- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
Arka arkaya kanama haberi gelmiş, herkesi alıntılayamadım ama hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum. Bunlar son zorluklar olacak, inşallah bundan sonrası çok kolay geçerKizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
noluyor bugün hepimize. Allah yardımcımız olsunKizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
Hayırlı olsun şimdilik yatıp dinlenBugün transfer oldum kızlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum neler yaptınız
Hayırlı olsun canım ben ilk 72 saat dinlendim sadece lavaboya kalktım ve 2 -3 saate bir kalkıp yürüdüm yavaştanBugün transfer oldum kızlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum neler yaptınız
Amin cancazim Allahim hicbirimize yasatmasin cok dua ettim sadece kendime degil hic birimiz yasamayalim diger arkadasi gormedim umarim oda iyidir bende proluton vuruldum geldim kendj doktor muanemi bekliycemArka arkaya kanama haberi gelmiş, herkesi alıntılayamadım ama hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum. Bunlar son zorluklar olacak, inşallah bundan sonrası çok kolay geçer
Amaaa bebisim sen miydin kanamasi olan arkadas nasilsin görünce yaz bakalim benim sancim azaldi daha iyiyim proluton verdi fitil verdi Allah'ım seni de esirgesinKızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin
Kızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin
kızlar
Kızlar herkesi alıntılamayı becerebildiğim mi bilmiyorum ama iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. Alıntılayamadıklarım da kusura bakmasın, beceremedim.
Doktor sebebini bilemeyiz dedi. Ben mi hatalı bir şey yaptım acaba diye sordum. Hayır dedi, olabilir bazı kadınlarda dddi. Kesenin etrafında kanama varmış. İğne yaptı. 3 gün yatacağım. Sonra tekrar kontrole gideceğim.
Kızlar çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir haber verin bizede. Dualarımız sizinleKizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
Hayırlı olsun kuzum daha nicelerine inşallahKızlar kesem gorundu cok sukur4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor Eki Görüntüle 3123385
Belki biri geç tutunmuştur kuzum geriden geliyordur bilemeyiz ki inşallah hayırlı haberler alırsın ilerleyen günlerde sıkma stres yapma onlar da etkilenirKizlad dolu ve bos diye ayirt ediliyo bence ya soyle bir baktimda sizde baksaniza bi
Geçmiş olsun kuzum bebiş iyi ya şükür bende kanama değilde leke olmuştu bende istiraatteyimKızlar bugün başıma gelen hem kötü hem iyi olayı paylaşayım.
Üzerimde etek vardı, yürüyorum. Bir anda bacaklarıma doğru kan indi. Üstelik günlük ped kullanıyordum. Sıpsıvı kıpkırmızı kan. O kadar fazla ki nereye sığınacağını bilemedim. Korkudan öldüm iki saatte bir ped bitirdim. Böyle adet olmuyordum ben
İki saatin sonunda doktora gittim. Kanama devam ediyordu, bebeğin kalp atışını duyduk 6+0ım. İğne vuruldu bir tane. Ve istirahat.
Kuzummm inşallah ikinizde iyi olun dualarım sizinleKızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin
Kuzum cihazdan cihaza cok farkediyomus kanama gorunce sehir hastanesune koştuk orda bebeklerin ikiside kese icinde göründü pit pit atan kalplerini gosterdi doktor bu sancili surecin tek iyi yanı buyduBelki biri geç tutunmuştur kuzum geriden geliyordur bilemeyiz ki inşallah hayırlı haberler alırsın ilerleyen günlerde sıkma stres yapma onlar da etkilenir
Aminn Allah razı olsun canmHayırlı olsun kuzum daha nicelerine inşallah