- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Maşallah cnm dün girmemiştim yeni gördüm hadi Gözünaydın darısı kalp atışlarına artık
Maşallah cnm tekrar gözünaydın kalp atışını da duyduğumuz günleri de paylaşıcaz inşallah. Ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler kontrole gidecek bizlere de moral oluyo
Evet bizlere nasip oldu çok şükürMaşallah cnm tekrar gözünaydın kalp atışını da duyduğumuz günleri de paylaşıcaz inşallah. Ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler kontrole gidecek bizlere de moral oluyo
benim kimyasal oldu malesef
transfer tarihi Mlk anns 15.08.2022 @whispererr @Melegim elif fruitella @Deniz_kar @derinderin @vildan0 @busebarci K kcr01 @tikitak @rvydmrt
Amin cancazim Allah razi olsunMaşallah cnm dün girmemiştim yeni gördüm hadi Gözünaydın darısı kalp atışlarına artık
Tam 10. GunSen keseyi bizden 1 gün önce gördün ama kalbi baya önce duyucaksın..hadi bakalım öncümüz olay keşke buraya kalp atışı sesi de yüklenseydi
Ayyy canim hadi hayirli olsun benide ayin 6.sinda kese icin cagirdi inşallah bizde görürüz
Hepimiz ayniyiz ozaman bebisleri kalp atisiyla gorcezYok vajinadan baktı canım. Ben geçenlerde kanama kanama problemi yaşadığım için çok zorlamadı embriyoyu görmek için. 9 eylülde hem görüp hem duyarız dedi. Bir de bebeğin beslendiği yolk kesesini gördü o kadar. Tüm ilaçlara aynen devam, bu haberi kutlayabilirsiniz dedi
Haniii foto attin miii bakiiimmmResmi de seninkinin aynısı siyah karaltıHarbiden bizim herşeyimiz aynı gidiyor :)
15 gün sonra dedi ama 15 i pazara geliyor o yüzden 14. Gün gidicem 16 yi bekleyememTam 10. Gunbir dk daha gec kalamam ahahdhdh ins hayirlisiyla hepimiz sahit oluruz o atislara sen kac gun sonrasina gidiceksin ki
İyi aramizda 3 gun var ama bende acaba birkac gun daha gec mi gitsem diye dusunuyorum nede olsa 10. Gun geçmiş oluyor 650 lira bi kalp atisi icin muane ucreti odeyecegim en azindan hafta sonu gideyim hemde esim izin almakta zorlanmaz diye dusundum hatta kafaam karisik tup bebek konusunda gecmisi olan iyi bir doktora direk baslayip kalp atisini onda mi duysam cunku benim doktorum ikiz gebelik konusunda bilgi vermeyecek surec hakkinda her hangi bisey soylemeyecek muhtemelen bu onun icin etik olmayacaktir takip etmedigi hastasina tahminlerde bulunmak risklerden bahsetmek yani en azindan benimle ilgilenup her seg hakkinda bilgilendirecek birine ihtiyacim var ordan cikip ertesi gun sirf bilgi amaclida baska doktora randevu almak ne kadar mantikli ki 650 liraya tedavi de yapmayacak kalp atisi duyup video cekecek yani cocugumun birinin puset parası olur15 gün sonra dedi ama 15 i pazara geliyor o yüzden 14. Gün gidicem 16 yi bekleyememyani 9 eylül de gidicem
Maasallah canm kac haftalik bebek gorun dumu
Valla madem böyle düşünüyorsun aslında mantıklı yani 2-3 gün geç duymanda sorun olmaz. Doktor araştırmasına gir ozaman en iyisi bu bekleme sürecinde. Eğer bulursan kafandaki gibi bir doktor o zaman eşininde yanında olması o anda tabiki daha iyi olur. Her türlü parayı vereceksen yeni doktora ver sonra kontrol muanesi ücretsiz oluyor sonuçta.İyi aramizda 3 gun var ama bende acaba birkac gun daha gec mi gitsem diye dusunuyorum nede olsa 10. Gun geçmiş oluyor 650 lira bi kalp atisi icin muane ucreti odeyecegim en azindan hafta sonu gideyim hemde esim izin almakta zorlanmaz diye dusundum hatta kafaam karisik tup bebek konusunda gecmisi olan iyi bir doktora direk baslayip kalp atisini onda mi duysam cunku benim doktorum ikiz gebelik konusunda bilgi vermeyecek surec hakkinda her hangi bisey soylemeyecek muhtemelen bu onun icin etik olmayacaktir takip etmedigi hastasina tahminlerde bulunmak risklerden bahsetmek yani en azindan benimle ilgilenup her seg hakkinda bilgilendirecek birine ihtiyacim var ordan cikip ertesi gun sirf bilgi amaclida baska doktora randevu almak ne kadar mantikli ki 650 liraya tedavi de yapmayacak kalp atisi duyup video cekecek yani cocugumun birinin puset parası olurbana akilverin
Sağol cnm. Yok bebek görünmek zorunda değil daha çok küçük 5+2Maasallah canm kac haftalik bebek gorun dumu
Demi bence de öyle bana en basta demislerdi zaten transfer gunu takibi biz yapmiyoruz diye hic bilgide vermiyor tahlilde istemiyor hastasi olmadigim icin kan degerlerime falan bakilsin istiyorum ben d vit falan en son 6 idi sen düşün bebelerim vitaminsiz kalacaklar kan degerlerime baklir gereken testleri yapar ona gore devam ederim enazindan burda zerrin avul isimli bir doktor varmis randevu bulmakta zorlaniyomussun ama cok iyiymis şimdi gozumu ona kestirdimValla madem böyle düşünüyorsun aslında mantıklı yani 2-3 gün geç duymanda sorun olmaz. Doktor araştırmasına gir ozaman en iyisi bu bekleme sürecinde. Eğer bulursan kafandaki gibi bir doktor o zaman eşininde yanında olması o anda tabiki daha iyi olur. Her türlü parayı vereceksen yeni doktora ver sonra kontrol muanesi ücretsiz oluyor sonuçta.
