2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Progestan dex de göbekten yapılıyor. Hatta bana günde 2 doz verdi doktor. Siz niye hastaneye gidiyosunuz anlamadım
Arkadaşlar hcg değerim 3004 olunca estrofemi bıraktırdı. Ben şu an sadece günde üç defa ikişer tane 100 mg’lık progestrom alıyorum (vajenden) ayrıca bir de decavit.

Cnm sendekinin üstünde dex yazıyor mu bendeki de 50 lik ampul dex değil
Dex olan reçeteyle alınmıyor ve pahali
Hee oldu şimdi dex değil bu reçeteyle alınıyor çok pahalı değil kalçadan olan bu . Eski tedavimde dex kullanıyordum onla karıştırdım ben o göbektendi .

Eklentiler

• D3CB476E-28DD-4AFA-96D5-5002814FA8C1.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 22
İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur sağlıklı bir gebelik yaşarsınız allah size sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Ben de geldim! Dün kan testi belli oldu doktor ikiz olabilir dedi. Yarın tekrar kan testi ile takip yapacağız. Estradiolü bıraktırdılar sonuç çıkınca. 2. Kan testi sonucuna göre doktordan randevu alacakmışız. İlk ultrasonunuz transferden ve pozitifi gördükten kaç gün sonra oldu?

Hayırlı olsun
Transferden yirmi gün snr cnm ilk ultrason kalp atışı da ondan on beş gün snr

Hamileliğin kaçıncı günü oldu desem doğru olacakmış kusura bakmayın acemi hamileyim daha:) 4+2 çıkıyor siteden hesaplatınca.

hayırlı olsun inşallah bizim aynı günlerimiz hemen hemen beta değerlerini kaç kaç çıktı

sizin degeriniz kaç çıkmıştı? 13. gün 902 çıktı degerim. ikiz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…