- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
İnşallahCnm hayırlısıyla senin bebeğin de sağlıklı bir şekilde büyüsün seninle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahCnm hayırlısıyla senin bebeğin de sağlıklı bir şekilde büyüsün seninle olsun
Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canımÇok şükürminnak kesemizi görebilenler var mı?
Eki Görüntüle 3120217
Teşekkür ederim senin de güzel haberlerini bekliyoruzSağlıkla kucağına almakta nasip olsun canım
Ayyyyy canimmmm evet minnos Allah kucagina almayi nasib etsin insallahÇok şükürminnak kesemizi görebilenler var mı?
Eki Görüntüle 3120217
Suan sevinci yaşa bence tadin çıkarYaa bu konuyu uzun uzadiya konusmamis lazim bizim oyle tek seferlik bir mevzu degil heyecan korku ve sevinc icindeyim her seyi dusunuyorum ister istemez
Amin canımm. İnşhallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burada. Çok heyecanlı bir süreç. Senin de az kaldı sabırAyyyyy canimmmm evet minnos Allah kucagina almayi nasib etsin insallah
Tek basina bir duyguya odaklanmak okadar zor ki duygu karmasasi yasiyorsun kocama diyorum ki okadar cok istedikki Allah ikimizede birer tane dusecek şekilde verdi bi sana bi bana ugras kudur dur evin icinde bebelerleSuan sevinci yaşa bence tadin çıkar
İnşallah canim evet cok merak icindeyim bende gün sayiyorumAmin canımm. İnşhallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burada. Çok heyecanlı bir süreç. Senin de az kaldı sabır
Axaxax aynen yaa cok zor ama ikiz bebek olmayi bence güzel zor olsada hələ hələ 1 kiz 1 oğlan yeme yaninda yatTek basina bir duyguya odaklanmak okadar zor ki duygu karmasasi yasiyorsun kocama diyorum ki okadar cok istedikki Allah ikimizede birer tane dusecek şekilde verdi bi sana bi bana ugras kudur dur evin icinde bebelerle
Amin inşallah canımTeşekkür ederim senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaaaaa bayilirim bak heyecandan insallah hayirlisiyla aman 2 3 sene içinde bebeleri buyutup tek seferde kurtulcan iste biraz masrafli olur ama cok cocuk oluncada farkli değil ayni alisveris ayni anda mecbursa her bebege yapiliyor ben daha manevi düşünüyorum iki bebegi ayni anda sevebilmek ilgi ve vakit ayirabilmek nasil bir duygu cokmu yorucu acaba yeterli olavilirmiyim diyeAxaxax aynen yaa cok zor ama ikiz bebek olmayi bence güzel zor olsada hələ hələ 1 kiz 1 oğlan yeme yaninda yat
Aynen iki transfer etmistik zaten iki keseyide gosterdi baaak burda dedi o zaman seninki tek olabilir tek transfer ettiyseniz tek gormustur iki gorse soylerdi heyecanla kuzumBenim de değerim yüksekti ama ikiz konusunu hiç açmadı doktor senin rahimde iki kese mi göründü cnm? E Evdekikadin Yada kese sayısından mı anlayabiliyoruz sizce? T Tutu96
Bence de benimki tek olsun ben kocama bakamıyorum zaten onun da çocuktan farkı yok. +1 i ancak kaldırır kapasitemAynen iki transfer etmistik zaten iki keseyide gosterdi baaak burda dedi o zaman seninki tek olabilir tek transfer ettiyseniz tek gormustur iki gorse soylerdi heyecanla kuzum
Ahahah Allahim gonlune gore versin kuzum inşallah simdiden bizi telas sardi onceden bir plan yapip ihtiyaclari ona gore belirleyip parayida ona gore ayirmamiz lazim cunku herseyden 2 tane falan evde koyacak yerde yokki 2 besigi nereye koyabilirim yatak odasina bizim ev kreşe donecek bildiğinBence de benimki tek olsun ben kocama bakamıyorum zaten onun da çocuktan farkı yok. +1 i ancak kaldırır kapasitem
Sen maddi düşünüyorsun evet zor ama Allah cocugun rizkini gelmemis veriyo canim takma kafana bunları güzel olucak inşallahYaaaaaa bayilirim bak heyecandan insallah hayirlisiyla aman 2 3 sene içinde bebeleri buyutup tek seferde kurtulcan iste biraz masrafli olur ama cok cocuk oluncada farkli değil ayni alisveris ayni anda mecbursa her bebege yapiliyor ben daha manevi düşünüyorum iki bebegi ayni anda sevebilmek ilgi ve vakit ayirabilmek nasil bir duygu cokmu yorucu acaba yeterli olavilirmiyim diye
Sendede olsaydı canim doktor söylerdi degerle alakasi yok bence arastirmisdim ben az olub ikiz olanlar hatda 3uz olanlar varBenim de değerim yüksekti ama ikiz konusunu hiç açmadı doktor senin rahimde iki kese mi göründü cnm? E Evdekikadin Yada kese sayısından mı anlayabiliyoruz sizce? T Tutu96
Ben de 5 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi oldum bana transfer günü 2 haftalık oluyosun şuanda 5+1sin dendi.Kese göründü embriyoda göründü kuzum 5+4 te gittim sağlıklı duruyor yine de haftaya gel kalp atışına da bakalım dediler yarın 6 haftaya giriyorum inşallah
Yılların duygu birikimi var üç dört çocuğa daha yeterYaaaaaa bayilirim bak heyecandan insallah hayirlisiyla aman 2 3 sene içinde bebeleri buyutup tek seferde kurtulcan iste biraz masrafli olur ama cok cocuk oluncada farkli değil ayni alisveris ayni anda mecbursa her bebege yapiliyor ben daha manevi düşünüyorum iki bebegi ayni anda sevebilmek ilgi ve vakit ayirabilmek nasil bir duygu cokmu yorucu acaba yeterli olavilirmiyim diye