Maasallah canm darısı kalp atisinaBiz de bugün gördük çok şükür. Kalp atışı için de 9 eylülde çağırdı. Sizi ne zamana çağırdılar kızlarfruitella E Evdekikadin
Sen neler yapiyosuuuuuuunn guliiizaaarrMaasallah canm darısı kalp atisina
Aynı durumu bende yaşıyorum o para mecbur verilecek on gün nedir ya en azından on beş gün süre taninsaydi ii olurdu her seferinde bu kadar para verilmezki yıpratır zaten yiprandik. Bazı hastanelerde bu süre daha uzun olabiliyor. Araştırmak gerek. Yeni bir Dr dene konuş anlat kısaca. Baktın begenmedin kontrol e de git bırak arkadaşımİyi aramizda 3 gun var ama bende acaba birkac gun daha gec mi gitsem diye dusunuyorum nede olsa 10. Gun geçmiş oluyor 650 lira bi kalp atisi icin muane ucreti odeyecegim en azindan hafta sonu gideyim hemde esim izin almakta zorlanmaz diye dusundum hatta kafaam karisik tup bebek konusunda gecmisi olan iyi bir doktora direk baslayip kalp atisini onda mi duysam cunku benim doktorum ikiz gebelik konusunda bilgi vermeyecek surec hakkinda her hangi bisey soylemeyecek muhtemelen bu onun icin etik olmayacaktir takip etmedigi hastasina tahminlerde bulunmak risklerden bahsetmek yani en azindan benimle ilgilenup her seg hakkinda bilgilendirecek birine ihtiyacim var ordan cikip ertesi gun sirf bilgi amaclida baska doktora randevu almak ne kadar mantikli ki 650 liraya tedavi de yapmayacak kalp atisi duyup video cekecek yani cocugumun birinin puset parası olurbana akilverin
Orzax dvit ve b12 bu markanınkini kullanabilirsin cnm. Madem okadar düşük bunlar sprey şeklinde kullanabilirsin. Ya da sağlık ocağından bu değerlerine baktır yani doktor bulmayı bekleme. İnan ben takip etmesem benim doktorum da bana birşey sormayacaktı yada vermeyecekti. İş biz de bitiyor sanırım.Demi bence de öyle bana en basta demislerdi zaten transfer gunu takibi biz yapmiyoruz diye hic bilgide vermiyor tahlilde istemiyor hastasi olmadigim icin kan degerlerime falan bakilsin istiyorum ben d vit falan en son 6 idi sen düşün bebelerim vitaminsiz kalacaklar kan degerlerime baklir gereken testleri yapar ona gore devam ederim enazindan burda zerrin avul isimli bir doktor varmis randevu bulmakta zorlaniyomussun ama cok iyiymis şimdi gozumu ona kestirdim
Riskli gebelik uzmanları var başka alanlarda da uzman olanlar var ikiz gebelik seninki güzel seçim yapDemi bence de öyle bana en basta demislerdi zaten transfer gunu takibi biz yapmiyoruz diye hic bilgide vermiyor tahlilde istemiyor hastasi olmadigim icin kan degerlerime falan bakilsin istiyorum ben d vit falan en son 6 idi sen düşün bebelerim vitaminsiz kalacaklar kan degerlerime baklir gereken testleri yapar ona gore devam ederim enazindan burda zerrin avul isimli bir doktor varmis randevu bulmakta zorlaniyomussun ama cok iyiymis şimdi gozumu ona kestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?