- 6 Ağustos 2021
- 73
- 74
- 18
tebrik ederim canımmmmmm :))))Kızlar merhabaaa 5.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günüm 20 sinde transfer oldum değerim 168ınsallah 2 gün sonra yükselir çok mutluyummmm
Çok teşekkür ederimmmtebrik ederim canımmmmmm :))))
Hadi gözün aydın canmKızlar merhabaaa 5.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günüm 20 sinde transfer oldum değerim 168ınsallah 2 gün sonra yükselir çok mutluyummmm
7. Gun 36Sizin ilk testinizde değeriniz kaçtı bir de keseyi ne zaman görürüm sizce
Benim 7. Günüm 36ydi senin iyi 9. Gunu 100 e cikti şükürKızlar merhabalar bana 21 Ağustos’ta 5. Gün a kalite 1 tane embriyo transfer edildi dün akşam (28 Ağustos) test yaptırdım 56 çıktı sizce değer düşük mü ? Yükselir mi ? Kimyasal olacak diye çok korkuyorum
Çok sağollllHadi gözün aydın canm
Insallah benimkide yükselir yaBenim 7. Günüm 36ydi senin iyi 9. Gunu 100 e cikti şükür
Değerin çok güzel cnm. Hayırlı olsunKızlar merhabaaa 5.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günüm 20 sinde transfer oldum değerim 168ınsallah 2 gün sonra yükselir çok mutluyummmm
Evet taze transfer yapıldı hemşire yarın tekrarla dedi ama herkesin değerini yüksek görünce üzüldüm biraz acaba düşük mü diyeNe güzel günleri benimkine yakın birini bulduğuma çok sevindim10. Gün 570 çıktı.
Hiç bilmiyorum ikizi hangi noktadan itibaren tahmin ediyor doktorlar ben de yeniyim bu konuda ama ikiz değilse bile 902 çok güzel değer.
Kişiden kişiye çok değişiyor ama 7. gün test için epey erken, şimdiden pozitif çıkması motive şekilde beklemek için başlı başına bir neden benceTaze transfer miydi?
Yaaa içime su serpildi gerçekten7. Güne göre çok iyi cnm. Benim 8. Günde 77 idi. 11 de 481 oldu yani hızlı artıyor korkma içini ferah tut herşey yolunda...bebiş yerli yerinde
Kendi degerinin yukselisi onemli sen bizlerinkini bosver herkesin degeri kendineEvet taze transfer yapıldı hemşire yarın tekrarla dedi ama herkesin değerini yüksek görünce üzüldüm biraz acaba düşük mü diye
İnşallah yarın darısı banaBenim 7. Günüm 36ydi senin iyi 9. Gunu 100 e cikti şükür
Hayirli olsun cok sevindimKızlar merhabaaa 5.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günüm 20 sinde transfer oldum değerim 168ınsallah 2 gün sonra yükselir çok mutluyummmm
Evet aslında herkesin farklı oluyor ama işte biraz evham yaptım sanırımKendi degerinin yukselisi onemli sen bizlerinkini bosver herkesin degeri kendine
Aman dikkat ediver kendineKızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükürAma istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle
İster istemez yapiliyor hemde nasıl isin heyecanli yani da bu bak dusun kiyasla ama canini da sikma beeEvet aslında herkesin farklı oluyor ama işte biraz evham yaptım sanırım
Aminnn çok teşekkür ederimmHayirli olsun cok sevindimdarisi bekleyenlere insallah
Hayırlı olsunKızlar merhabaaa 5.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günüm 20 sinde transfer oldum değerim 168ınsallah 2 gün sonra yükselir çok mutluyummmm
İster istemez yapiliyor hemde nasıl isin heyecanli yani da bu bak dusun kiyasla ama canini da sikma bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?