Progestan devlet karsiliyo kuzum reçete yazdiriyosun degil miKızlar ya pazar günü yaptircam sanırım testi
Progestan pazar günü bitmiş oluyor yarın gece son 2 fitili Atıcam eczanede günü dolmadan vermiyor 13. Gün oluyor transfer sonrası transfer günü hariç
İlaç 104 TL mis bossuna hamilelik yoksa da ilaç almak da istemiyorum
Ayy heyecanlıyım zaten bitsin gitsin ya
Bugün çok da güzel geçti herkes bı aradaydi çok güzel oldu
Hayirlisi olsun herşey için hosgeldinHerkese merhaba 2022 gebe adayları ve gebeleri :) üç dört gündür burda ki mesajları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdim o kadar sıcak bir ortam ki sizinle beraber heyecanlanıyorum , üzülüyorum, mutlu oluyorum . Muhtemelen sadece üye olanlar değil dışardan birçok kişi tarafından bu mesajlar büyük bir zevkle okunuyor :) ben hipofiz bezinden salgilanamayan hormanlardan dolayı bebek sahibi olamıyorum.Tup bebek merkezine gittim aşılama önerdi ama ben tüp bebek yapmak istiyorum direk aşılama zaman kaybı gibi geldi bilmiyorum:) rahim filmi cekilecegim gelecek ay sonra da işlemlere başlayacağmm hayırlısı ile:)
Cok sağol teşekkür ederim canım Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin insallahTeşekkür ederim Burcu hoşbuldukk , amin inşaallah hayırlısı olsun, seninde gözün aydın mesajları baştan sona okudum .:) Ben aşılama ihtimali daha yaz diye tüp bebek istiyorum açıkçası , özelde yaptıracağım İzmir de , rahim filmini bu ay çekmem gerekiyordu ancak işlemi yarıda bırakmak zorunda kaldım anestezi ile yapılması çok daha uygun diye düşünüyorum o yüzden bir at gecikmeli oldacak ama olsun bakalım :) önerin için teşekkür ederim dediğin gibi rahim filmi sonrası net bir karar alacağız . Allah isteyip , layığıyla bakacak herkese nasip etsin.:)
YaaaaNoktayi koydum evde herkes mutlukiz icimde patlatti kaset test suprizimi sinirlendiydim.sakinledim pzt kan verme artık saglikla
Benim yaptığım pek bişey yoktu aslnda zaten vitamin ilaçları falan veriyolar bol bol kafa dinle gez dolaş stresini at derim kahvaltıni ara öğün eksik etme bol bol meyve tüket vitamin olur sanaAminn, evet evet burdan haberdar edeceğim inşaallah Ağustos ayı anne adayı olaraktüp bebek veya aşılama öncesi neler önerirsiniz , özellikle yaltiginz bişey var mı :?
Yaaaabak gene şenlendir buralar . offfff sizi görünce benmde biranöncr transfer olasım geliyo ciceklerim .Hepimizin sorunu ortak tüpsüzler olarak umutlanıyorm valla 3 tüpsüzün 2 si gitti kaldı 1i dua edin nolur
En büyük şansımız sadece tüp sorunumuz olmasi onu da labaratuvar hallediyor zatenTabikide ederim kuzum tüpsüz olarak @s_lidyanin transfer olduğu gün dilek namazi kılmıştm biri daha vardi onun icinde kildim transfer olanlarin olacaklarin cocuk isteyen herkese diyerekten sana da ozel dua edicem sen bi başla hele
Bende pek anlamam namazdan ama deftere yazdim allah gönlümü biliyo kabul etsin herkesin duasiniEn büyük şansımız sadece tüp sorunumuz olmasi onu da labaratuvar hallediyor zatenOpecert sende arkamizdsn geleceksin biliyorum
Allah kabul etsin canimin icinamazlar burcudan olsun ben oyle namaz niyaz anlamam ama bolcana dua ederim
Kizz en azindan kilmissin bende oda yokBende pek anlamam namazdan ama deftere yazdim allah gönlümü biliyo kabul etsin herkesin duasini
İnsallah kuzum bi yerden baslamak lazım artk yasin oku bari kız çok sevabı varKizz en azindan kilmissin bende oda yokallah kabul etsin inşallah tüm dualarini , dualarımızı
Ya şimdi sizi de gunaha sokmayayim ezan vakti günahkar arkadasiniz var ama biraz uzagim oyle seylerdenİnsallah kuzum bi yerden baslamak lazım artk yasin oku bari kız çok sevabı var
Yarin kan veriyosun
Erindigimizden kilmiyoz iste ateistlik değil bu biliym yani cicegmYa şimdi sizi de gunaha sokmayayim ezan vakti günahkar arkadasiniz var ama biraz uzagim oyle seylerdenyani ateist fln degilim he inancım var şükür ama namaz dua fln nö eksik he korktugum zaman uc nas felak fatiha gidiyor onlarda cocukluktan ezberde
Ne yaptın kuzum kan verdin mi ?Ya şimdi sizi de gunaha sokmayayim ezan vakti günahkar arkadasiniz var ama biraz uzagim oyle seylerdenyani ateist fln degilim he inancım var şükür ama namaz dua fln nö eksik he korktugum zaman uc nas felak fatiha gidiyor onlarda cocukluktan ezberde
Çok iyi356 çıktı değerim 10.gun
ay içime dogmuş gibi yazdım he kan verdin mi diye hadi maşallaah gözün aydın darısı bizlere de inşallah şenlendi buralar hopaaaa356 çıktı değerim 10.gun
Çok iyihaftaya pazartesi muane mi olcak o zaman
Şimdi Çarşamba tekrar kan verecekmisim gittiğimizde kese ve kalp icin gun vereceklermis tahmini 10 gun sonra dediay içime dogmuş gibi yazdım he kan verdin mi diye hadi maşallaah gözün aydın darısı bizlere de inşallah şenlendi buralar hopaaaa
Şimdi Çarşamba tekrar kan verecekmisim gittiğimizde kese ve kalp icin gun vereceklermis tahmini 10 gun sonra dedibirsz heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?