Aaa gercekten mi kizvallahi gormedim doktora gitmistim bide fazla iyi degilim bugun halsizlik var kiz bakiyim nasıl çıkmış bebis ayyyy
Kizlar inanilir gibi değil ama valla gördüm çizgiyi sabah uyuyamadim diye öğlen uyuyakalmisim artikBu harika haber
Bebiş seninle çok tebrik ederim
Valla merakla bekliyordum seni ben de laparoskopi bekliyorum acaba Funda hanıma mı geçsem diye düşünüyordum bakalım yazın neler olacakKizlar inanilir gibi değil ama valla gördüm çizgiyi sabah uyuyamadim diye öğlen uyuyakalmisim artikyarin sabah tekrar test yapicam kabullenebilmis değilim henuz
Burcu doktorda ne kontroluydu
İdrar da bugün belli olmus demekki oyyy seni yerim ben yaaEvet ya iyiki burasi var siz varsınız da paylasabildim dilim siserdi yoksasabah testten beri uyuyamadim fenayim heyecanliyim ama hala ikna degilim mutluyum ama neye mutlu oldugumu bile bilmiyorum hic bisey hissedemiyirm diye olabilir yok catlatma ignesi olmadim zaten dun test negatifti bgn cift oldu
Kalp atışını duymaya gittim teyzesiKizlar inanilir gibi değil ama valla gördüm çizgiyi sabah uyuyamadim diye öğlen uyuyakalmisim artikyarin sabah tekrar test yapicam kabullenebilmis değilim henuz
Burcu doktorda ne kontroluydu
Yaaaa cok sevindimmmmmKizceler uyaninsilik çıktı ikinci cizgiiii. Olduy galibaaaaa
Valla merakla bekliyordum seni ben de laparoskopi bekliyorum acaba Funda hanıma mı geçsem diye düşünüyordum bakalım yazın neler olacak
İdrar da bugün belli olmus demekki oyyy seni yerim ben yaabugün aldigim en guzel haber bu sevincten bağırmak istiyosun ama biseyler hep seni susturuyomus gibi oyyy ne dicemi bilemedim yaa
Ya idrar geçmesi için erken gibi düşünüyordum ama içimde de bir umut vardi çıkacağına dairKalp atışını duymaya gittim teyzesi
Hayir bebisim daha vermedimYaaaa cok sevindimmmmmkan verdinmiiiii
Gecen hafta tahlilerim falan vardi bi sıkıntı yok dedi kan artk istemiyolar saglikliymisYaaaa cok sevindimmmmmkan verdinmiiiii
Ayy nasil sakliycan kiz cuma gunune kadar heycandan bekleyemedim ben hiçYa idrar geçmesi için erken gibi düşünüyordum ama içimde de bir umut vardi çıkacağına dairşuan bir de kimseye soylemedim hic kimseye cumaya kdr saklicam ondan boyle icim icimi yiyor
Bebisimiz nasl kut kut atiyor mu minik kalbihersey yolunda dimi
Cumaya kadar mecbur çünkü eşim Ogün gelecek beni sıkı sıkı tembihledi ben gelmeden test yapmak yok birlikte yapalim diye onun hevesini kirmak istemiyorm o yüzden yaptığımı soylemicem. O pazar yapacagiz saniyor cuma geldigi gibi yapıp göstericem supriz buAyy nasil sakliycan kiz cuma gunune kadar heycandan bekleyemedim ben hiçnasil surpriz yapcan peki
Bebis de iyi sağlıkliymis daha net degil duydum kalbinin sesini hic bisey hissedemiyorum ki annelige karşı sadece elim surekli karnimdabide beşik bakiym o kadar
2 hafta onceden hesapliyolar kuzumCumaya kadar mecbur çünkü eşim Ogün gelecek beni sıkı sıkı tembihledi ben gelmeden test yapmak yok birlikte yapalim diye onun hevesini kirmak istemiyorm o yüzden yaptığımı soylemicem. O pazar yapacagiz saniyor cuma geldigi gibi yapıp göstericem supriz bu
Demekki ileri evredede durum degismiyor benimde elim devamli karnimda içimde bisey hissettgimde yoksadece sunu merak ediyorum. 20 sinde kan testi yaptım diyelim o tarihte bu bebeler ne kadarlik oluyor asla hesaplayamiyorum
Simdilik saglikli olmas bize yeter hissetmesekte
Ayy bende oyle nasıl sarilasim varrr2 hafta onceden hesapliyolar kuzumOpecert demisti bana yanlış hatirlamiyosam 3 hafta 3 gunluk olacak seninki oyyy kıyamam ben size burdan boyle firlayip sarilasim geldi sana
Bende oyle sanki 6 7 aydir degilde cocuklukdan beridir taniyomusum hissi var
Yaaa kiyamammHayir bebisim daha vermedimpzt kan vermeyi düşünüyorum tam gününde kendime bile salak yapıyorum suan galina idrak edemedim
Hahah evet yaaa aile gibi oldukk, hepimizin derdi ayniydii
Bu hesaplama tutmaz benim en son 24 nisan adet tarihim ahahhshahshshsHahah evet yaaa aile gibi oldukk, hepimizin derdi ayniydiien cok birbirimizi anlayanda bizizzz Hesaplamayi son adet gununun ilk gununden hesaplicaksinn:) benim mesela 24 subattii ama 15 mart transfer olmustumm
Vay anasini beeeBende oyle sanki 6 7 aydir degilde cocuklukdan beridir taniyomusum hissi var
Benimde ilk ogrendigimde beynim yanmıştıbunjn aciklamasini hala ogrenmis degilim normal regli donemimiz yok ya bizim iki hafta oncesinden sayıyorlar ben doktora sorcam hep unutuyorum bunu suanda sen 2 hafta 5 günlük hamilesin yani
Cok degisik isteVay anasini beeehalbuki bes gündür icimde
Canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?