Tabure al her katta ara ver dinlen tedbir bizden takdir allahtanGrubu görünce nelere dikkat etmişler diye merak ettim. Benim 3 transfer olucak. Insallah bu kez devam edecek. onceki kimyasala döndü. Evim 4 katta asansor yok. Bisey olmaz diyolar ama kaynanama gitsem kayinpeder var rahat edemicem. Kendi annemde olmadigi icin kendi evimde kalıyorum . Evde tek olunca sıkılıyorsun butun gun. Bakalim insallah bu kez bebislerim bana tutunacaklar.
Evet kullandım hala da kesmedim . Hiç yan etkisini görmedim valla . Yok gibi .Prografmi kullandiniz ? Bende kullanicam. Yan etkisi var mi ? Birde transfer gunu tractocil diye bir ilac vericekler rahim kasilmasin diye.
14.500 olan tup bebek fiyati 19.500 oldu. Ilaclar 30 bin civari tutuyor. Ekstra histereskopi vs islemler derken cok tutuyor. Valla nolacak halimiz bilmiyorum. Daha bununla bitmiyor ki bunun dogum masrafi cocuk kiyafeti bezi mamasi var. Calistigim icin karsilayabiliyorum suan yoksa tek kisiyle mümkün degil bu masraflariTüp bebek fiyatı da her ay artıyor yaptiramicak duruma gelecek şifa bekleyen umut bekleyen kişiler kötüye gidio herşey
Mantikli valla hatta sandalye giriş kata. Oyle çıkayım. Oyle takdir rabbimizin.Tabure al her katta ara ver dinlen tedbir bizden takdir allahtan
Cok sevindim.Evet kullandım hala da kesmedim . Hiç yan etkisini görmedim valla . Yok gibi .
14.500 olan tup bebek fiyati 19.500 oldu. Ilaclar 30 bin civari tutuyor. Ekstra histereskopi vs islemler derken cok tutuyor. Valla nolacak halimiz bilmiyorum. Daha bununla bitmiyor ki bunun dogum masrafi cocuk kiyafeti bezi mamasi var. Calistigim icin karsilayabiliyorum suan yoksa tek kisiyle mümkün degil bu masraflari
İnşallah canim aslinda ikiz istiyorum ama korkuyorumda iki cocuk nasil olurAh evet kuzum muhtemelen oyle olacak ikizlere hazilikli ol
İnşallah canim senin yarın haberlerini beklicemİnş güzel haberleri beraber alırızbenimki de cumartesi gel dedi ama işte kese den filan bahsetmedi yani inşallah görürüz
Bana en çok merak etdiren sey o nasil belirlenir acabaOnu
Onu soylemedi ya
Benimkine yakin evetAminn
Aminnn 112 223 480 di 7 9 11 gunlerde canim
Kesinlikle farkında bile degiller. Ne cektigimizi bile anlamazlar. Sormazlar nasilsin iyimisin diye. Mayis ayindaki tranaferim kimyasal olmasaydi 4 aylik olucakti simdi. Bizim sinavimizda boyleymisÇok haklısın
Normal yoldan çocuk sahibi olanlar bu kadar kardalar ve farkında bile değiller hala hayiflaniyorlar .bir çocuk en az elli bin o paraya her ihtiyacı tamamlarsin
Manevi boyutlarini hiç demiyorum
Rabbim herkesi bir sınava tabi tutuyor bizimki de bu yondeymis
Evet canım aynen öyle nerede yaşıyorsunDostum biz pazar pazar testi nerede yaptıracağız:)) biliyordum pazara denk geldiğini ama araştırasım gelmedi bu güne kadar. Sen buldun mu? Pazar günü acillerde ya da özelde yapılır mı acaba?
Bennde programdan baktım bakalım doktor ne dicek hiç anlamıyorum bu hafta işlerini
Ben de kullanıyorum canım. Bağışıklık güçlendirici ilaçmışPrograf kullanan bi tek ben miyim580 di en son ve karşılamıyor sgk
Tup bebek dktrndan ayrılma derim bir sıkıntı olursa onlar daha iyi bilir canmValla ben keseye bile başka yere gitmeyi düşünüyorum sıkıntı yaşar mıyım acaba
Olur mu hiç öyle şey zararlı olsa bütün doktorlar yapar mı? E tabi bizlerde konu komşu çevre tüm tıp ilimine hakim gördüğü için kendini. Doktor da kimmiş en iyisini onlar bilirlerAlttan bakmanın bi zararı yok değil mi ? Olmayacağını biliyorum aslında ama çevreden gelen yorumlar korkutuyor
Valla bilmiyorum ki takip doktoruna gidin e ogrenirim kalp atisina takip doktoruma gidicem artik zaten biz oyle milletgibi 38 40 hafta bekleyemiycezBana en çok merak etdiren sey o nasil belirlenir acaba
Haberi verrrr hemenn kacta gidicenİnş güzel haberleri beraber alırızbenimki de cumartesi gel dedi ama işte kese den filan bahsetmedi yani inşallah görürüz
Ayy gece boyunca kabuslardan hiç uyuyamadım 40 tane seneryo gördüm kafamda ama hiçbirinde keseyi göremedimHaberi verrrr hemenn kacta gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?