- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Kız cok basit heaplaması en son regl olunca transfere gitmediniz mi? regl olunca trasnfere gittiğniz tarih hamile kaldıgınz tarih hesaplanıyor .seninkide 2 haftalık bişi kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız cok basit heaplaması en son regl olunca transfere gitmediniz mi? regl olunca trasnfere gittiğniz tarih hamile kaldıgınz tarih hesaplanıyor .seninkide 2 haftalık bişi kuzu
Normal regl donemimiz nasıl yok ya ben şimdi reglin ikinic gunu gitcem temmuzda o günü hamile kalırsam ilk gun baz alcak işte ben anlamadım ki karıştırdık iyiceBende oyle sanki 6 7 aydir degilde cocuklukdan beridir taniyomusum hissi var
Benimde ilk ogrendigimde beynim yanmıştı bunjn aciklamasini hala ogrenmis degilim normal regli donemimiz yok ya bizim iki hafta oncesinden sayıyorlar ben doktora sorcam hep unutuyorum bunu suanda sen 2 hafta 5 günlük hamilesin yani
Regliyi hesaplarsa 8 haftalik olur o zaman tup bebekde hesaplamiyolar regliyi transfer olduğun tarihden hesapliyolarNormal regl donemimiz nasıl yok ya ben şimdi reglin ikinic gunu gitcem temmuzda o günü hamile kalırsam ilk gun baz alcak işte ben anlamadım ki karıştırdık iyice
Benimde oyle lucrin yaptilar 3 hafta adetli gezdim zaten 2 nisanda nasil hesapliycaklar benimki 3 aylik o zaman
Valla bu isler var ya cidden olağanüstüBenimde oyle lucrin yaptilar 3 hafta adetli gezdim zaten 2 nisanda nasil hesapliycaklar benimki 3 aylik o zaman
Gercekten öyle zaten hareket etmiyon da dikkat et kuzum kendineValla bu isler var ya cidden olağanüstü
Bolca yatiyorum hakkini vere vereeeeGercekten öyle zaten hareket etmiyon da dikkat et kuzum kendine
Canım sen lucrin iğne oldun mu?Valla bu isler var ya cidden olağanüstü
Oldum ama lucrinin muadili zoladexCanım sen lucrin iğne oldun mu?
Bana hic öyle şeyler demediler ya adetin 2. Günü gel teansfere dediler yumurta büyütme iğnesi verceklermş catltma ignesş verip transfer etceklermş hepsni öyle sanıyodum ben
yaa benim tam gunu gunune tutuyoo bebisimm kalp atislarini duydunuzmuu minnosunnBu hesaplama tutmaz benim en son 24 nisan adet tarihim ahahhshahshshs
Yok kuzuu benim adetten hesapladilar, normal gununde adet olduysan hesaplayabiliyolar, yoksa dedigin gibi transfer gununden itibaren. Ikiside ayniya geliyoo :)Regliyi hesaplarsa 8 haftalik olur o zaman tup bebekde hesaplamiyolar regliyi transfer olduğun tarihden hesapliyolar
Bebisim sen hangi asamadasin yumurta toplama oldu mu kafami karistirdinBana hic öyle şeyler demediler ya adetin 2. Günü gel teansfere dediler yumurta büyütme iğnesi verceklermş catltma ignesş verip transfer etceklermş hepsni öyle sanıyodum ben
Normal günümde adeti birak ben o ay transfer olcam diye hic adet olmadim menopoza soktular beni buyuk ihtimalle adetliyken gelen miyomlar yüzündenYok kuzuu benim adetten hesapladilar, normal gununde adet olduysan hesaplayabiliyolar, yoksa dedigin gibi transfer gununden itibaren. Ikiside ayniya geliyoo :)
Bazi yazismalar karismis olabilir
Ben bugunde test yaptim ilk cikmadi cizgi varyaaaa şoka girdim sonradan çıktı ama yüreğim hopladi. 4 test ilk ikisi tek çizgi son ikisi cift cizgiiiBazi yazismalar karismis olabilir
Ayy o an kalpden gidecektin heralde 10 dk da daha net çıkıyo testin kaldi mi bari yarinaBen bugunde test yaptim ilk cikmadi cizgi varyaaaa şoka girdim sonradan çıktı ama yüreğim hopladi. 4 test ilk ikisi tek çizgi son ikisi cift cizgiii
Evet bak bir şok geçirdim dedimki iki testten biri bozuk ama hangisi bir 5 dkk sonra fln belirdi yine. Yarın eşim geliyor o getiricek aksam yapcam direk ona soylicemAyy o an kalpden gidecektin heralde 10 dk da daha net çıkıyo testin kaldi mi bari yarina