Benim de rahimde eğrilik olduğu için birden fazlası büyüdüğünde sıkıntı olabilir diye tek konuldu cnm. Herkesin bir derdi varYaştan dolayı benim. dr çift embriyo transferi şansı daha çok artıracağı için önerdi.
Sağlıkla alalım da kucağımızaBenim de rahimde eğrilik olduğu için birden fazlası büyüdüğünde sıkıntı olabilir diye tek konuldu cnm. Herkesin bir derdi varolsun ama umutluyuz yinede
W wishBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily @tikitak @golden rose @gguulllluu @Tutu96 @Melegim elif @busebarci D Deniz_kar E Evdekikadin @yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
W whispererr V vildan0 D Deniz_karBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily @tikitak @golden rose @gguulllluu @Tutu96 @Melegim elif @busebarci D Deniz_kar E Evdekikadin @yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
Bendede gastrit vardı zaten yanıyor ara araYaaa benim ezelinden beri mide yanması problemim var ve 2 günde bir lansor kullanıyorum yoksa midem deliniyor. Doktora danışıcam gidince
eve çağırınca gelecek birini taniyosan cagir gelsin tabiYa ne kadar gğzel yazmışsın çok teşekkür ederim geneliniz 2,3 gün dinlenmiş sonra dışarı çıkmış
Şimdi benm trasferden hemen sonraki gün kalçadan iğnem var
Hastaneye gitmesem eve çi çağırsam acaba birini
Benimki gebelik yanması değil işte normalde de düzenli kullandığım bir ilaç. Bu konuyu hep erteledim hiç konuşmadım doktorumla çünkü bu ilaçsız yaşamam gibi birşey.Bendede gastrit vardı zaten yanıyor ara ara
Daha yolun basindayiz durun kizlar ilerki aylarda ne yapcaniz boyleBendede gastrit vardı zaten yanıyor ara ara
Aynn dktra dedim gebe kaldığında ona göre ilac yazarım demişti normalde nexium iciyordumBenimki gebelik yanması değil işte normalde de düzenli kullandığım bir ilaç. Bu konuyu hep erteledim hiç konuşmadım doktorumla çünkü bu ilaçsız yaşamam gibi birşey.
Benimde ilk doktor araliksiz kullandirdi cahilmisim.ozamanlar ne bilcem bu ilaclari oda rahmimde miyoma neden oldu pat diye 3 cm miyomum vardi en son dua ile bekliyorum riskli diyolar amaBenim de rahimde eğrilik olduğu için birden fazlası büyüdüğünde sıkıntı olabilir diye tek konuldu cnm. Herkesin bir derdi varolsun ama umutluyuz yinede
Çok teşekkür ederim canm verdiğin bilgiler içineve çağırınca gelecek birini taniyosan cagir gelsin tabiyakinsa da gidebilirsin bisey olmaz bence icini ferah tutarak ise başla en onemlisi bu
İlacımı içersem benden mutlusu yok ama reflü çok kötü birşey midem kanıyor resmen. Yani bırak gebelik nefes bile alamıyorum ilaçsız kalırsam. Yani gebelikte olan yanmaların atıştırmalarla geçtiğini duydum ama ben deki öyle değil ağır vakaDaha yolun basindayiz durun kizlar ilerki aylarda ne yapcaniz boyle
Benim iki kardesjmde de var reflu haftanin 3 gunu hastanede geciyor bizim bilirim cok zordur bir reflu hastasinin hayatiİlacımı içersem benden mutlusu yok ama reflü çok kötü birşey midem kanıyor resmen. Yani bırak gebelik nefes bile alamıyorum ilaçsız kalırsam. Yani gebelikte olan yanmaların atıştırmalarla geçtiğini duydum ama ben deki öyle değil ağır vaka
24 ağustos senin 6. Günün oluyor transfer sonrasında. Madem sabırsızsın bundan sonra hergün ver kan çünkü bukadar düşük çıkması çok erken yaptığın içinde olabilirkızlar merhaba ben sabırsız tezcanlı bir insan olarak beklemekten ibaret bu süreci çok zorlanarak geçiriyorum istedim ki benim gibi olanlar varsa bilgi paylaşalım zaman geçsin.
18 ağustosta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ben başladım yerleşme kanaması beklemeye...
2 gün içinde olmayınca dedim olumsuz herhalde duramadım gittim.21 ağustosta kan testi verdim. beta hcg 1.17 çıktı.
olmadı diye umutlarım tükendi. sonra doktorum ilaçlara devam etmem gerektiğini erken olduğunu söyledi.
bir yandan da belirti avcısı gibi kendimi dinler oldum. sonra duramadım gene 23. ağustosta erken gebelik testi aldım. hayalet çizgi gördüm. bugün 24 ağustos gittim gene kan verdim 4.73 çıktı ne hissetsem bilemiyorum. benim gibi olan var mı yazan olursa çoook sevinirim.
Ah canim ya firsat vermemissinki o cocuklara yerlessinler de hormon uretsinlerkızlar merhaba ben sabırsız tezcanlı bir insan olarak beklemekten ibaret bu süreci çok zorlanarak geçiriyorum istedim ki benim gibi olanlar varsa bilgi paylaşalım zaman geçsin.
18 ağustosta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ben başladım yerleşme kanaması beklemeye...
2 gün içinde olmayınca dedim olumsuz herhalde duramadım gittim.21 ağustosta kan testi verdim. beta hcg 1.17 çıktı.
olmadı diye umutlarım tükendi. sonra doktorum ilaçlara devam etmem gerektiğini erken olduğunu söyledi.
bir yandan da belirti avcısı gibi kendimi dinler oldum. sonra duramadım gene 23. ağustosta erken gebelik testi aldım. hayalet çizgi gördüm. bugün 24 ağustos gittim gene kan verdim 4.73 çıktı ne hissetsem bilemiyorum. benim gibi olan var mı yazan olursa çoook sevinirim.
6. Gün çok da erken değil sanırım ama 8. Gün salgılanmaya başlar dedi doktor. Sanırım kimyasal gebelik olacak.24 ağustos senin 6. Günün oluyor transfer sonrasında. Madem sabırsızsın bundan sonra hergün ver kan çünkü bukadar düşük çıkması çok erken yaptığın içinde olabilir
Dktr ona göre ilac yazarİlacımı içersem benden mutlusu yok ama reflü çok kötü birşey midem kanıyor resmen. Yani bırak gebelik nefes bile alamıyorum ilaçsız kalırsam. Yani gebelikte olan yanmaların atıştırmalarla geçtiğini duydum ama ben deki öyle değil ağır vaka
Test icin cok erken değil mi? Senin de ikiz demekkızlar merhaba ben sabırsız tezcanlı bir insan olarak beklemekten ibaret bu süreci çok zorlanarak geçiriyorum istedim ki benim gibi olanlar varsa bilgi paylaşalım zaman geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?