- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
Harikaaa gözünüz Aydın :) ne dedi doktor nasıl geçti :)Çok şükürminnak kesemizi görebilenler var mı?
Eki Görüntüle 3120217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaaa gözünüz Aydın :) ne dedi doktor nasıl geçti :)Çok şükürminnak kesemizi görebilenler var mı?
Eki Görüntüle 3120217
Süpeeer :)))) gözün Aydın canım :)) darısı basıma ben de pzt günü gidiyorum :)Genel olarak özet geçeyim cnm. Boş veya dış gebelik değil gözün aydın dedi. Yani içinde bebek var yok gibi bir yorumda bulunmadı. Alttan muane eder sanıyordum çünkü tüm muanelerimi öyle yapmıştı şimdiye kadar ama karından ultrason yaptı. 5 haftalıkmış. Transfer gününden mi sayılıyor diye sordum kese ölcüsüne göre söylüyorum ama aşağı yukarı aynı dedi. Yani transfer tarihine göre yaptığımız hesaplamalar doğru sayılıyormuş. İlaçlar aynen devam. 15 gün sonra kalp atışı duymak için gel dedi ama pazara geldiği için ben 14 gün sonra gidicem. Mide yanması için rennie duo verdi. Bulantıyı sormayı unuttum bulantım olmadığı için. Sanırım bukadar
Ayy harbiden çok heyecanlı bir süreç. İnsan o keseyi görmeden rahata eremiyor. Dün gece uyuyamadım resmen kabuslar sardı beni ama çok şükür gerçek olmadılar. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz cnmSüpeeer :)))) gözün Aydın canım :)) darısı basıma ben de pzt günü gidiyorum :)
Valla kuzum ben son adete göre hesapladım ama transfere göre de 2 gün var arada keseyle uyumlu dediler yanı kese boyutu 5+2 bende 5+4 diye hesapladım dedim 16 Temmuz sat dedim iki günden birşey olmaz uyumlu dediler ondan değişebilir önemli değil önemli olan sağlıklı büyüyüp haftasıyla ilerlemesi benceBen de 5 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi oldum bana transfer günü 2 haftalık oluyosun şuanda 5+1sin dendi.
Biz de bugün gördük çok şükür. Kalp atışı için de 9 eylülde çağırdı. Sizi ne zamana çağırdılar kızlar fruitella E EvdekikadinEfolis sen ne zaman gidiyordun kese görmeye?
Ben de 9 eylül de gidiyorum aynı gidiyo herşeyimiz hadi bakalım en güzeli bizi bulsun. Resmini bizimle paylaşmak istersen beklerizBiz de bugün gördük çok şükür. Kalp atışı için de 9 eylülde çağırdı. Sizi ne zamana çağırdılar kızlar fruitella E Evdekikadin
Haydi gozun aydin 6 sinda cagirdi beni de karindan mi bakti bebek gorunuyor muymus kese icinde hadi sen anlat birazda hemencikBiz de bugün gördük çok şükür. Kalp atışı için de 9 eylülde çağırdı. Sizi ne zamana çağırdılar kızlar fruitella E Evdekikadin
Yaaaa yerimmmm cok doğru dedinYılların duygu birikimi var üç dört çocuğa daha yeter
Yok yok tam aksine manevi tarafiyla alakadarim benSen maddi düşünüyorsun evet zor ama Allah cocugun rizkini gelmemis veriyo canim takma kafana bunları güzel olucak inşallah
Resmi de seninkinin aynısı siyah karaltı Harbiden bizim herşeyimiz aynı gidiyor :)Ben de 9 eylül de gidiyorum aynı gidiyo herşeyimiz hadi bakalım en güzeli bizi bulsun. Resmini bizimle paylaşmak istersen bekleriz
Yok vajinadan baktı canım. Ben geçenlerde kanama kanama problemi yaşadığım için çok zorlamadı embriyoyu görmek için. 9 eylülde hem görüp hem duyarız dedi. Bir de bebeğin beslendiği yolk kesesini gördü o kadar. Tüm ilaçlara aynen devam, bu haberi kutlayabilirsiniz dediHaydi gozun aydin 6 sinda cagirdi beni de karindan mi bakti bebek gorunuyor muymus kese icinde hadi sen anlat birazda hemencik
Hayirli olsuuuunnn Allahim sana bagislasin darisi bekleyenlere
Ayyy canim hadi hayirli olsun benide ayin 6.sinda kese icin cagirdi inşallah bizde görürüzÇok şükürminnak kesemizi görebilenler var mı?
Eki Görüntüle 3120217
Regenesis max kullanıyorum ben hep omega hem folik asitKızlar size bir sorum olacak. Vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz?
D3 ve B12 kullanıyorum cnm ama benim değerlerim düşük olmasaydı sadece folikle devam edicektik 12. Haftaya kadar dedi doktor. Balık, omega vs daha sonra başlanıcak dediKızlar size bir sorum olacak. Vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz?
Sen keseyi bizden 1 gün önce gördün ama kalbi baya önce duyucaksın..hadi bakalım öncümüz ol ay keşke buraya kalp atışı sesi de yüklenseydiHaydi gozun aydin 6 sinda cagirdi beni de karindan mi bakti bebek gorunuyor muymus kese icinde hadi sen anlat birazda hemencik
Çok güzel çok özel anlar olucak senin için şimdiden hazırlanAyyy canim hadi hayirli olsun benide ayin 6.sinda kese icin cagirdi inşallah bizde görürüz
WM multiferKızlar size bir sorum olacak. Vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz?
Ayy bende cok heyecanliyim zaman nasil gececek kiÇok güzel çok özel anlar olucak senin için şimdiden hazırlan
Geçmiyor..bak ben keseyi gördüm şimdide 2 hafta kalp atışı için beklicem...meşgale bulmak lazım...ve sana tavsiyem çok olumsuz yorumları okuyup kafanı takma. Ben çok hırpaladım kendimi acabalarla. Elinden geleni yapıyorsan zaten gerisi nasipAyy bende cok heyecanliyim zaman nasil gececek ki