2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Suan sevinci yaşa bence tadin çıkar
Tek basina bir duyguya odaklanmak okadar zor ki duygu karmasasi yasiyorsun kocama diyorum ki okadar cok istedikki Allah ikimizede birer tane dusecek şekilde verdi bi sana bi bana ugras kudur dur evin icinde bebelerle

Tek basina bir duyguya odaklanmak okadar zor ki duygu karmasasi yasiyorsun kocama diyorum ki okadar cok istedikki Allah ikimizede birer tane dusecek şekilde verdi bi sana bi bana ugras kudur dur evin icinde bebelerle
Axaxax aynen yaa cok zor ama ikiz bebek olmayi bence güzel zor olsada hələ hələ 1 kiz 1 oğlan yeme yaninda yat

Axaxax aynen yaa cok zor ama ikiz bebek olmayi bence güzel zor olsada hələ hələ 1 kiz 1 oğlan yeme yaninda yat
Yaaaaaa bayilirim bak heyecandan insallah hayirlisiyla aman 2 3 sene içinde bebeleri buyutup tek seferde kurtulcan iste biraz masrafli olur ama cok cocuk oluncada farkli değil ayni alisveris ayni anda mecbursa her bebege yapiliyor ben daha manevi düşünüyorum iki bebegi ayni anda sevebilmek ilgi ve vakit ayirabilmek nasil bir duygu cokmu yorucu acaba yeterli olavilirmiyim diye

Benim de değerim yüksekti ama ikiz konusunu hiç açmadı doktor senin rahimde iki kese mi göründü cnm? E Evdekikadin Yada kese sayısından mı anlayabiliyoruz sizce? T Tutu96
Aynen iki transfer etmistik zaten iki keseyide gosterdi baaak burda dedi o zaman seninki tek olabilir tek transfer ettiyseniz tek gormustur iki gorse soylerdi heyecanla kuzum

Aynen iki transfer etmistik zaten iki keseyide gosterdi baaak burda dedi o zaman seninki tek olabilir tek transfer ettiyseniz tek gormustur iki gorse soylerdi heyecanla kuzum
Bence de benimki tek olsun ben kocama bakamıyorum zaten onun da çocuktan farkı yok. +1 i ancak kaldırır kapasitem

Bence de benimki tek olsun ben kocama bakamıyorum zaten onun da çocuktan farkı yok. +1 i ancak kaldırır kapasitem
Ahahah Allahim gonlune gore versin kuzum inşallah simdiden bizi telas sardi onceden bir plan yapip ihtiyaclari ona gore belirleyip parayida ona gore ayirmamiz lazim cunku herseyden 2 tane falan evde koyacak yerde yokki 2 besigi nereye koyabilirim yatak odasina bizim ev kreşe donecek bildiğin

Sen maddi düşünüyorsun evet zor ama Allah cocugun rizkini gelmemis veriyo canim takma kafana bunları güzel olucak inşallah

Yılların duygu birikimi var üç dört çocuğa daha yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…