2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba, siz Zerrin avul deyince merak ettim kimdir diye Kayseri çıkınca sormak istedim tüp bebek doktorunuz kimdi

Dr dan beklentiye girmemek lazım
Bilinçli hasta olalım not alalım unutmamak için soracaklarimizi
Bin tane hasta bakiolar hoşaf oluyor Dr larr

Kizlar şimdi ben kac haftalik oluyorum 31 temmuz son adet 15 ağustos transfer şaştım kaldım

Merhaba, siz Zerrin avul deyince merak ettim kimdir diye Kayseri çıkınca sormak istedim tüp bebek doktorunuz kimdi
Merhabalar tup bebek doktorum mustafa tas zerrin avul hanima ise yakin arkadaslarim gitti her seyiyle ilgilendi beslenme kisminda asiri dikkatli ve ilgiliydi ikizlerim olacağı için bana da her alanda ilgili ve prensipli yeri geldiğinde bana dur diyecek bir doktor lazim o yuzden onda karar kildim

Riskli gebelik uzmanları var başka alanlarda da uzman olanlar var ikiz gebelik seninki güzel seçim yap
Ya evet iste o yuzden baya araştırdım cok prensipli asiri inceleyen bir kadin o yuzden gorusmek istedim direk gidenler tarafından görüş aldim birde aklimda baska bir doktor daha var ama oda tup bebek doktoru cok ilgilenemiyormus 5dk falan gorusuyomus cok konusamiyomus bende degisecek bisey olmayacaksa mustafa beyefendi ye devam ederdim dedim

Haklisin aslinda hafta başında gidip ebemle goruseyim keseyi gorunce gel demişti zaten

Kızlar sizin duygu durumunuz eşlerinizle ilişkiniz nasıl bu süreçte ben sürekli gergin ve üzgün hissediyorum ve eskisi gibi ilgili değilmiş gibi geliyor öyle olunca tartışma yaşıyoruz öyle olunca da korkuyorum ileride nasıl olacak diye

Bu kadar açıklayıcı olduğunuz için teşekkür ederim Bende tüp bebeği İstanbul da yaptırdım ara kontrolleri de Nilgün Avşar Benzer e yaptırdım.Bebek için daha gitmedim ama onu düşünüyorum . Onun hakkında bilginiz var mı?

Aynen huy kapinca aman olsun deyip yutamiyorum ben doktorlardan icim kaldi artik Allah onlara da selamet versin tabi vah guzum nerden nereye gidiyosun sende bizimkide sehir disina gitmek gibi bişey oluyo zaten 1 bucuk saat suruyor mubarek

Yaa hadi hayirli olsun ozaman hayir daha once duymadim bana duymak pek yetmiyor artik bizzat gidip memnun kalmis her seyiyle ilgilenmis biri lazim zerrin avul bihter senem ve özlem isimli doktorlarvar suan listemde zerrin hanimi begenmezsem digerlerine bakacağım ama begenecegimi saniyorum cunku randevu bulunmuyor sinirli sayida hasta aliyor randevulu takipli gebelerine de sekreter otomatik olusturuyormus randevuyu zaten bu arada sizde kayseridesiniz ozaman

Kapilma bu duygulara killandirma bizi de ama bende vicdanen kotu hissediyorum kendimi onceden cok daha ilgiliydim simdi ise surekli o benimle ilgilenmek temizlik yemek yapmak ve ise gidip gelmek zorunda birkac gun basimi yerden kaldiramadim formasini yikamayi unutmuş ustsuz bassiz annesi olmayan bebeler gibi kirli ustle gitmek zorunda kalmis nasil zoruma gitti tek basina yetisemiyo oda tabiki olaylarin gelisimine gore degisiklik olacak ama duygularima yenilip benimde sinirlerim hopluyor arada zaten hersey onun icinde zor bende kendime daha pozitif ve cekilir bir insan olma konusunda soz verdim cunku bir degil nasipse 9 ay ve sonrasinda ilgi uzerimde olmasi gerekecek bu adam bu kadar süre yalniz ve ilgisiz surekli ilgi veren biri olacak kalacak onunda ihtiyaclari ve yoruldugu tukendigi biktigi yerler olacK bide 2 cocuk olursa onu hemen bıktırip kirmak istemiyorum bende boyle düşündüm ve artik durumlar daha iyi onu daha mutlu görüyorum uzun yazdum ama anlatmak istediğimi umarim anlamissindir

Yaaaaa çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmışsın bana sanki beni önemsemiyor gibi sonra ben de havadan nem kapıp tartışma çıkarıp sonra oturup ağlıyorum . uyuyp uyanıyorum unutuyorum. Sonra da vicdan azabı duyuyorum bebeği de üzdüm onu da üzdüm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…