veriyo o testler
Hassasiyeti düşüktür ondan erken gebelik yapsanıza ondan çıkarYa evet ona sinirlendim niye kaset test aliyorsun diye 17 tlye dandirik test almis
Simdi alacak bitane daha deli etti beniHassasiyeti düşüktür ondan erken gebelik yapsanıza ondan çıkar
Yakinlarinda eczane vardir mutlaka yarin öğlene kadar açık oluyolar yürüyüş diye çıkın eczaneye ugra alYa evet ona sinirlendim niye kaset test aliyorsun diye 17 tlye dandirik test almis
Sinirlenme taze anneSimdi alacak bitane daha deli etti beni
Noktayi koydum evde herkes mutluSinirlenme taze annebu testte de belli bence ama cok değil biz anliyoruz eşin anlamaz
Noktayi koydum evde herkes mutlukiz icimde patlatti kaset test suprizimi sinirlendiydim.sakinledim pzt kan verme artık saglikla
Oyyy maşallahNoktayi koydum evde herkes mutlukiz icimde patlatti kaset test suprizimi sinirlendiydim.sakinledim pzt kan verme artık saglikla
Çok tebrik ederimNoktayi koydum evde herkes mutlukiz icimde patlatti kaset test suprizimi sinirlendiydim.sakinledim pzt kan verme artık saglikla
Ben olduğunu biliyodum ama esim bilmiyor ya ilk kaset testi gösterdim yok bunda bişey dedi üzüldü benim icimse patladıOyyy maşallahkaset testler 1 ayda bile çıkmıyor ama seninki belli yinede
İnsallahhh çiçeğimÇok tebrik ederim
Sağlıkla gelsin inşallah
Ah içten kabul ediyorum dileğiniİnsallahhh çiçeğimdarısı basina biliyorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?