Tam haftada 1 vuruluyorumKızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?
İkiz olabilir canmTebrübeli anne adayları :) tansferden sonra ki 13. günüm. BETA-HCG 902 çıkmış. İkiz olma ihtimali nedir? çift embriyo transferi olmuştu :))))
Kesin mi cnm erkenden bırakma sonradan yukseleni de gordukKizlar benim bhcg 2 kati cikmak yerine 2 ye bolundu 16 dan 8 e dustu ben elendimkeske olsaydi ama vardir bir hayir hep dua etmistim ki benim bir evladim var allahim ilk once olmayanlara nasip etsin bu duyguyu insallah oyle olmustur benim evladimda saglikli omurlu olsun insallah bu yolculuga baslayan arkadaslarim dunyanin en guzel yolculugundasiniz ani anina tadini cikarin ve saglikla kucaginiza alin yavrularinizi hepinizi takipteyim hep guzel haberlerinizi bana bu surecte destek oldunuz kimseyle paylaşmakmistim tup bebek surecimi ailem ve arkadaslarim dahil siz miral motivasyon kaynagi oldunuz saglicakla kalin hepiniz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Tabi ki burada birbirimize destek olacağız, hepimizin de buna çok ihtiyacı var. Allah evladına uzun ömür, sana da beklemediğin anda en doğalından sürpriz bir gebelik nasip etsinKizlar benim bhcg 2 kati cikmak yerine 2 ye bolundu 16 dan 8 e dustu ben elendimkeske olsaydi ama vardir bir hayir hep dua etmistim ki benim bir evladim var allahim ilk once olmayanlara nasip etsin bu duyguyu insallah oyle olmustur benim evladimda saglikli omurlu olsun insallah bu yolculuga baslayan arkadaslarim dunyanin en guzel yolculugundasiniz ani anina tadini cikarin ve saglikla kucaginiza alin yavrularinizi hepinizi takipteyim hep guzel haberlerinizi bana bu surecte destek oldunuz kimseyle paylaşmakmistim tup bebek surecimi ailem ve arkadaslarim dahil siz miral motivasyon kaynagi oldunuz saglicakla kalin hepiniz
KAÇINCI GÜN BAKTIRDIRDIN? BİRAZ DAHA BEKLESEN HEMEN ÜZÜLME LÜTFENKizlar benim bhcg 2 kati cikmak yerine 2 ye bolundu 16 dan 8 e dustu ben elendimkeske olsaydi ama vardir bir hayir hep dua etmistim ki benim bir evladim var allahim ilk once olmayanlara nasip etsin bu duyguyu insallah oyle olmustur benim evladimda saglikli omurlu olsun insallah bu yolculuga baslayan arkadaslarim dunyanin en guzel yolculugundasiniz ani anina tadini cikarin ve saglikla kucaginiza alin yavrularinizi hepinizi takipteyim hep guzel haberlerinizi bana bu surecte destek oldunuz kimseyle paylaşmakmistim tup bebek surecimi ailem ve arkadaslarim dahil siz miral motivasyon kaynagi oldunuz saglicakla kalin hepiniz
7. GÜNE GÖRE BENCE NORMAL. 2 GÜN SONRA TEKRARLA BENCEKızlar merhabalar bana 21 Ağustos’ta 5. Gün a kalite 1 tane embriyo transfer edildi dün akşam (28 Ağustos) test yaptırdım 56 çıktı sizce değer düşük mü ? Yükselir mi ? Kimyasal olacak diye çok korkuyorum
12. Gun canim 3. Gun cift embriyo transferiydi doktorumun test dedigi gunde yaptirdim nasipKAÇINCI GÜN BAKTIRDIRDIN? BİRAZ DAHA BEKLESEN HEMEN ÜZÜLME LÜTFEN
GozunaydinKızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükürAma istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle
Gonalf ignesine nasil çekildiğini bilmiyorum ki benProtulex ile dex aynımı bende gonalf ignesine çekip vursam olur mu ki
Bana göbekten tarif ettiler progestan dex 200 luk canımAma kalcadan yapılması gerekiyormuş ya acaba aynı ilaç mı sorarım doktora 50 lik ampül
Okadar cok kalan varki en az 6 7 binlik elimde ilac var ayni doktora giden birini bulsam tedaviye baslayan vercem de oda yok tanidigimVakti varsa Dursun cnm dondurulmuş embriyon varsa başkasına ver yoksa sakla piyasada zor bulunuyor ilaclar
niye öyle fazla aldirdilarsa sana sanki ucuz bişe
Muhtemelen ikizdir canim benim hayirli olsunTebrübeli anne adayları :) tansferden sonra ki 13. günüm. BETA-HCG 902 çıkmış. İkiz olma ihtimali nedir? çift embriyo transferi olmuştu :))))
Ne güzel günleri benimkine yakın birini bulduğuma çok sevindimhayırlı olsun inşallahbizim aynı günlerimiz hemen hemen beta değerlerini kaç kaç çıktı
Hiç bilmiyorum ikizi hangi noktadan itibaren tahmin ediyor doktorlar ben de yeniyim bu konuda ama ikiz değilse bile 902 çok güzel değer.Tebrübeli anne adayları :) tansferden sonra ki 13. günüm. BETA-HCG 902 çıkmış. İkiz olma ihtimali nedir? çift embriyo transferi olmuştu :))))
Kişiden kişiye çok değişiyor ama 7. gün test için epey erken, şimdiden pozitif çıkması motive şekilde beklemek için başlı başına bir neden benceKızlar merhabalar bana 21 Ağustos’ta 5. Gün a kalite 1 tane embriyo transfer edildi dün akşam (28 Ağustos) test yaptırdım 56 çıktı sizce değer düşük mü ? Yükselir mi ? Kimyasal olacak diye çok korkuyorum
7. Güne göre çok iyi cnm. Benim 8. Günde 77 idi. 11 de 481 oldu yani hızlı artıyor korkma içini ferah tut herşey yolunda...bebiş yerli yerindeKızlar merhabalar bana 21 Ağustos’ta 5. Gün a kalite 1 tane embriyo transfer edildi dün akşam (28 Ağustos) test yaptırdım 56 çıktı sizce değer düşük mü ? Yükselir mi ? Kimyasal olacak diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun cnm. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Güzelce dinlenKızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükürAma istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?