2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bende 3 hafta izin aldim. Eylul 15 gibi transfer olucak. Rahim masajini yaparken korkmadinmi ? doktor mu dedi bunu. Evin icinde kalkmadinmi hic yuruyus filan. Ekran resmini cektim cevabinin. Meryem suresini ayetel kursiyi bende dinlemiştim.

Bende 3 hafta izin aldim. Eylul 15 gibi transfer olucak. Rahim masajini yaparken korkmadinmi ? doktor mu dedi bunu. Evin icinde kalkmadinmi hic yuruyus filan. Ekran resmini cektim cevabinin. Meryem suresini ayetel kursiyi bende dinlemiştim.
Ben sizi pozitif sandım siz transfer mi bekliyorsunuz hadi hayırlı haberlerle gel inşallah . Doktor rahme kan akışı önemli dedi ben de nette baktım rahim masajı yapıyorlar çok bastırmadan ovaladım o dememişti yap diye , Sola yattım genelde kan gitsin diye . Evin içinde bi tuvalete kalktım ama okadar sık kalkıyorum ki tuvalete niyeyse, o yetti bana . Doktorum yürü rutine dön demişti ama dinleyemedim onu yattım hep. Su iki lt üstü içmek laızm rahim susuz kalmasınmış havuç suyu da yardımcı buna .

Grubu görünce nelere dikkat etmişler diye merak ettim. Benim 3 transfer olucak. Insallah bu kez devam edecek. onceki kimyasala döndü. Evim 4 katta asansor yok. Bisey olmaz diyolar ama kaynanama gitsem kayinpeder var rahat edemicem. Kendi annemde olmadigi icin kendi evimde kalıyorum . Evde tek olunca sıkılıyorsun butun gun. Bakalim insallah bu kez bebislerim bana tutunacaklar.

Ben de dördüncüye tedavi aldım bi tanesi transfer günü donuklarım dejenere oldular üçüncü transfer :/ o yüzden aşırı dıkkat ettim abarttım , hiç inanmıyodum olacağına ama oldu galiba hala alışamadım ya . Transfer olacağımın gecesi rüyasını görmüştüm kız bebek adı Sahraydı , annem annem diyip seviyordum ama evlatlıktı galiba benim değildi rüyamda bile

bugun alttan baktilar gordler keseyi bende merak ediyorum ama erkenmis daha bizim icin bende kalp atisina direk takip yaptiracagim doktora gidicem o benimle daha iyi ilgilenir
Alttan bakmanın bi zararı yok değil mi ? Olmayacağını biliyorum aslında ama çevreden gelen yorumlar korkutuyor

Malesef psikolojik ve vücut olarak cok yıpranıyoruz. Malesefcok dikkat ediyoruz. Cunku o kadarilac ve maddi yönü insani yoruyor. Ama ne guzel sonuc almissiniz. Kucaginiza almak nasip olsun. Cinsiyet zamani göreceğiz kiz mi bakalim. bende suan inanmiyorum yine sonuc hüsran filan gibi dusunuyorum ama allah büyük diyorum zamani geldiyse kismetimizde varsa onu göreceğiz.

Prografmi kullandiniz ? Bende kullanicam. Yan etkisi var mi ? Birde transfer gunu tractocil diye bir ilac vericekler rahim kasilmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…