2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Maşallah cnm tekrar gözünaydın kalp atışını da duyduğumuz günleri de paylaşıcaz inşallah. Ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler kontrole gidecek bizlere de moral oluyo
Evet bizlere nasip oldu çok şükür vakit nasıl geçerse artık sen ne zaman gidiyorsun kalp atışına?

Sen keseyi bizden 1 gün önce gördün ama kalbi baya önce duyucaksın..hadi bakalım öncümüz ol ay keşke buraya kalp atışı sesi de yüklenseydi
Tam 10. Gun bir dk daha gec kalamam ahahdhdh ins hayirlisiyla hepimiz sahit oluruz o atislara sen kac gun sonrasina gidiceksin ki

Hepimiz ayniyiz ozaman bebisleri kalp atisiyla gorcez bu ic ferahlatici acikcasi bos gebelikte gebelik belirtileri görülmüyormus değerde kendiliginden dusmeye basliyormus progesteron falanya az cok belirtilerimiz var hepimizin ben o tehlikeyi atlattigimizi düşünüyorum acikcasi o yuzden kalp atisi heyecanina odakliyim

15 gün sonra dedi ama 15 i pazara geliyor o yüzden 14. Gün gidicem 16 yi bekleyemem yani 9 eylül de gidicem
İyi aramizda 3 gun var ama bende acaba birkac gun daha gec mi gitsem diye dusunuyorum nede olsa 10. Gun geçmiş oluyor 650 lira bi kalp atisi icin muane ucreti odeyecegim en azindan hafta sonu gideyim hemde esim izin almakta zorlanmaz diye dusundum hatta kafaam karisik tup bebek konusunda gecmisi olan iyi bir doktora direk baslayip kalp atisini onda mi duysam cunku benim doktorum ikiz gebelik konusunda bilgi vermeyecek surec hakkinda her hangi bisey soylemeyecek muhtemelen bu onun icin etik olmayacaktir takip etmedigi hastasina tahminlerde bulunmak risklerden bahsetmek yani en azindan benimle ilgilenup her seg hakkinda bilgilendirecek birine ihtiyacim var ordan cikip ertesi gun sirf bilgi amaclida baska doktora randevu almak ne kadar mantikli ki 650 liraya tedavi de yapmayacak kalp atisi duyup video cekecek yani cocugumun birinin puset parası olur bana akilverin

Valla madem böyle düşünüyorsun aslında mantıklı yani 2-3 gün geç duymanda sorun olmaz. Doktor araştırmasına gir ozaman en iyisi bu bekleme sürecinde. Eğer bulursan kafandaki gibi bir doktor o zaman eşininde yanında olması o anda tabiki daha iyi olur. Her türlü parayı vereceksen yeni doktora ver sonra kontrol muanesi ücretsiz oluyor sonuçta.

Demi bence de öyle bana en basta demislerdi zaten transfer gunu takibi biz yapmiyoruz diye hic bilgide vermiyor tahlilde istemiyor hastasi olmadigim icin kan degerlerime falan bakilsin istiyorum ben d vit falan en son 6 idi sen düşün bebelerim vitaminsiz kalacaklar kan degerlerime baklir gereken testleri yapar ona gore devam ederim enazindan burda zerrin avul isimli bir doktor varmis randevu bulmakta zorlaniyomussun ama cok iyiymis şimdi gozumu ona kestirdim

Aynı durumu bende yaşıyorum o para mecbur verilecek on gün nedir ya en azından on beş gün süre taninsaydi ii olurdu her seferinde bu kadar para verilmezki yıpratır zaten yiprandik. Bazı hastanelerde bu süre daha uzun olabiliyor. Araştırmak gerek. Yeni bir Dr dene konuş anlat kısaca. Baktın begenmedin kontrol e de git bırak arkadaşım
Ben bı de başka şehirden gidiorum yol masrafı baya tutuyor kendi ilimden deneyeceğim

Orzax dvit ve b12 bu markanınkini kullanabilirsin cnm. Madem okadar düşük bunlar sprey şeklinde kullanabilirsin. Ya da sağlık ocağından bu değerlerine baktır yani doktor bulmayı bekleme. İnan ben takip etmesem benim doktorum da bana birşey sormayacaktı yada vermeyecekti. İş biz de bitiyor sanırım.

Riskli gebelik uzmanları var başka alanlarda da uzman olanlar var ikiz gebelik seninki güzel seçim yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…