- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar yerine enox aldim bendeKızlar enox yerine oksapar oluyo mu bulamazsak ne zamana kadar kullanacaz bunları ya
Benim hastane 3 aya kadar takip ediyor sonrasında kadın dogumcu bul ona git diyormusAA o zaman bence güzel tarih seçtim 3 Eylül’e alıyorum o zaman randevu . Allah’ın izniyle oluşursa çıkar kese Kendi merkezim beni üzdü . Hafta içi izin alamıyorum dedim hafta sonu almıyoruz gebeleri artık tüp bebek sayılmazsın pozitifsin diyo çıldırttılar ben de oraya gitmicem baktırmaya . Hafta içi gidemem dedim 8 Eylül demişti normalde ama bana çok geldi o tarih zaten
Bende gecen gun enox aldim omsapar yerineKızlar enox yerine oksapar oluyo mu bulamazsak ne zamana kadar kullanacaz bunları ya
O benim mesajımı da görmedi zaten fazla mutluluktandır o
7. Gun 112Gözünüz aydın Beta hcg değerleriniz ilk öğrendiğinizde nasıldı ?
bugun alttan baktilar gordler keseyi bende merak ediyorum ama erkenmis daha bizim icin bende kalp atisina direk takip yaptiracagim doktora gidicem o benimle daha iyi ilgilenirKızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi
Bilemezsin bende cift hissetmiyorum ama cift gonlundeki neyse hakkinda o hayirli olsunYokk ya ben ikiz hissetmiyorum sanki çok birşey hissediyormuşum gibi tek embriyonun olma ihtimali azdır yani zannımca
Evet yazdırabiliyorsunuz oksaparı da yazdırabiliyorsunuzKizlar oncelikle hepinize teşekkür ederim gözden kacirdigim bir mesaj varsa af buyurun bir sorum olacak estrofem i yazdirabiliyor muyuz acaba
Evet iki kutuyla sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam normal fiyatı yüz yirmi kusurdu en son aldigimdaKizlar oncelikle hepinize teşekkür ederim gözden kacirdigim bir mesaj varsa af buyurun bir sorum olacak estrofem i yazdirabiliyor muyuz acaba
Bugün kaçıncı günündü gözün aydın canım maşallah diyelimbugun alttan baktilar gordler keseyi bende merak ediyorum ama erkenmis daha bizim icin bende kalp atisina direk takip yaptiracagim doktora gidicem o benimle daha iyi ilgilenir
Evet yazdırılıyor. Ama bulması zor bi ilaçKizlar oncelikle hepinize teşekkür ederim gözden kacirdigim bir mesaj varsa af buyurun bir sorum olacak estrofem i yazdirabiliyor muyuz acaba
Valla ben keseye bile başka yere gitmeyi düşünüyorum sıkıntı yaşar mıyım acabaBenim hastane 3 aya kadar takip ediyor sonrasında kadın dogumcu bul ona git diyormus
Yok ben yorumlamayı unutmuşumO benim mesajımı da görmedi zaten fazla mutluluktandır o
4 kutu yazdirdim. Aile hekimine fiyat 170 civariEvet iki kutuyla sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam normal fiyatı yüz yirmi kusurdu en son aldigimda
Gözünüz aydin olsun. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hareket ettinizmi yemek vsValla ben keseye bile başka yere gitmeyi düşünüyorum sıkıntı yaşar mıyım acaba
4 kutu alabilecek biyer buldunuz mu4 kutu yazdirdim. Aile hekimine fiyat 170 civari
Evet vardi 1 ay önceden ayırttım. Mayis ayinda da denemem olmustu. Suan piyasada yokmu ?4 kutu alabilecek biyer buldunuz mu
Çok teşekkür ederim . Açık konuşmak gerekirse yattığım yerden kalkmadım anneme taşındım yemeğine meyvesine önüme getirdi . yıllık izne ayrıldım on gündür evdeydim sadece iğneye gittim. Ara sıra rahim masajı yaptım . Yiyecek olarak havuç suyu avakado dut incir ananas badem ceviz yumurta muz üzüm tutmasına yardımcı her şeyi yedim . Bi de sürekli Meryem süresi ayetel kürsü aklıma ne gelirse okudum korkudan . Sonunda şok oldum hiç inanamıyor insan . Ben 40 50 bekledim beta aşırı silikti testlerim. Kese falan çıksa da rahatlasak artık .Gözünüz aydin olsun. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hareket ettinizmi yemek vs