- 5 Ekim 2014
- 449
- 492
- 303
Olan da satmıyo ki stok yapıyorlar 28 di nisanda ağustosta 128 TL olmuşEvet vardi 1 ay önceden ayırttım. Mayis ayinda da denemem olmustu. Suan piyasada yokmu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olan da satmıyo ki stok yapıyorlar 28 di nisanda ağustosta 128 TL olmuşEvet vardi 1 ay önceden ayırttım. Mayis ayinda da denemem olmustu. Suan piyasada yokmu ?
Bende 3 hafta izin aldim. Eylul 15 gibi transfer olucak. Rahim masajini yaparken korkmadinmi ? doktor mu dedi bunu. Evin icinde kalkmadinmi hic yuruyus filan. Ekran resmini cektim cevabinin. Meryem suresini ayetel kursiyi bende dinlemiştim.Çok teşekkür ederim . Açık konuşmak gerekirse yattığım yerden kalkmadım anneme taşındım yemeğine meyvesine önüme getirdi . yıllık izne ayrıldım on gündür evdeydim sadece iğneye gittim. Ara sıra rahim masajı yaptım . Yiyecek olarak havuç suyu avakado dut incir ananas badem ceviz yumurta muz üzüm tutmasına yardımcı her şeyi yedim . Bi de sürekli Meryem süresi ayetel kürsü aklıma ne gelirse okudum korkudan . Sonunda şok oldum hiç inanamıyor insan . Ben 40 50 bekledim beta aşırı silikti testlerim. Kese falan çıksa da rahatlasak artık .
Helak olduk ilaç ödemekten4 kutu yazdirdim. Aile hekimine fiyat 170 civari
Malesef ama sirketi piyasaya vermedi bendecok aradim o zaman. O yuzden bu transferde hazırladım ilaclarimi onceki aydan. 170 ti en son. Saka gibi.Olan da satmıyo ki stok yapıyorlar 28 di nisanda ağustosta 128 TL olmuş
Malesef 3 4 katina cikti fiyatlar. Allah yardimcimiz olsun. Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize. Cok emek veriyoruz.Helak olduk ilaç ödemekten
Ben sizi pozitif sandım siz transfer mi bekliyorsunuz hadi hayırlı haberlerle gel inşallah . Doktor rahme kan akışı önemli dedi ben de nette baktım rahim masajı yapıyorlar çok bastırmadan ovaladım o dememişti yap diye , Sola yattım genelde kan gitsin diye . Evin içinde bi tuvalete kalktım ama okadar sık kalkıyorum ki tuvalete niyeyse, o yetti bana . Doktorum yürü rutine dön demişti ama dinleyemedim onu yattım hep. Su iki lt üstü içmek laızm rahim susuz kalmasınmış havuç suyu da yardımcı buna .Bende 3 hafta izin aldim. Eylul 15 gibi transfer olucak. Rahim masajini yaparken korkmadinmi ? doktor mu dedi bunu. Evin icinde kalkmadinmi hic yuruyus filan. Ekran resmini cektim cevabinin. Meryem suresini ayetel kursiyi bende dinlemiştim.
170 mi ben geçen hafta aldımdı 128 di :/ vay beMales
Malesef ama sirketi piyasaya vermedi bendecok aradim o zaman. O yuzden bu transferde hazırladım ilaclarimi onceki aydan. 170 ti en son. Saka gibi.
Yaa dur ozaman yarın reçete edeyimEvet iki kutuyla sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam normal fiyatı yüz yirmi kusurdu en son aldigimda
Grubu görünce nelere dikkat etmişler diye merak ettim. Benim 3 transfer olucak. Insallah bu kez devam edecek. onceki kimyasala döndü. Evim 4 katta asansor yok. Bisey olmaz diyolar ama kaynanama gitsem kayinpeder var rahat edemicem. Kendi annemde olmadigi icin kendi evimde kalıyorum . Evde tek olunca sıkılıyorsun butun gun. Bakalim insallah bu kez bebislerim bana tutunacaklar.Ben sizi pozitif sandım siz transfer mi bekliyorsunuz hadi hayırlı haberlerle gel inşallah . Doktor rahme kan akışı önemli dedi ben de nette baktım rahim masajı yapıyorlar çok bastırmadan ovaladım o dememişti yap diye , Sola yattım genelde kan gitsin diye . Evin içinde bi tuvalete kalktım ama okadar sık kalkıyorum ki tuvalete niyeyse, o yetti bana . Doktorum yürü rutine dön demişti ama dinleyemedim onu yattım hep. Su iki lt üstü içmek laızm rahim susuz kalmasınmış havuç suyu da yardımcı buna .
