• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaa hadi hayirli olsun ozaman😊 hayir daha once duymadim bana duymak pek yetmiyor artik bizzat gidip memnun kalmis her seyiyle ilgilenmis biri lazim zerrin avul bihter senem ve özlem isimli doktorlarvar suan listemde zerrin hanimi begenmezsem digerlerine bakacağım ama begenecegimi saniyorum cunku randevu bulunmuyor sinirli sayida hasta aliyor randevulu takipli gebelerine de sekreter otomatik olusturuyormus randevuyu zaten bu arada sizde kayseridesiniz ozaman 😊
Teşekkürler 🤩 evet kayseri

Yaaaaa çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmışsın 🥰 bana sanki beni önemsemiyor gibi sonra ben de havadan nem kapıp tartışma çıkarıp sonra oturup ağlıyorum . uyuyp uyanıyorum unutuyorum. Sonra da vicdan azabı duyuyorum bebeği de üzdüm onu da üzdüm diye.
Rica edrrim 😊🥰 Evet bosuna uzuluyorsun o kadar zor zamanlar gecirdikki bugunlerin hayalini kurduk bebegin yokken şuanin hayalini kurup bunu yapar bunu soyler bunu dusunurdum diye hayal kuruyorduk hayallerini yasamaya calis biz tup bebek anneleri b mutlulugu hak ediyoruz kimse bana kizmasin normale gore daha cok hak ediyoruz hemde sahsi gorusum bu yönde baskasinun sana yapmadihi zorbaligi sen kendine yapma diri dur 😂🥰

Kizlar aksama ne yemek var bu arada ben bisey bulamiyorum fikir verin
Fırında tavuk patates biber soğan domates karışık pişirdim fikir olsun cnm🥰 bulantilar başlayana kadar pişirelim bulanti başlarsa ölü gibi oluyorum yaşamıyorum sanki buraya bile yazacak gücüm olmayacak🤣🤣🤣

Evet cnm. Benimkisi 29 nisan gösteriyordu doktor 27 dedi. Ben uygulamadan bahsedince o da doğru olabilir ben tahmini söylüyorum dedi yani uygulama aşağı yukarı doğruyu söylüyo. 3 se embriyo 5 ise blasta göre hesaplanıyot
Ozmn 4 +1 diyelim🤣🤣

Fırında tavuk patates biber soğan domates karışık pişirdim fikir olsun cnm🥰 bulantilar başlayana kadar pişirelim bulanti başlarsa ölü gibi oluyorum yaşamıyorum sanki buraya bile yazacak gücüm olmayacak🤣🤣🤣
Ahahah olamaz o güce ihtiyacimiz var ne yap ne et bul 🙈 firin yemeği yetismez heralde artik tembelligime doymayayim

Valla oyle basit de hic mecalim falan yok ya karnim acikti ama boyle kalkipta yemek yapacak gucu goremedim vicdan cekiyorum ama ya kac gundur boyle 🥺🥺
Hazır soyle bence yorgunsan bende kac gündür öyle yapıyordum artık yemek yapayım yeter dedim🤣🤣🤣

Ben 5+2 isem sen benden 4 gün sonra olduğuna göre 4+5 sin işte...aman 5 haftalık de geç işte🤣
Okadar olmusmuyum 🤣normalde 8 eylul muayenem tup bebek doktoruna...
Benim perinatologa başlamam gerek cvs için
Perinatoga başlamam içinde öncelik kadın doğuma muayene olmam gerekliymiş erkenden aldım 2 eylüle kadın doğum icin ozmn günümü ogrenebilirim🤣🤣

Back