2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Süpeeer :)))) gözün Aydın canım :)) darısı basıma ben de pzt günü gidiyorum :)

Ben de 5 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi oldum bana transfer günü 2 haftalık oluyosun şuanda 5+1sin dendi.
Valla kuzum ben son adete göre hesapladım ama transfere göre de 2 gün var arada keseyle uyumlu dediler yanı kese boyutu 5+2 bende 5+4 diye hesapladım dedim 16 Temmuz sat dedim iki günden birşey olmaz uyumlu dediler ondan değişebilir önemli değil önemli olan sağlıklı büyüyüp haftasıyla ilerlemesi bence

Haydi gozun aydin 6 sinda cagirdi beni de karindan mi bakti bebek gorunuyor muymus kese icinde hadi sen anlat birazda hemencik
Yok vajinadan baktı canım. Ben geçenlerde kanama kanama problemi yaşadığım için çok zorlamadı embriyoyu görmek için. 9 eylülde hem görüp hem duyarız dedi. Bir de bebeğin beslendiği yolk kesesini gördü o kadar. Tüm ilaçlara aynen devam, bu haberi kutlayabilirsiniz dedi

Ayy bende cok heyecanliyim zaman nasil gececek ki
Geçmiyor..bak ben keseyi gördüm şimdide 2 hafta kalp atışı için beklicem...meşgale bulmak lazım...ve sana tavsiyem çok olumsuz yorumları okuyup kafanı takma. Ben çok hırpaladım kendimi acabalarla. Elinden geleni yapıyorsan zaten gerisi nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…