- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Yiaaaa o minicik el kadar sabi sana ne vurcak bee gazdir o gaz gunahini almaKIZÇELEER BANADA 12 EYLÜLE KESE ICIN RANDEVU VERILDII :)
BENIM AGRIM OLUYOR ALT KARINDA BU NORMALMİ ARAD VURUYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiaaaa o minicik el kadar sabi sana ne vurcak bee gazdir o gaz gunahini almaKIZÇELEER BANADA 12 EYLÜLE KESE ICIN RANDEVU VERILDII :)
BENIM AGRIM OLUYOR ALT KARINDA BU NORMALMİ ARAD VURUYOR
9.gun 100 duMerhaba testi ne zmaan yaptınız değeriniz kaçtı?
Haber ver bizeKizlar bu arada bulundugum ilce hastanesinde kadin dogumcu yoktu artik varmis ama öğleye kadar calisiyomus yarin sabah erkenden gidip ilaclarimi yazdircam bide kalp atisina baktircam duyacagimi umut ediyorum kesede buyumustur icinde bebegi gorurum belki diye heyecanliyim
Test gününü beklemeni öneririm canım hemen olumsuz düşüncelere kapılmaMerhaba, ben 25 Ağustosta transfer oldum. Bugün idrar testi yaptım negatif ama kasıklarımda feci ağrılar var umudum kırıldı da biraz sizlerden fikir almak istediğim için burdayım. Sizce negatif mi ?
Hiçbişey olmaz canım, bende de oluyor ara ara. Doktorum 12. Haftaya kadar çok normal dedi bebeğin rahme yerleşmesi o zamana kadar devam ediyormuş sen de doktoruna danış o da aynısını söylicektirKızlar ya kahverengi lekelenme oldu bu akşam bişey olmaz di mi ya korktum
Gece peceteye kırmızı geldi baya çok korktum ama şuan hafif kahverengi akıntı gibi varHiçbişey olmaz canım, bende de oluyor ara ara. Doktorum 12. Haftaya kadar çok normal dedi bebeğin rahme yerleşmesi o zamana kadar devam ediyormuş sen de doktoruna danış o da aynısını söylicektir
23 50 180 512 2500 diye gidiyor benim değerler salı günü doktor kontrolüm var normal mi bu yükselişler 2 tane 5. Gün embriyosu transfer etmişlerdiSadece normale gore yuksek degerle karsilasiyosun sonra da normal 2 kati artiyo oda 112 223 480 di benim sirayla
Bende olmuştu haftan kaç nasıl oldu ?Kızlar ya kahverengi lekelenme oldu bu akşam bişey olmaz di mi ya korktum
Bol su, istirahat öneriyorlar. Senin kaçıncı haftan? Devam ederse doktoruna danış progesteron iğne yapabilir artarsaGece peceteye kırmızı geldi baya çok korktum ama şuan hafif kahverengi akıntı gibi var
Ben de yaşıyorum benzer batmaları. Bazen sağdan bazen soldan batıyorGünaydın herkese sağlıklı güzel bir gün olsun. kasığında batma olan var mı ya da sabah unutup şöyle bir gerineyim deyince kasığına kramp saplanan :)))
Daha 10.gundeyimBende olmuştu haftan kaç nasıl oldu ?
Bol su, istirahat öneriyorlar. Senin kaçıncı haftan? Devam ederse doktoruna danış progesteron iğne yapabilir artarsa
[/QUOT
10.gun bugün
Yat kuzum ozaman dinlen bol su iç ananas hurma çikolata gibi şeyler rahminin kasılmasına sebeb oluyormuş onlardan tüketme çoğu kişi tutunuyordur diyorlar doktoruna haber et bende o süreçte olmadı ama 6. Haftanın basında oldu proluton yaptırmışlardı sanada progestan türevi verebilir belki geçmiş olsun kuzumDaha 10.gundeyim
Sağol canım doktora mesaj attım cevap bekliyorumYat kuzum ozaman dinlen bol su iç ananas hurma çikolata gibi şeyler rahminin kasılmasına sebeb oluyormuş onlardan tüketme çoğu kişi tutunuyordur diyorlar doktoruna haber et bende o süreçte olmadı ama 6. Haftanın basında oldu proluton yaptırmışlardı sanada progestan türevi verebilir belki geçmiş olsun kuzum
aynen aynen bazen sol batıyor diyorum solda herhalde aradan zaman geçiyor sağ batıyor bu sefer de sağda mı diye düşünüyorum :)))Ben de yaşıyorum benzer batmaları. Bazen sağdan bazen soldan batıyor
senin kaçıncı haftan? genelde bulantı kusma 7/8. hafta başlıyor benim de ilk bebekte 8. hafta başlamıştı. ama ateş basması, kasık batması, halsizlik, uyku hali, yorgunluk hepsi var hatta koku hassasiyeti çok fazla :))) bulantı gelmedi henüz bir tek.Acaba ben mi çok çıtkırıldımım kızlar ya bende bulantı, halsizlik, kasıkta batmalar, ara ara lekelenmeler, geceleri el-ayak yanması ne ararsanız var. Olmayan semptom/belirti yok mübarek belirtiler kraliçesi gibiyim. İş yerinde burnuma değişik bi koku gelse direk öğürmeye başlıyorum. Millet anlamasın diye kendimi nasıl sıkıyorum belli değil. Bu durum kaç hafta daha böyle devam edecek yaşayanlar var mı benzer durumları?