• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

23 50 180 512 2500 diye gidiyor benim değerler salı günü doktor kontrolüm var normal mi bu yükselişler 2 tane 5. Gün embriyosu transfer etmişlerdi
yanlış yönlendirmek istemem ama ikiz mi acaba? bu şekilde ani artışlar falan :)

senin kaçıncı haftan? genelde bulantı kusma 7/8. hafta başlıyor benim de ilk bebekte 8. hafta başlamıştı. ama ateş basması, kasık batması, halsizlik, uyku hali, yorgunluk hepsi var hatta koku hassasiyeti çok fazla :))) bulantı gelmedi henüz bir tek.
normalde çok üşüyen biriyimdir haziran ayında battaniye ile yatarım ama bu sıralar cam kapı açık üstümde bi tişort ile öyle yatıyorum ve hala sıcak geliyor
6.haftadayım ama bulantılar hafif şuan. Daha asıl bulantılar gelmedi diye düşünüyorum ben de 😬

Kızlar kesem gorundu cok sukur🤲4+5 diye biliyordum 5+4mus 8cm kese olcumu mu oluyor
16621070827953580699470499154836.jpg

23 50 180 512 2500 diye gidiyor benim değerler salı günü doktor kontrolüm var normal mi bu yükselişler 2 tane 5. Gün embriyosu transfer etmişlerdi
Valla kuzum normal gorunuyor yani masallah benim suanda kese bile cok kucuk gorunuyomusoek bisey belli olmuyo hemen doktorlar kesin bisey belirlemiyo

6.haftadayım ama bulantılar hafif şuan. Daha asıl bulantılar gelmedi diye düşünüyorum ben de 😬
ay korkutmak gibi olmasın ama senin biraz bulantılı geçecek gibi :( sana da sıcak basması oluyor mu aniden terleme falan

Kizlar üstten belli olmadi yine alttan baktı bi kesenin icinde bebek görünmüyor dedi sonra diğerinde gozukuyormu onu soylemedi aha erken olabilir dedi bebek icin gerekli seyler olusmaya başlamış dedi 4 haftalik gorunuyor kesen dedi aklim karisti yani kalp atisi icin 10 gun sonraya cagirdi daha ama isin iyi yani tum kan testlerini yaptirdim herseye bakilmis oldu

Acaba ben mi çok çıtkırıldımım kızlar ya bende bulantı, halsizlik, kasıkta batmalar, ara ara lekelenmeler, geceleri el-ayak yanması ne ararsanız var. Olmayan semptom/belirti yok mübarek belirtiler kraliçesi gibiyim. İş yerinde burnuma değişik bi koku gelse direk öğürmeye başlıyorum. Millet anlamasın diye kendimi nasıl sıkıyorum belli değil. Bu durum kaç hafta daha böyle devam edecek yaşayanlar var mı benzer durumları?
Bende de gece ates basmasi oluyo arada kasik ağrısı meme dolgunlugu var ama henuz oyle kokudan tiksinme bulanma yogun halsizlik hissetmiyorum bunlari yasiyor olman umut verici boş gebelik olmadigini gösterir

Kizlar üstten belli olmadi yine alttan baktı bi kesenin icinde bebek görünmüyor dedi sonra diğerinde gozukuyormu onu soylemedi aha erken olabilir dedi bebek icin gerekli seyler olusmaya başlamış dedi 4 haftalik gorunuyor kesen dedi aklim karisti yani kalp atisi icin 10 gun sonraya cagirdi daha ama isin iyi yani tum kan testlerini yaptirdim herseye bakilmis oldu
hamilelik 7 hafta kese nasıl 4 hafta hiçbir şey anlamadım :/ ama stres yapma bence ters bir şey olsa söylerdi hiç acımıyorlar maşallah hemen söylüyorlar

hamilelik 7 hafta kese nasıl 4 hafta hiçbir şey anlamadım :/ ama stres yapma bence ters bir şey olsa söylerdi hiç acımıyorlar maşallah hemen söylüyorlar
Aynen oyle arada bu kadar fark olmasi normal mi yani insanin akli kaliyo benle arkadasimda geldi oda muane oldu onunla sona adet tarihlerimiz ayni ama onunki dogal gebelik ona da ayni seyi demis gecen hafta bu haftada hic ultrasonla bakmamis bile kiz guya bebek gorundumu kalp atışını duycammi diye gelmisti ikimizinde akli kaldi

Back