2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ayy gece boyunca kabuslardan hiç uyuyamadım 40 tane seneryo gördüm kafamda ama hiçbirinde keseyi göremedim

9.15 randevum bakalım inşhallah güzel şeylere şahit olucam
Ay az kalmis yok keseyi kesin gorursun de kac haftalik olduğunu heyecandan unutma sor tamam mi

Ay az kalmis yok keseyi kesin gorursun de kac haftalik olduğunu heyecandan unutma sor tamam mi
İki kere tebrik ettim tenezzül edip bile cvp yazmadizniz tekrar hayırlı olsun bir daha bu topige girmicem ben yokmuşum gibi görmezden geliyorsunuz hepiniZ gruplasmissiniz selametle....

.

İki kere tebrik ettim tenezzül edip bile cvp yazmadizniz tekrar hayırlı olsun bir daha bu topige girmicem ben yokmuşum gibi görmezden geliyorsunuz hepiniZ gruplasmissiniz selametle....

.
Gebelik hormonları ağır bastı heralde hepimiz ne ara örgütlendik yahu..yanlış anlamışsın sen. Arada kaynamıştır mesajlar

.
Kardescazim dun cok yogun bir gündü carsida eczaneler arasi kostururken bakiyodum cevaplara inan hangisine bakip hangisine bakmadigimi anlyamadim bilr hatta yazdim aksam dedim ki cevap veremedigim biri varsa ozur dilerim diye boyle dusunmen beni çok üzdü kalbini bule isteye niye kirayim bak suan moralim cok bozuldu seni uzdugum icin nasil affettirebilirim kendimi bilmiyorum yani bjde kimseyi sahis olarak tanimiyorum mesaj yazip cevap verirkende kimsenin ismine bakipta yazmiyorum hatta tebrik ettigim insani unutup hamilemiydi acaba diye tekrar sormaya bile cekiniyorum yani cok yanlis anlamissin sen olayi eminimki herkes benim gibidir kusuruma bakma

E Evdekikadin tekrar hayırlı olsun tebrik ettim görmedin sanırım rabbim kucağına almayı nasip etsin kizlar kasıklarıniz ağrıyormu sizinde
Bak bu saatte yazmissin ben daha goruyorum o saatte uyuyordum sirayla donuyorum tutu isimli arkadasin mesajlarina da simdi sirayla donucem kaldiki bana da cevap verilmeyen mesajlar var bence sen duygu yuklusun suanda minik yuzunden ayrica suan icin hic bisey hissetmiyorum kasiklarimda goguslerim açıyor sadece

Canım kesenin dolu olup olmadığı da görüldü mü muayenede?
Genel olarak özet geçeyim cnm. Boş veya dış gebelik değil gözün aydın dedi. Yani içinde bebek var yok gibi bir yorumda bulunmadı. Alttan muane eder sanıyordum çünkü tüm muanelerimi öyle yapmıştı şimdiye kadar ama karından ultrason yaptı. 5 haftalıkmış. Transfer gününden mi sayılıyor diye sordum kese ölcüsüne göre söylüyorum ama aşağı yukarı aynı dedi. Yani transfer tarihine göre yaptığımız hesaplamalar doğru sayılıyormuş. İlaçlar aynen devam. 15 gün sonra kalp atışı duymak için gel dedi ama pazara geldiği için ben 14 gün sonra gidicem. Mide yanması için rennie duo verdi. Bulantıyı sormayı unuttum bulantım olmadığı için. Sanırım bukadar

Canim Bos degil dediyse bebek vardir zaten ahhh cok seviniyorum adiniza sağlıcakla alin kucaginiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…