Aile hekimi yaziyor. Suresi dolmayinca Odunc alin eczaneden yazdirin. Ben oyle yapiyorum.170 mi ben geçen hafta aldımdı 128 di :/ vay be
Ben de dördüncüye tedavi aldım bi tanesi transfer günü donuklarım dejenere oldular üçüncü transfer :/ o yüzden aşırı dıkkat ettim abarttım , hiç inanmıyodum olacağına ama oldu galiba hala alışamadım ya . Transfer olacağımın gecesi rüyasını görmüştüm kız bebek adı Sahraydı , annem annem diyip seviyordum ama evlatlıktı galiba benim değildi rüyamda bileGrubu görünce nelere dikkat etmişler diye merak ettim. Benim 3 transfer olucak. Insallah bu kez devam edecek. onceki kimyasala döndü. Evim 4 katta asansor yok. Bisey olmaz diyolar ama kaynanama gitsem kayinpeder var rahat edemicem. Kendi annemde olmadigi icin kendi evimde kalıyorum . Evde tek olunca sıkılıyorsun butun gun. Bakalim insallah bu kez bebislerim bana tutunacaklar.
Alttan bakmanın bi zararı yok değil mi ? Olmayacağını biliyorum aslında ama çevreden gelen yorumlar korkutuyorbugun alttan baktilar gordler keseyi bende merak ediyorum ama erkenmis daha bizim icin bende kalp atisina direk takip yaptiracagim doktora gidicem o benimle daha iyi ilgilenir
İlk zamanlardan sonra sikinti bakilmiyo sonrasindada zaten canimAlttan bakmanın bi zararı yok değil mi ? Olmayacağını biliyorum aslında ama çevreden gelen yorumlar korkutuyor
Onu bende merak ediyorum soracaktım? Ondan karında çıksın istiyorumAlttan bakmanın bi zararı yok değil mi ? Olmayacağını biliyorum aslında ama çevreden gelen yorumlar korkutuyor
Malesef psikolojik ve vücut olarak cok yıpranıyoruz. Malesefcok dikkat ediyoruz. Cunku o kadarilac ve maddi yönü insani yoruyor. Ama ne guzel sonuc almissiniz. Kucaginiza almak nasip olsun. Cinsiyet zamani göreceğiz kiz mi bakalim. bende suan inanmiyorum yine sonuc hüsran filan gibi dusunuyorum ama allah büyük diyorum zamani geldiyse kismetimizde varsa onu göreceğiz.Ben de dördüncüye tedavi aldım bi tanesi transfer günü donuklarım dejenere oldular üçüncü transfer :/ o yüzden aşırı dıkkat ettim abarttım , hiç inanmıyodum olacağına ama oldu galiba hala alışamadım ya . Transfer olacağımın gecesi rüyasını görmüştüm kız bebek adı Sahraydı , annem annem diyip seviyordum ama evlatlıktı galiba benim değildi rüyamda bile
Ben de dördüncüye tedavi aldım bi tanesi transfer günü donuklarım dejenere oldular üçüncü transfer :/ o yüzden aşırı dıkkat ettim abarttım , hiç inanmıyodum olacağına ama oldu galiba hala alışamadım ya . Transfer olacağımın gecesi rüyasını görmüştüm kız bebek adı Sahraydı , annem annem diyip seviyordum ama evlatlıktı galiba benim değildi rüyamda bil
Fazla yazdır arkadaşım iki ya da üç kutu olması lazım sen beş yazdır ne verirseYaa dur ozaman yarın reçete edeyim
Amin inşallahMalesef 3 4 katina cikti fiyatlar. Allah yardimcimiz olsun. Saglikla sihhatle kavusalim bebislerimize. Cok emek veriyoruz.
Tüp bebek fiyatı da her ay artıyor yaptiramicak duruma gelecek şifa bekleyen umut bekleyen kişiler kötüye gidio herşeyMales
Malesef ama sirketi piyasaya vermedi bendecok aradim o zaman. O yuzden bu transferde hazırladım ilaclarimi onceki aydan. 170 ti en son. Saka gibi.