Kız cok basit heaplaması en son regl olunca transfere gitmediniz mi? regl olunca trasnfere gittiğniz tarih hamile kaldıgınz tarih hesaplanıyor .seninkide 2 haftalık bişi kuzu
Normal regl donemimiz nasıl yok ya ben şimdi reglin ikinic gunu gitcem temmuzda o günü hamile kalırsam ilk gun baz alcak işte ben anlamadım ki karıştırdık iyiceBende oyle sanki 6 7 aydir degilde cocuklukdan beridir taniyomusum hissi var
Benimde ilk ogrendigimde beynim yanmıştıbunjn aciklamasini hala ogrenmis degilim normal regli donemimiz yok ya bizim iki hafta oncesinden sayıyorlar ben doktora sorcam hep unutuyorum bunu suanda sen 2 hafta 5 günlük hamilesin yani
Regliyi hesaplarsa 8 haftalik olur o zamanNormal regl donemimiz nasıl yok ya ben şimdi reglin ikinic gunu gitcem temmuzda o günü hamile kalırsam ilk gun baz alcak işte ben anlamadım ki karıştırdık iyice
Benimde oyle lucrin yaptilar 3 hafta adetli gezdim zaten 2 nisanda nasil hesapliycaklar
Benimde oyle lucrin yaptilar 3 hafta adetli gezdim zaten 2 nisanda nasil hesapliycaklarbenimki 3 aylik o zaman
Gercekten öyle zaten hareket etmiyon da dikkat et kuzum kendineValla bu isler var ya cidden olağanüstü
Bolca yatiyorum hakkini vere vereeeeGercekten öyle zaten hareket etmiyon da dikkat et kuzum kendine
Canım sen lucrin iğne oldun mu?Valla bu isler var ya cidden olağanüstü
Oldum ama lucrinin muadili zoladexCanım sen lucrin iğne oldun mu?
Bana hic öyle şeyler demediler ya adetin 2. Günü gel teansfere dediler yumurta büyütme iğnesi verceklermş catltma ignesş verip transfer etceklermş hepsni öyle sanıyodum ben
Bu hesaplama tutmaz benim en son 24 nisan adet tarihim ahahhshahshshs
Yok kuzuu benim adetten hesapladilar, normal gununde adet olduysan hesaplayabiliyolar, yoksa dedigin gibi transfer gununden itibaren. Ikiside ayniya geliyoo :)Regliyi hesaplarsa 8 haftalik olur o zamantup bebekde hesaplamiyolar regliyi transfer olduğun tarihden hesapliyolar
Bebisim sen hangi asamadasin yumurta toplama oldu mu kafami karistirdinBana hic öyle şeyler demediler ya adetin 2. Günü gel teansfere dediler yumurta büyütme iğnesi verceklermş catltma ignesş verip transfer etceklermş hepsni öyle sanıyodum ben
Normal günümde adeti birak ben o ay transfer olcam diye hic adet olmadim menopoza soktular beniYok kuzuu benim adetten hesapladilar, normal gununde adet olduysan hesaplayabiliyolar, yoksa dedigin gibi transfer gununden itibaren. Ikiside ayniya geliyoo :)
Bazi yazismalar karismis olabilir
Ben bugunde test yaptim ilk cikmadi cizgi varyaaaa şoka girdimBazi yazismalar karismis olabilir
Ayy o an kalpden gidecektin heralde 10 dk da daha net çıkıyoBen bugunde test yaptim ilk cikmadi cizgi varyaaaa şoka girdimsonradan çıktı ama yüreğim hopladi. 4 test ilk ikisi tek çizgi son ikisi cift cizgiii
Evet bak bir şok geçirdim dedimki iki testten biri bozuk ama hangisiAyy o an kalpden gidecektin heralde 10 dk da daha net çıkıyotestin kaldi mi bari yarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?