• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar merhabalar bana 21 Ağustos’ta 5. Gün a kalite 1 tane embriyo transfer edildi dün akşam (28 Ağustos) test yaptırdım 56 çıktı sizce değer düşük mü ? Yükselir mi ? Kimyasal olacak diye çok korkuyorum 😔
Benim 7. Günüm 36ydi senin iyi 9. Gunu 100 e cikti şükür 🤲🥰

Ne güzel günleri benimkine yakın birini bulduğuma çok sevindim🌷 10. Gün 570 çıktı.

Hiç bilmiyorum ikizi hangi noktadan itibaren tahmin ediyor doktorlar ben de yeniyim bu konuda ama ikiz değilse bile 902 çok güzel değer. 🧿

Kişiden kişiye çok değişiyor ama 7. gün test için epey erken, şimdiden pozitif çıkması motive şekilde beklemek için başlı başına bir neden bence🧿 Taze transfer miydi?
Evet taze transfer yapıldı hemşire yarın tekrarla dedi ama herkesin değerini yüksek görünce üzüldüm biraz acaba düşük mü diye

Kızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükür 🤲🏻 Ama istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle 🙋🏻‍♀️
Aman dikkat ediver kendine 🥰 Allah selamet versin bu 10 gunluk süreç sana iyi gelecektir evin keyfi baska

Back