• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

AA o zaman bence güzel tarih seçtim 3 Eylül’e alıyorum o zaman randevu . Allah’ın izniyle oluşursa çıkar kese Kendi merkezim beni üzdü . Hafta içi izin alamıyorum dedim hafta sonu almıyoruz gebeleri artık tüp bebek sayılmazsın pozitifsin diyo çıldırttılar ben de oraya gitmicem baktırmaya . Hafta içi gidemem dedim 8 Eylül demişti normalde ama bana çok geldi o tarih zaten
Benim hastane 3 aya kadar takip ediyor sonrasında kadın dogumcu bul ona git diyormus

Kızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi
bugun alttan baktilar gordler keseyi bende merak ediyorum ama erkenmis daha bizim icin bende kalp atisina direk takip yaptiracagim doktora gidicem o benimle daha iyi ilgilenir

Gözünüz aydin olsun. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hareket ettinizmi yemek vs
Çok teşekkür ederim . Açık konuşmak gerekirse yattığım yerden kalkmadım anneme taşındım yemeğine meyvesine önüme getirdi . yıllık izne ayrıldım on gündür evdeydim sadece iğneye gittim. Ara sıra rahim masajı yaptım . Yiyecek olarak havuç suyu avakado dut incir ananas badem ceviz yumurta muz üzüm tutmasına yardımcı her şeyi yedim . Bi de sürekli Meryem süresi ayetel kürsü aklıma ne gelirse okudum korkudan . Sonunda şok oldum hiç inanamıyor insan . Ben 40 50 bekledim beta aşırı silikti testlerim. Kese falan çıksa da rahatlasak artık .

Back